Zmizík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 To asi chybu neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Tohle?http://jamon.cz/salamy/116-set-chorizo.html Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jj to je on,ale ten kilovej drobeček vypadá taky hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Zrovna na něj taky koukam. Asi to vemu popořadě, nejdřív ten set a pak toho kiláka. Každopádně pane Zmizíku, díky za tip! Btw, dneska jsem vyslal ženu pro Pick (prvně, ještě jsme to nejedli) do Tesca a vrátila se s napořízenou, vyprodanej. Tak sem si naházel pár věcí do košíku přes iTesco, včetně uheráku. Sem zvědav, jestli sem na to vyzrál nebo budu mít stejně peška a ráno to přivezou bez uheráku. Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 5. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Tak chorizzo vravite,....OK necham sa prekvapkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.Nenávidím tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 to kilovy hovado vypadá dost dobře.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Ciwe ja si tam napisu vo provizi. Nevim, jestli sem to sem nepsal ale jednou sem si na ebay koupil susenou kejtu a povesil si ji na takovej hacek vprostred futer, abych se na ni moh divat. A pak ke mne vlitla sekretarka s necim a vo tu kejtu si udelala bouli, normalne 2cm z hlavy. Brecela a museli jsme ji to zatlacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Dabl. Upraveno 5. října 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Kdo ví kam a co si ji tlačil. .....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 "Karle, nemuč se a sežer ten salám"Z tý vaší debaty jsem si vzpomněl na povídku od Hrabala, ve který pan Karel školí štangli turistickýho salámu ve světlíku v průvanu, akorát ho nikdy nedoškolí, protože ho sežere ještě v noci ten den, kdy ho tam pověsil."a manželka ze spaní mi jen řekne: Neumasti peřiny ... a spí dál." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 ... Btw, dneska jsem vyslal ženu pro Pick (prvně, ještě jsme to nejedli) do Tesca a vrátila se s napořízenou, vyprodanej. Tak sem si naházel pár věcí do košíku přes iTesco, včetně uheráku. Sem zvědav, jestli sem na to vyzrál nebo budu mít stejně peška a ráno to přivezou bez uheráku. Sent from my iPad using Tapatalk Tak hovno, uherák nedorazil. Budu to muset vzít z práce přes Globus, tam ho snad maj. Se to tváří jak ňáká lokální limitka, celej tejden vyprodáno.A koukam, že sem si na ťapině nevypnul podpis, po včerejší instalaci na ajped. Večer napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.už klikám že to vobjednám a máma mi říká, že to prej žeru k svačině co mi dělá do práce tak je to asi dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 (upraveno) Globus nezklamal. Žrádlo! Vyzkoušeny oba doporučené rozměry a nejlepší se jeví plátek polo-průhledný, tak 1mm. Upraveno 6. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Tvl nedělej mi chutě. .vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ja sem to po vzoru prizaka jedl i se slupkou, zkuste to, ta chut je pak intenzivnejsi. Pak mi znama rekla, ze sem se zblaznil, zrat tu umelou slupku tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Nevím, pořád tvrdím, že průhledný je nejlepší. Ale proti gustu........ Hlavně, že ho máme rádi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Ta slupka je úplně v pohodě, řešilo se to zde už ve vlákně - je to jedlej papír a ta bílá plíseň je zdravá, byl na to i výzkum...http://ona.idnes.cz/uherak-posili-zdravi-jako-jogurt-d46-/zdravi.aspx?c=A051017_202111_domaci_bih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Pokud by to bylo nakrájeno na ten mm plátek tak by to snad nevadilo,ale když člověk zakroji vic tak bych to nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jsem objednal ten "Zmizíkův Chorizo set" a už mi volali, že je nějaký druh z toho vykoupený, tak musím čekat do příštího týdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se