prizak Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Jsem byl dneska pro pečivo a přibalil jsem další štangličku Tohle vlákno se nemělo stát... Aj ja dnes jdu hledat, bo abstinencni priznaky jsou svina a hlavne, jak jsem psal musis mit na tohle zbozi vysokou lednici a malinkou manzelku, bo nahoru nedosahne. Ale pak ti vyroste vysoka dcera a je po ptakach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 ti vyroste vysoka dcera a je po ptakach :-) Já mám tři a Pick dlabe i ta nejmenší rokapůlletá. Je to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Končim, uheráku jsem přežranej. Pokračuju Schwarzwaldskou šunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 My jsme včera večer načali ty PICK klobásy a to je také bašta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) No dobre, taky jsem jeden v Globusu prihodil do kosiku, tak jsem zvedavej jestli pokori muj nejoblibenejsi mastny vyrobek ... lovecak z Zidlochovic. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 No dobre, taky jsem jeden v Globusu prihodil do kosiku, tak jsem zvedavej jestli pokori muj nejoblibenejsi mastny vyrobek ... lovecak z Zidlochovic. Stopro, i kdyz twnhle lovecak - zakousnuti a vzpominka na detstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tak jsem se vrátil z Tesca se 400g a hned jsem ho musel otestovat. Je dobrej. Neumím si ale představit, že bych sežral celou šišku. Je to strašně mastný. V tomhle směru preferuju italský sušený salámy. Hned za nima je ale Pick ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 To jsou kecy. Původně se do rumunských salámů přidávalo koňské maso, ale nyní to je jen vepřové. To původně znamená tak pul stoleti tomu nazad. Přines mě to ten ježíšek správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přines mě to ten ježíšek správně? Ježíšek se spletl. Ale nevadí, příští rok to napraví, ale to neznamená, že sis nepochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Já už blbnu. Večer jsem dojed štangli a přemýšlel jsem kam pověsím pečeť. Ještě chvilku a budu víc čumět na pečeť Pick Szeged než Probus Scafusia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přines mě to ten ježíšek správně? přines wole, nenech si do toho vod tý maďarský sekty kecat. brou chuť brachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 přines wole, nenech si do toho vod tý maďarský sekty kecat. brou chuť brachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Pro pokročilé milovníky výrobků Pick: http://pick.hu/hu/index.html edit: klip http://pick.hu//hu/megjeleneseink/filmek/a-pick-korus.html Taky jsem ho teď dojedl a zdá se mi ta chuť na konci poměrně nevýrazná a dost slaná, to třeba u sušších salámu není. Tak a teď do mně...ortodoxní milovníci přívěsků :-) Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem honza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Já salámy většinou nejím, jelikož mi chutnají spíše jiné delikatesy. Ale když jsem viděl tohle vlákno, tak jsem se rozhodl zkusit, jak ten salám vlastně chutná. Musím se přiznat, že má nádhernou vůni a moc hezký povrch. Je dosti těžké jej rozříznout, protože klade slušný odpor. Uvnitř má tmavě červenou barvu a je na můj vkus bohužel příšerně tučný a mastný. Asi bych ho nemohl jíst moc často, ale pro jednou o Vánocích mi to neublíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tak tohle bylo nejvetsi zklamani letosniho roku. Po deseti strankach adorace bylo me ocekavani pomerne velke. A vysledek? Salam neprilis vyrazne chuti, pomerne mekke konzistence a priserne mastny. Jsem zvykly uzeniny krajet na vetsi kusy a z nich pak ukusovat, ale kdybych tenhle salam nechal nakrajet na tenka kolecka tak bych si ho pravdepodobne spletl s tema levnyma humusama co se bezne v supermarketech prodavaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 to sonny.c - Sibiu je v Rumunsku. Místo salámu z osla si měl salám ze psa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Tak tohle bylo nejvetsi zklamani letosniho roku. Po deseti strankach adorace bylo me ocekavani pomerne velke. A vysledek? Salam neprilis vyrazne chuti, pomerne mekke konzistence a priserne mastny. Jsem zvykly uzeniny krajet na vetsi kusy a z nich pak ukusovat, ale kdybych tenhle salam nechal nakrajet na tenka kolecka tak bych si ho pravdepodobne spletl s tema levnyma humusama co se bezne v supermarketech prodavaji. Nic si z toho nedelej, taky znam dva lidi, co ho nemusi. Pokud pojedes pres Liberec, napis a privez i ho. Ja ho zde ekologicky zlikviduju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Autobusákův sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Autobusákův sen. No rwl, kde si to nasel? Mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Já jsem právě sežral Bio Uherák. Dobrej byl.Oproti PICKu má tu výhodu, že když mi doma nadávali, tak jsem jim ukázal, že je Bio a že ho jím pro zdraví :) Jako konzervant je použita mořská sůl a ne dusitan sodný.http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbozi_id=499 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se