pato31681 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Po tunajsej reklamnej kampani som podlahol aj ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Dneska jsem byl v NDR a tam měli věcí od Picku... Mimochodem tam vyjde o něco levněji než u nás (necelých 6 ojro). Já jsem ovšem tentokrát nepodlehl a koupil si půlkilovýho náhradníka za kilčo v Albertu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Na světě je hezky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 ...tam měli věcí od Picku... Němec musel čumět. 20 let po revoluci a čech si u nich fotí salámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Němec musel čumět. 20 let po revoluci a čech si u nich fotí salámy. No ono je to tak,že v roce 1990 vykupovali němci masny v jihočeském kraji / viděl jsem to mnohokrát / ,dnes se situace bohužel obrátila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Němec musel čumět. 20 let po revoluci a čech si u nich fotí salámy. No to víš že jsem si počkal, až nebude nikdo okolo a rychle to cvakl ájfounem. Navíc dneska tam bylo víc našinců než enderáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Na světě je hezky ! Ale, toje krasna prace a ani na ppcasi nezalezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ale, toje krasna prace a ani na ppcasi nezalezi. JJ tenhle salámek mě doprovází od mládí, taky vzpomínam jak máma vymejšlela různé schovky pro tuhle lahůdku Mé systematické pátrání po celém baráku bylo ale většinou vždy úspěšné ! Dnes jsem se od rána těšil jak v Tescu zakoupím tuto nebeskou manu ale ouha ! Brandýské Tesco Pick NEVEDE !!! Nasranej na celej svět jsem vyrazil do Čelakovic kde mají v Tescu naštěstí Picku velmi slušné zásoby ! Brandejský Tesco pro občany druhé kategorie budu počínaje dneškem bojkotovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Němec musel čumět. 20 let po revoluci a čech si u nich fotí salámy. Dělal bych,že jsem Maďar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Od doby, co "znám" prizaka, tak jsem právě pořídi třetí malou šišku. Tedy mojí roční dávku. Akorát ty zmetci v Bille mají 400g za neakčních 250 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Od doby, co "znám" prizaka, tak jsem právě pořídi třetí malou šišku. Tedy mojí roční dávku. Akorát ty zmetci v Bille mají 400g za neakčních 250 Kč Poslys, nemame my spolecnyho otce? Clovek nikdy nevi. Videl si ty kameny, co jsem sem dal, ktery ze me vytahli na zlucniku? Od te doby mohu papat vse i cesnek, kterej miluju a nemusim se bat, co zase prijde za prekvapeni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 No, několikrát mi bylo blbě. I ,,rychlá" mě odvezla, ale potom tohle ze mě vyoperovali a již je vše OK. Hlavně, že ,ůžu česnek. Žlučník je sviňa a kdo nepoznal, neuvěří. Jinak moc pěkný nákup Prizaku, to jsou slušné šutry .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Od doby, co "znám" prizaka, tak jsem právě pořídi třetí malou šišku Tak máš návod na šťastný život. Salámy už jíš, ješte si nech narůst "řídítka" a začni jezdit s autobusem a budeš nejšťastnější človek pod sluncem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 JJ tenhle salámek mě doprovází od mládí, taky vzpomínam jak máma vymejšlela různé schovky pro tuhle lahůdku Mé systematické pátrání po celém baráku bylo ale většinou vždy úspěšné ! Dnes jsem se od rána těšil jak v Tescu zakoupím tuto nebeskou manu ale ouha ! Brandýské Tesco Pick NEVEDE !!! Nasranej na celej svět jsem vyrazil do Čelakovic kde mají v Tescu naštěstí Picku velmi slušné zásoby ! Brandejský Tesco pro občany druhé kategorie budu počínaje dneškem bojkotovat. No vidíš a je to. V čelákovicích jsem se učil pro ZPA Čakovice jako elektrikář. Znám. Dobrou chuť, taky ráno jedu zakoupit, bo silvestr bez PICKU??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Se divim, že tam nikdo nevzeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Ale to je hlavne pro magory.http://www.facebook.com/group.php?gid=235033546407 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 zatim jsem spise chorizofil, ale pick urcite otestuju. minimalne kvuli mistnim odam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 ...tak jedna 400g šiška je už taky načatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Doma jsem měl už načnutou rumunskou Sibiu, tak jsem si včera řek, že koupím Pick a srovnám s Rumunem. Pick jsem ještě neměl. Tož jsem koupil 400g za 199,- kaček v Globusu. Večer jsme s drahou polovičkou ochutnávali společně s vínečkem od Michlovského - Latitude 49 Rulandské modré 2008. Se vší odpovědností můžu prohlásit, že už chápu, že se dá ta šiška sníst na jeden zátah. Zbyla jen malá patička se známkou Rumun je taky dobrej, ale Pick je faaakt o třídu vejš.Tak všem šťastnej a veselej !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 ...komu by napadlo,ze madarak na hodinovom webe bude mat taky uspech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se