Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Zrovna na něj taky koukam. Asi to vemu popořadě, nejdřív ten set a pak toho kiláka. Každopádně pane Zmizíku, díky za tip!

Btw, dneska jsem vyslal ženu pro Pick (prvně, ještě jsme to nejedli) do Tesca a vrátila se s napořízenou, vyprodanej. Tak sem si naházel pár věcí do košíku přes iTesco, včetně uheráku. Sem zvědav, jestli sem na to vyzrál nebo budu mít stejně peška a ráno to přivezou bez uheráku.

Sent from my iPad using Tapatalk

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ciwe ja si tam napisu vo provizi. Nevim, jestli sem to sem nepsal ale jednou sem si na ebay koupil susenou kejtu a povesil si ji na takovej hacek vprostred futer, abych se na ni moh divat. A pak ke mne vlitla sekretarka s necim a vo tu kejtu si udelala bouli, normalne 2cm z hlavy. Brecela a museli jsme ji to zatlacit.

Odkaz ke komentáři

"Karle, nemuč se a sežer ten salám"

Z tý vaší debaty jsem si vzpomněl na povídku od Hrabala, ve který pan Karel školí štangli turistickýho salámu ve světlíku v průvanu, akorát ho  nikdy nedoškolí, protože ho sežere ještě v noci ten den, kdy ho tam pověsil.

"a manželka ze spaní mi jen řekne: Neumasti peřiny ... a spí dál."

Odkaz ke komentáři

...

Btw, dneska jsem vyslal ženu pro Pick (prvně, ještě jsme to nejedli) do Tesca a vrátila se s napořízenou, vyprodanej. Tak sem si naházel pár věcí do košíku přes iTesco, včetně uheráku. Sem zvědav, jestli sem na to vyzrál nebo budu mít stejně peška a ráno to přivezou bez uheráku.

Sent from my iPad using Tapatalk

Tak hovno, uherák nedorazil. Budu to muset vzít z práce přes Globus, tam ho snad maj. Se to tváří jak ňáká lokální limitka, celej tejden vyprodáno.

A koukam, že sem si na ťapině nevypnul podpis, po včerejší instalaci na ajped. Večer napravím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ja si zacal kupovat chorizza na jamon.cz ale je to zlo, furt to musim zrat.

už klikám že to vobjednám a máma mi říká, že to prej žeru k svačině co mi dělá do práce :D

tak je to asi dobrý

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...