Frostie Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Potřebuji zachránit!!! Jako každý rok jsem si chtěl pod stromeček nadělit lahodnější verzi PICKu, tedy PICK Mangalica. Bohužel se po něm slehla zem, nemá někdo nějaký zdroj (madarský pobchůdek nebo něco) kde ho letos sehnat???Viz o pár příspěvků výše odkaz na Hungaro delikatesy, ale mám pocit, že ho momentálně nemají skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Popravdě se mi ten salám nepodařilo najít ani na stránkách Picku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Já byl dneska v Bille náhodně, nemám jí moc rád. Ale vyzvedával jsem šrouby naproti a jinam se mi nechtělo, velkej nákup dělám až ve středu. Jameson za tři kila je fajn a jednu šišku zelenýho Rákoše jsem taky přihodil. A pár jich tam nechal, ať se neudávím. Dobrá zpráva je, že to jde i bez rohlíků, vystačím s dřevorubcem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Sakra,vypadá to dobře. Asi budu muset jít taky zakrojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 V 7. 12. 2020 v 10:00, Frostie napsal: Viz o pár příspěvků výše odkaz na Hungaro delikatesy, ale mám pocit, že ho momentálně nemají skladem Díky za odkaz, bohužel tam také vůbec není. Vypadá to, jak kdyby najednou nebyl na trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Díky za odkaz, bohužel tam také vůbec není. Vypadá to, jak kdyby najednou nebyl na trhu... Tak to mne mrzí, snad bude brzy skladem. Jinak tam v nabídce je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ked uz nemas PICK a siahnes po nahradach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 BILLA, dalsi tyzden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Dobře pekelná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 @jovani vem dodávku a můžeš to zde prodávatCena je výtečná.Už se těším,až se mi vrátí čich a chuť a nakrojím si pár koleček.Co kecám,celou štangli sežeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 staval 4.99€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Dobrú chuť. Hladný som ako vlk, vlčica a malé vlčiatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 som zvedavy, kolko ks bude na pulte, ked bude stat 6.66 € a nie 12.99€ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Dnes v nebi. Zajtra mám na pláne bilu, picku nikdy nie je dosť Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Globus - 199 za malýho. Vzal jsem 5 na Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Myslím, že to tady na mě nemá dobrý vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Ba naopak, jen ten nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 V 12. 12. 2020 v 10:40, jovani napsal: BILLA, dalsi tyzden ... Kedy začína akcia v Bille? Dnes som tam bol a je za 12,99€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 v stredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 dík, ráno tam behnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se