Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Pil jsem Tchibo u kamaráda, přišlo mi takové "vodovější". Ale třeba se mýlím:-).

tak polopaticky:

Tchibo je jako traboš a Nespresso jako ... doplň si automobilku jakou máš rád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem přesně věděl, že se nějakej tydýt najde, tak si kup Čibo a buď spokojen při jízdě s Trabošem

neříkej Sonnymu tydýt. Je to chráněnec celý pardubicko hradecký buňky.  :evil2:

Odkaz ke komentáři

neříkej Sonnymu tydýt. Je to chráněnec celý pardubicko hradecký buňky.  :evil2:

já osobně v tom nevidím nic urážejícího, je to v podstatě takové něžné, říkám tak i svým dětem a smějí se tomu:-)
Odkaz ke komentáři

Pokud má někdo rád silnou a výraznou kávu, tak ho Tchibo podle mého skromného názoru neuspokojí. Já piju zásadně Ristretto, u tchyně jsme vyzkoušelli na Tchibo mašině asi pět druhů kapslí, které měly mít grády...nic. Navíc mi přijde chuťově kyselejší a nemá tak hustou a vysokou cremu. Ale pokud někdo pije kávu s mlékem a cukrem, mohlo by pro něj být Tchibo ok...

Odkaz ke komentáři

Pokud má někdo rád silnou a výraznou kávu, tak ho Tchibo podle mého skromného názoru neuspokojí. Já piju zásadně Ristretto, u tchyně jsme vyzkoušelli na Tchibo mašině asi pět druhů kapslí, které měly mít grády...nic. Navíc mi přijde chuťově kyselejší a nemá tak hustou a vysokou cremu. Ale pokud někdo pije kávu s mlékem a cukrem, mohlo by pro něj být Tchibo ok...

Neuspokojí, piju kafe s mlíkem a s cukrem jako barbar. Ségra má Tchibo a kafe si tam dávám s lehkým sebezapřením. Zlatá Latissima :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...