911 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 zkouseli jste nekdo ty 3 novinky? kokos a ten zbytek? jdu koupit tu zavadeci krabici tak, ze bych pridal i tyto. skoda, ze ty kapsle co prisly s kavvarem jsou prosly. to neni dobra vizitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Ja si vcera objednal ty makadamiovy vorechy. Dam vedet az dorazej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 na shop jsem vzal na zkoušku všechny ořechové varianty, na mě je to aroma příliš silné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Myslím, že dobrý kafe + Monin je elegantní řešení, tyhle instantní příchutě trochu ten koncept degradujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 manželka viděla v boutique nějaký nový kafíčka - krabička za 12?. .. by mě zajímalo, co to mohlo bejt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Ja to ani neobjednavam. Vetsina variaci s cistou kavou, jine odrudy, jine smesi, jina sila, jina teplota a delka prazeni mi chutnala. Veskere experimenty s instantnima prichutema, vanilka, cokolada, orechy.. mi nechutnaly. Citel jsem to jako nasilne dochuceni nejakou chemii. Treba posledni limitka Crealto, kava prazena trojnasobnou dobu pri daleko nizsi teplote, ma de facto velmi, velmi jemny, cokoladovy, pozdni ocas a ten mi nevadi, neni tam pridany chemii, vychazi primo z te kavy. Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Vyzkoušel jsem všechny tři druhy nových kapslí, ale pro mě jsou příliš aromatické... i když holkám to v kanceláři chutná, tak nevím, jestli nejsem s mým Ristrettem příliš konzerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Před před loni jsem koupil domu Saeco skoro za 30 litrů a od té doby jsem v podstatě přestal pít kávu. Vyzkoušel jsem snad všechny kávy co jsou u nás na trhu. V restauracích mám nejrarděj Illy ale když ji koupím domů tak mi nechutná. Nedávno jsem ochutnal tuhle vaši nádheru v podstatě z donucení a ze slušnosti abych neurazil na návštěvě a jsem sakra tak našvanej že to ani nemůžu říct. Tak dobrou kávu jsem doma nikdy neměl, takže teď se bojím doma říct že už kávovar nechci a chci Nespresso protože jsem byl velký odpůrce kapslovejch (a kdo ne když ochutnáte dolce gusto) a teď ho chci. Takže mě čeká výběr a poraďte který koupit, jestli je rozdíl jen v designu atd. Btw líbí se mi Pixie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabet Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ja som si kupil novu Lattissimu+ a zaujima ma ake je vhodne mlieko do cappucina alebo do latte,ci polotucne alebo plnotucne alebo nejake ine?alebo s ktorym mliekom mate najlepsie skusenosti v suvislosti s kavovarmi Nesspresso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ja som si kupil novu Lattissimu+ a zaujima ma ake je vhodne mlieko do cappucina alebo do latte,ci polotucne alebo plnotucne alebo nejake ine?alebo s ktorym mliekom mate najlepsie skusenosti v suvislosti s kavovarmi Nesspresso? Hlavne cerstve , ja zkousel na late polotucne z plastove lahve a v pohode ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ja som si kupil novu Lattissimu+ a zaujima ma ake je vhodne mlieko do cappucina alebo do latte,ci polotucne alebo plnotucne alebo nejake ine?alebo s ktorym mliekom mate najlepsie skusenosti v suvislosti s kavovarmi Nesspresso? Já si k nesspressu kupuju mléko bez laktózy a musím říct, že to nemá chybu. Abych to upřesnil, laktóza dělá v kávě takovej divnej vocas a ten mi tam dost vadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Dneska jsem se na primy prikaz zeny stavil v Bergenu pro orechove limitky a narazil jsem tam na super special limited edition pure Hawaiian irigin. Uz to nekdo mel? Cena trojnasobna, 90 NOK za krabici, tak jsem vzal jen dve na kost. http://www.nespresso.com/hawaiikona/ Edit: Kurnik, to jsou palky. Asi jich zitra jeste par koupim... http://www.ebay.com/itm/NESPRESSO-HAWAII-KONA-20-CAPSULES-2012-LIMITED-EDITION-SPECIAL-RESERVE-SOLD-OUT-/300807170178 Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak ani ja neodolal davovemu silenstvi zvane Nespresso a dnes jsem si domu prinesl Pixie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Pro vasi informaci, ted je akce tusim do 15.1 postovne zdarma z nespresso eshopu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 tak oriskove varianty ok. ptal jsem se na tu havajskou limitku co psal hasna a v parizsky nemaj vubec poneti o cem mluvim jinak nevite nekdo bud z hlavy nebo neznate nekdo webovou stranku, kde je jasne/prehledne ukazano kolik mleka, kavy je potreba na vyrobu jednotlivych druhu kav? v navodu je vzy 30-250 a to mi moc nepomaha. po vytazeni ze zasuvky mi udelalo capucino tak do sklenky vod panaku. sice chapu, ze si tomuzu nastavit sam, kolik toho protece a pak si to zapamatuje, ale ja nevim, kolik toho ma protect diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Uz nemam ban za slovo "debilni" tak muzu reagovat. Kdyz si delam nedelni ranni snidanovy kavovy longdrink, tak je tahle sklenice http://m.ikea.com/cz/cs/catalog/products/art/80081733/ Tesne ood okraj, tak tretina je cena, a tretina ziva smes kava/mliko. Jinak piju jen cistou bezcukrovou a bezmlecnou. Dneska jsem sel kolem a zda se, ze Hawaii Kona je uz vyprodana i tady. To byla rychlost. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 A já díky FrantiškoviH už mám své Nespresso na cestě, nemůžu se dočkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 jeste na ceste neni...ale uz ma sbaleny kufry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 911: není to přímo k nespressu ale jako přehled myslím fajn http://www.piccoloneexistuje.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Fajny odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se