prizak Odesláno 31. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Doma jsem měl už načnutou rumunskou Sibiu, tak jsem si včera řek, že koupím Pick a srovnám s Rumunem. Pick jsem ještě neměl. Tož jsem koupil 400g za 199,- kaček v Globusu. Večer jsme s drahou polovičkou ochutnávali společně s vínečkem od Michlovského - Latitude 49 Rulandské modré 2008. Se vší odpovědností můžu prohlásit, že už chápu, že se dá ta šiška sníst na jeden zátah. Zbyla jen malá patička se známkou Rumun je taky dobrej, ale Pick je faaakt o třídu vejš. Tak všem šťastnej a veselej !! A už seš taky uchyl, jako my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Jak se znalci staví ke konkurenční značce "Hungaria"? Ale prosím věcně, nikoli emotivně bez argumentů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Jeremy asi takhle.Jaký je rozdíl mezi Oficine Panerai a Marina Militaire? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Marošu, ta Marie Militaj zní dobře a já mám hodinkový absťák. Co to je? To bych chtěl...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Mároš chce asi říct, že Pick má patentovaný ucho okolo korunky, takže je lepší než konkurenčí salámy. Jinak ale vypadá a chutná stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Jayi, máš pravdu, tak nějak jsem to myslel. P.S. Nejsem Mároš. jsem marosh, bo jsem z kratke Karvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Jak se znalci staví ke konkurenční značce "Hungaria"? Ale prosím věcně, nikoli emotivně bez argumentů :-) Jeremy, Hungarii jsem tu blejknul já (tuším na 13. stránce) a musím říct, že jsem si na něm mooooc pochutnal a je s Pickem srovnatelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Tak jo :-) Dostal jsem pod stromeček 2 Hungarie, takže teď vím, že je můžu v klidu dožrat a příštímu Ježíškovi napsat o Pick.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 to bez obav můžeš...tak přeju dobré chutnání...a já si asi taky zakrojím. Ještě mi kousek zbyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Sedím pri počítači a spoločnosť mi robí " echt ungarische salami", ktorá je mojou obľúbenou spoločníčkou a rozmýšlam nad prvým príspevkom. Vlastne toto je môj prvý príspevok .Dúfam, že ďalšie budú aj o mojich iných koníčkoch ako sú napr. hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 já teda nevim. taky jsem podlehl pickmánii a PŘED VÁNOCEMI koupil 400gramovku .... koukám do lednice a půlka se tam ještě krčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 7. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 já teda nevim. taky jsem podlehl pickmánii a PŘED VÁNOCEMI koupil 400gramovku .... koukám do lednice a půlka se tam ještě krčí... To se mi ještě nikdy nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Prizaku, Tvé vášni jsem se zatím vyhnul... Nicméně , to co v lednici bylo, si přes vánoce mou pozornost vybralo. Obávám se však, že další nákupy budou silně ovlivněny touto kampaní!Bodejď by Tě něco potrefilo agente firmy Pick!!!! (ale nic špatného !!! třeba jen tak neškodná sra.ka):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 hlásim, že jsem taky podlehl, docela by mě zajímaly ty prodejní numera fy Pick, nějaký nárůst tam asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 .....docela by mě zajímaly ty prodejní numera fy Pick, nějaký nárůst tam asi bude Prizak by mohl vyučovat v reklamkách.Je vidět,že se to dá dělat i jinak a funguje to.Prizaku,až pojedeš do Prahy,tak na Vinohradech vyskoč z autobusu a pěkně jim to tam vypleň.Klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 chlapi pozeram ze sa tu cpete peknym sajrajtom. ak ste niekto ochutnali pick hodne davno a ten sucasny vam pride taky.. no, povedzme ze iny, odporucam: i) nekupovat 400g balenie zimneho salamu Pickii) nekupovat ani 700g balenie zimneho salamu Pickiii) zakupit 700g balenie Mangalica Csemege Szalami od toho isteho vyrobcu - Pick Szegediiii) odkrojit /prizak moze tento krok vynechat/v) vykóstnuť to do detailuvi) prizak - vyplut alebo vydavit vsetky sucasti obalu a znamku /ostatni mozu tento krok vynechat/vii) napisat ódu na dokonalý salám, vo vhodnej miere pretkaný komplimentami na genialitu autora tohto príspevku, do tohto vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) panstvo a co tak zmenit chute a vrhnut sa na menej E-čkove produkty? Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 TAK NEJAKO TO VYZERA VO VEGETARIANSKOM PEKLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 ..že to tady člověka zblbne na kupování hodinek bych ještě pochopil, ale že budu v rámci chronomagu kupovat i uherák..to už je fakt na doktora..!! ..jdu honem ochutnat..jsem zvědavý jak vopice..jaký je ten Váš zázrak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Je dobrej, neboj. Dneska mám v lednici novou štangli z makra 1,3 kg. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se