Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Jsem byl dneska pro pečivo a přibalil jsem další štangličku :)

Tohle vlákno se nemělo stát...

Aj ja dnes jdu hledat, bo abstinencni priznaky jsou svina a hlavne, jak jsem psal musis mit na tohle zbozi vysokou lednici a malinkou manzelku, bo nahoru nedosahne. Ale pak ti vyroste vysoka dcera a je po ptakach :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Tak jsem se vrátil z Tesca se 400g a hned jsem ho musel otestovat. Je dobrej. Neumím si ale představit, že bych sežral celou šišku. Je to strašně mastný. V tomhle směru preferuju italský sušený salámy. Hned za nima je ale Pick ;-)

Odkaz ke komentáři

Pro pokročilé milovníky výrobků Pick: http://pick.hu/hu/index.html :smile_anim:

edit: klip http://pick.hu//hu/megjeleneseink/filmek/a-pick-korus.html

Taky jsem ho teď dojedl a zdá se mi ta chuť na konci poměrně nevýrazná a dost slaná, to třeba u sušších salámu není. Tak a teď do mně...ortodoxní milovníci přívěsků :-)

Upraveno uživatelem honza1
Odkaz ke komentáři

Já salámy většinou nejím, jelikož mi chutnají spíše jiné delikatesy. Ale když jsem viděl tohle vlákno, tak jsem se rozhodl zkusit, jak ten salám vlastně chutná.

Musím se přiznat, že má nádhernou vůni a moc hezký povrch. Je dosti těžké jej rozříznout, protože klade slušný odpor. Uvnitř má tmavě červenou barvu a je na můj vkus bohužel příšerně tučný a mastný. Asi bych ho nemohl jíst moc často, ale pro jednou o Vánocích mi to neublíží :)

post-5465-096243900 1324936252.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak tohle bylo nejvetsi zklamani letosniho roku. Po deseti strankach adorace bylo me ocekavani pomerne velke. A vysledek? Salam neprilis vyrazne chuti, pomerne mekke konzistence a priserne mastny. Jsem zvykly uzeniny krajet na vetsi kusy a z nich pak ukusovat, ale kdybych tenhle salam nechal nakrajet na tenka kolecka tak bych si ho pravdepodobne spletl s tema levnyma humusama co se bezne v supermarketech prodavaji.

Odkaz ke komentáři

Tak tohle bylo nejvetsi zklamani letosniho roku. Po deseti strankach adorace bylo me ocekavani pomerne velke. A vysledek? Salam neprilis vyrazne chuti, pomerne mekke konzistence a priserne mastny. Jsem zvykly uzeniny krajet na vetsi kusy a z nich pak ukusovat, ale kdybych tenhle salam nechal nakrajet na tenka kolecka tak bych si ho pravdepodobne spletl s tema levnyma humusama co se bezne v supermarketech prodavaji.

Nic si z toho nedelej, taky znam dva lidi, co ho nemusi. Pokud pojedes pres Liberec, napis a privez i ho. Ja ho zde ekologicky zlikviduju :-)
Odkaz ke komentáři

Já jsem právě sežral Bio Uherák. Dobrej byl.

Oproti PICKu má tu výhodu, že když mi doma nadávali, tak jsem jim ukázal, že je Bio a že ho jím pro zdraví :) :) :)

Jako konzervant je použita mořská sůl a ne dusitan sodný.

http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbozi_id=499

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...