Freelander Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Ten poukaz je "az"2000.Nejsem si jisty ale 2000 budou asi jen na ten nejdrazsi.Na tenhle bude nejspis nejaka pomerna cast.
busmil Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 busmil, jakej máš odběr u nich? Nakoupím kapsle cca za 30k ročně a stejně mi žádná nabídky nadošla :/ No to mám méně, asi 20k/rok max...
Mareka01 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Ten poukaz je "az"2000.Nejsem si jisty ale 2000 budou asi jen na ten nejdrazsi.Na tenhle bude nejspis nejaka pomerna cast.Pravda - díky za upozornění. Na vytipovaný model je poukaz 1 200 Kč
montemar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) dnes mi prislo 9 baleni zdarma za nakup krupse za 2... tak si myslim, ze de facto neco pres litr za masinu je docela fajn Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem montemar
Bells Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Tak oni si to "rozdávání" rádi dovolí, protože se jim to hodně rychle vrátí Když si vezmu, kolik už jsem v Nespressu nechal...,ale co baví mě to, baví mě ta jednoduchost a přitom je to bez problémů pitelná káva.
sashator Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Kluci, chutnal někdo ty Vánoční kousky? Budu objednávat zase várku kapslí, tak jestli tam nemám aspoň třeba ten sacher dát. Loni jsem koupil všechny a nechutnalo mi to, předloni byla docela dobrá ta oříšková příchuť
Tomas_2002 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Mě z nich nechutná ani jedno :-) Poslední limitka co mi chutnala byla ta Brazil. Tyhle jsou takový navoněný....
spineshank Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 většina těch limitek stojí za prd,navíc jsou slabý....jedna z nich ale nebyla špatná vol 11 Tribute to Palermo
Bells Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Letošní vánoční jsou fakt hrozné, ochutnával jsem dvě, když jsem byl pro kapsle a oboje hrůza...
spineshank Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Dal jsem si dnes po dlouhý době Kazaar a obdivuju toho Komu chutná a pije ho normálně.
eskimak Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Dal jsem si dnes po dlouhý době Kazaar a obdivuju toho Komu chutná a pije ho normálně.Preco? Ja ho mam medzi pravidelnou 5kou urcite. Ale fakt, myslim ze je super
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 přátelé tudle sem v alze nakupoval zas a opět nějaké důležité věci a objevil sem že maj kafe si říkám ... vole levný kafe ... kup to ... kup to ... kup to ..... tak sem koupil pět balíků vod každýho v balení je deset ampulí a každá je balená vakuově v takovým pytlíku když se pytlík roztrhne tak to krásně voní .... si říkám "vole to bude dobrota" tím orgasmus končí .... z kávovaru vyteče regulérní turek - "velkej" hrnek je jako vobarvená voda - "malej" hrnek se dá se zavřenejma vočima vypít, ale musíte lógr hned zapít vodou jinak se udusíte tagže kdyby vás to napadlo koupit, tak to kupte
efreeti Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Jj podobny mam vzpominky na kapsle z Lidlu
busmil Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Přesně, taky jsem si hned vzpomenul na Lidl - prostě nepovedený turek..
clockyclock Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Zkousel tady nekdo tu cibetku - za tácek 10kaps. ?
Mr.Štěpka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Na neoriginální kapsle pozor - jednak je to chuťově loterie a jednak se nám v práci několikrát stalo, že taková kapsle uvízla v pressovači a nešla vyndat. Pokud máte stroj s automatickým uvolňováním kapslí, tak asi tušíte - vy co máte manual s pákou, tak tohle řešit nemusíte :-) každopádně rozdíl v pořizovací ceně kapslí za to nestojí. Jinak cibetku jsem zkoušel a nic moc to není. Už si nepamatuju, kde jsem kupovat, ale materiál kapsle byl hodně měkký, takže nám takto uvízly 3 z 5 kapslí (měkká kapsle se teplem zdeformuje). Vzhledem k nezanedbatelné pořizovací ceně dost fail.
African Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Vánoční zásoby, vybalovačka :-)
KubaM Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Pratele, Jezisek najezil Citiz and Milk, tak mam rychly dotaz- kdyz si zrovna nedelam kafe, ma se komora na kapsli nechat otevrena nebo zavrena?Diky!
Katz Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Ja ji nechavam otevrenou, aby to uschlo.. ale jestli je to tak dle navodu nevim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se