Přejít na obsah

Panerai 382 Bronze Special Edition

Cyril

Doporučené příspěvky

... to je prodejce tak duverivy, ze ti je poslal bez doplatku?

A ty by si chcel ostať dlžný p. Osmanovičovi z Karlových Varov? Posted Image (sorry za prvoplánovú politickú nekorektnosť)

Upraveno uživatelem Naving
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Podle mě jo. Však to k tomu taky patří a to je skoro ta nejlepší věc... Akorát mám pocit, jestli tomu v tomhle případě ten maník nějak lehce nepomoh. Nějakým speciálnějším prostředím (katalyzátorem) nebo tak.

přesně tak, určitě tomu pomohl, dyť je nemůže ještě mít ani půl roku, něčím urychlil proces, to já bych nedělal, já bych zrál a zrál, až bych byl přezrálej... jsou úžasné ještě s tím zelený cifrem :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

přesně tak, určitě tomu pomohl, dyť je nemůže ještě mít ani půl roku, něčím urychlil proces, to já bych nedělal, já bych zrál a zrál, až bych byl přezrálej... jsou úžasné ještě s tím zelený cifrem :smile_anim:

Taky bych nechal patinu naběhnout přirozeně. A kdo chce urychlovat - výborný oxidační prostředí je hnůj.
Odkaz ke komentáři

Já si radši počkám, až patina přijde sama. Věřím, že bude vypadat vyrovněněji než tahle rychlokvaška. :crying_anim02: Tyhle hodinky si pokud nepůjdu o žebrácké holi, nechám napořád. A to i po dosažení kalibru P.2005, kdy už budu logicky přemýšlet o zeštíhlení portfolia. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Čéče ta rychlokvaška je jak když to něčim polil - to se mi nelíbí.

Naopak když to Cyril bude zajíždět pěkně postupně, tak se krásně nějdřív omatlá ochrana korunky, rohy a tak podobně. To bude pěkný.

Cyrile, jen teoretizuju, nezkoušel jsem to ani na jedněch svých ex-PAM, ale napadlo mě, pokud budeš oblepovat nožku abys jí nepoškrábal při výměně řemenu, nemusíš nic složitě oblepovat, zkus to prostě jen přelepit jedním kusem, nad šroubem propíchnout jehlou a strčit šroubovák skrz.

Jinak je to opravdu nádhera, krásný oblekovky pro mě - k hnědýmu obleku a pěkně zajetým hnědým llojdíkám :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Čéče ta rychlokvaška je jak když to něčim polil - to se mi nelíbí.

Naopak když to Cyril bude zajíždět pěkně postupně, tak se krásně nějdřív omatlá ochrana korunky, rohy a tak podobně. To bude pěkný.

Cyrile, jen teoretizuju, nezkoušel jsem to ani na jedněch svých ex-PAM, ale napadlo mě, pokud budeš oblepovat nožku abys jí nepoškrábal při výměně řemenu, nemusíš nic složitě oblepovat, zkus to prostě jen přelepit jedním kusem, nad šroubem propíchnout jehlou a strčit šroubovák skrz.

Jinak je to opravdu nádhera, krásný oblekovky pro mě - k hnědýmu obleku a pěkně zajetým hnědým llojdíkám :)

Díky... :smile_anim: Jasně, postup jako u Radiomirů. Izolepa s dirkou...Už jsem to ale přehodil i bez ní a nic nepoškrábal. Šrouby jsou již z manufaktury na originál lepidle-Loctite. Jdou otáčet pěkně s lehkým odporem a šroubovák nepřeskočí. Pásek na neopren jsem pár dní zkoušel, ale na normální nošení je moc dlouhý. A stříbrná přezka k zatím zářícímu bronzu mi moc nesedí. Takový trochu cirkusácký. Tak se už těším na patinu..hodinky nosím co to jde, aby do kondice došly ještě nenápadně schované pod rukávy zimního oblečení....Přikládám aktuálně pár fotek.
Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...