Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

me teda bavi milano a palermo, musim doplnit zasoby

Na takový to pochlastávání 5 denně jsou supr. Jedno mi chutná víc, ale nejsem schopen si to zapamatovat, který.

Jinak já nejradši asi Arpeggio, je takový sametový.

• po 3 týdnech...
Odesláno

U nás vede Roma a Arpeggio. Pani domu si dává i Capriccio. Vzhledem k penězům, co u nich utratím, chodí i ochutnávací vzorkové balíčky. Nedávno jsem měl Dharkan a Kazaar, to uz je ale na mne silné.

Jinak provozujeme dvé mašinky, doma a v letní kuchyni.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poraďte dobrý kávovar na Nespresso. Nebo jestli je to v tomhle případě jedno a ze všech nespresskávovárů díky kapslím leze stejná káva?

Předem děkuji.

Odesláno

je to jedno jakej máš, všechyn maj stejný výkonový parametry, záleží na designu, kterej ti vyhovuje

Odesláno

Nevím jestli to ještě platí... Minulej tejden sem kupoval v Brně Large Nespresso Selection za 2 650 a dostal k tomu zdarma Glass Espresso & Lungo + čistící sadu.

Odesláno

Pánové, je to tady všechno jako v tatarštině :) nicméně mám dotaz, dá se koupit nějak rozumně napěňovač mléka? Originál stojí jako kávovar :(

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem taky zakoupil Nespresso U Krups. A dnes mi přišel balík s Welcome Offer 250 capsules.

Zatím si nemůžu zvyknout na množství podávané kávy.

Odesláno

Taky jsem zacal nespressovat a na takovou tu domaci kavicku je to fakt supr, chut me mile prekvapila. Mam to rad maly a silny, nejvic mi jede asi Indria a Arpeggio. Mam ten zakladni kavovar a bohate mi staci, zena to nepije a ja stejnak nemlikuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...