Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Doma jsem měl už načnutou rumunskou Sibiu, tak jsem si včera řek, že koupím Pick a srovnám s Rumunem. Pick jsem ještě neměl. Tož jsem koupil 400g za 199,- kaček v Globusu. Večer jsme s drahou polovičkou ochutnávali společně s vínečkem od Michlovského - Latitude 49 Rulandské modré 2008. Se vší odpovědností můžu prohlásit, že už chápu, že se dá ta šiška sníst na jeden zátah. Zbyla jen malá patička se známkou :rolleyes: Rumun je taky dobrej, ale Pick je faaakt o třídu vejš.

Tak všem šťastnej a veselej !!

A už seš taky uchyl, jako my :gora:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedím pri počítači a spoločnosť mi robí " echt ungarische salami", ktorá je mojou obľúbenou spoločníčkou a rozmýšlam nad prvým príspevkom. Vlastne toto je môj prvý príspevok .Dúfam, že ďalšie budú aj o mojich iných koníčkoch ako sú napr. hodinky.

Odkaz ke komentáři

Prizaku, Tvé vášni jsem se zatím vyhnul...

Nicméně , to co v lednici bylo, si přes vánoce mou pozornost vybralo.

Obávám se však, že další nákupy budou silně ovlivněny touto kampaní!

Bodejď by Tě něco potrefilo agente firmy Pick!!!! (ale nic špatného !!! třeba jen tak neškodná sra.ka)

:-)

Odkaz ke komentáři

chlapi pozeram ze sa tu cpete peknym sajrajtom. ak ste niekto ochutnali pick hodne davno a ten sucasny vam pride taky.. no, povedzme ze iny, odporucam:

i) nekupovat 400g balenie zimneho salamu Pick

ii) nekupovat ani 700g balenie zimneho salamu Pick

iii) zakupit 700g balenie Mangalica Csemege Szalami od toho isteho vyrobcu - Pick Szeged

iiii) odkrojit /prizak moze tento krok vynechat/

v) vykóstnuť to do detailu

vi) prizak - vyplut alebo vydavit vsetky sucasti obalu a znamku /ostatni mozu tento krok vynechat/

vii) napisat ódu na dokonalý salám, vo vhodnej miere pretkaný komplimentami na genialitu autora tohto príspevku, do tohto vlakna

Odkaz ke komentáři

..že to tady člověka zblbne na kupování hodinek bych ještě pochopil, ale že budu v rámci chronomagu kupovat i uherák..to už je fakt na doktora..!! :D

..jdu honem ochutnat..jsem zvědavý jak vopice..jaký je ten Váš zázrak..:D :D :D

post-13651-042121200 1326042708.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...