Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Němec musel čumět. 20 let po revoluci a čech si u nich fotí salámy.

No ono je to tak,že v roce 1990 vykupovali němci masny v jihočeském kraji / viděl jsem to mnohokrát / ,dnes se situace bohužel obrátila :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale, toje krasna prace a ani na ppcasi nezalezi.

JJ tenhle salámek mě doprovází od mládí, taky vzpomínam jak máma vymejšlela různé schovky pro tuhle lahůdku :smile_anim:

Mé systematické pátrání po celém baráku bylo ale většinou vždy úspěšné !

Dnes jsem se od rána těšil jak v Tescu zakoupím tuto nebeskou manu ale ouha ! Brandýské Tesco Pick NEVEDE !!! :crying_anim:

Nasranej na celej svět jsem vyrazil do Čelakovic kde mají v Tescu naštěstí Picku velmi slušné zásoby !

Brandejský Tesco pro občany druhé kategorie budu počínaje dneškem bojkotovat.

Odkaz ke komentáři

Od doby, co "znám" prizaka, tak jsem právě pořídi třetí malou šišku. Tedy mojí roční dávku. Akorát ty zmetci v Bille mají 400g za neakčních 250 Kč :(

Poslys, nemame my spolecnyho otce? Clovek nikdy nevi. Videl si ty kameny, co jsem sem dal, ktery ze me vytahli na zlucniku? Od te doby mohu papat vse i cesnek, kterej miluju a nemusim se bat, co zase prijde za prekvapeni. :-)
Odkaz ke komentáři

JJ tenhle salámek mě doprovází od mládí, taky vzpomínam jak máma vymejšlela různé schovky pro tuhle lahůdku :smile_anim:

Mé systematické pátrání po celém baráku bylo ale většinou vždy úspěšné !

Dnes jsem se od rána těšil jak v Tescu zakoupím tuto nebeskou manu ale ouha ! Brandýské Tesco Pick NEVEDE !!! :crying_anim:

Nasranej na celej svět jsem vyrazil do Čelakovic kde mají v Tescu naštěstí Picku velmi slušné zásoby !

Brandejský Tesco pro občany druhé kategorie budu počínaje dneškem bojkotovat.

No vidíš a je to. V čelákovicích jsem se učil pro ZPA Čakovice jako elektrikář. Znám. Dobrou chuť, taky ráno jedu zakoupit, bo silvestr bez PICKU??? :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Doma jsem měl už načnutou rumunskou Sibiu, tak jsem si včera řek, že koupím Pick a srovnám s Rumunem. Pick jsem ještě neměl. Tož jsem koupil 400g za 199,- kaček v Globusu. Večer jsme s drahou polovičkou ochutnávali společně s vínečkem od Michlovského - Latitude 49 Rulandské modré 2008. Se vší odpovědností můžu prohlásit, že už chápu, že se dá ta šiška sníst na jeden zátah. Zbyla jen malá patička se známkou :rolleyes: Rumun je taky dobrej, ale Pick je faaakt o třídu vejš.

Tak všem šťastnej a veselej !!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...