Army11 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Jeden rychlocvak po nákupu v Kauflandu. Byl tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Sorry za fotku bez Picku, ale konečně jsem sehnal (v Globusu) ten starší Džiugas. K tomu pár nezbytných superpotravin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 @M.K. Všechno parádní a ta ďulajka tomu sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 priam som si v Ostrave objednal "trochu" Dziugase, Forte, a CESVAINE(podla datumu spotreby). PICK este v chladnicke mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Ty poslední Picky jsou úplně ňuňaný jednohubky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Tak zas bude co jistKolega privezl z HU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Je to humus a s pickem se to prece neda srovnat, jestli se teda bavime vo Kremesnikoj nejakym.jo, a po vzhliadnuti dokumentu Selsky rozum a serialu Kosmo ma dobru reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 @Harwey to vypadá jako slušná svačina / olovrant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Za kilo v kaufu,tak jsem vzal pro jistotu 4 kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 @Frostie vecera pre troch, cela siska, ostalo 8 kruzkov:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 14. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 V 13. 2. 2021 v 18:42, Harwey napsal: Nádhera, jeden z nej. obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Ochutnal jsem “julisku” od pick a... ...už není a byla velmi dobra! co na ni říká @prizak? A jan tleskač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 co je "juliska"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 7 hodinami, vwtyp11 napsal: Ochutnal jsem “julisku” od pick a... ...už není a byla velmi dobra! co na ni říká @prizak? A jan tleskač? JULISKA je taky vynikajici, až mé to dostalo. Koupil jsem ho v Německu. Je to úplně jiná chuť, než PICK zimní, nebo UNGAR. Kde jsi ho tady koupil kamaráde, nikde jsem ho u nás dlouho neviděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 2 hodinami, prizak napsal: JULISKA je taky vynikajici, až mé to dostalo. Koupil jsem ho v Německu. Je to úplně jiná chuť, než PICK zimní, nebo UNGAR. Kde jsi ho tady koupil kamaráde, nikde jsem ho u nás dlouho neviděl? No musim se přiznat, ze mne juliska opravdu překvapila, velmi chutná a kompaktní Bral jsem v Říši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 je toto Vami overeny shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 je toto Vami overeny shop?Objednávám pravidelně, protože bydlím daleko od hranic. Vše v nejlepším pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 dik za info, tiez chcem objednat, dalsi tyzden ma naskladnit dnes dziugas a tvaruzky, ale doslo k nedorozumeniu, objednal som 5x 125g, doviezol 5x 1kg ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 dnes klobasky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se