sonny.c Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Asi jako kdyz porovnavas me a zmizika. Jsem nespresso. Tak si to predstav :-)A vím zas prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Máte někdo srovnání Nespresso/Tchibo?Je to stejný nebo jsou nějaký rozdíly?Pil jsem Tchibo u kamaráda, přišlo mi takové "vodovější". Ale třeba se mýlím:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Pil jsem Tchibo u kamaráda, přišlo mi takové "vodovější". Ale třeba se mýlím:-).tak polopaticky: Tchibo je jako traboš a Nespresso jako ... doplň si automobilku jakou máš rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 tak polopaticky: Tchibo je jako traboš a Nespresso jako ... doplň si automobilku jakou máš rádjá mám rád Traboše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Sonny pořiď si nespresso a nesersso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 já mám rád Traboše....sem přesně věděl, že se nějakej tydýt najde, tak si kup Čibo a buď spokojen při jízdě s Trabošem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 sem přesně věděl, že se nějakej tydýt najde, tak si kup Čibo a buď spokojen při jízdě s Trabošem neříkej Sonnymu tydýt. Je to chráněnec celý pardubicko hradecký buňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Takže pozvání sonyho na kafe od někoho z vaší buňky rozptýlí informační mlhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 neříkej Sonnymu tydýt. Je to chráněnec celý pardubicko hradecký buňky. já osobně v tom nevidím nic urážejícího, je to v podstatě takové něžné, říkám tak i svým dětem a smějí se tomu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Pokud má někdo rád silnou a výraznou kávu, tak ho Tchibo podle mého skromného názoru neuspokojí. Já piju zásadně Ristretto, u tchyně jsme vyzkoušelli na Tchibo mašině asi pět druhů kapslí, které měly mít grády...nic. Navíc mi přijde chuťově kyselejší a nemá tak hustou a vysokou cremu. Ale pokud někdo pije kávu s mlékem a cukrem, mohlo by pro něj být Tchibo ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Tchibo, dolčehnusto a podobní pseudokafe fkapsli jsou na zblití. Jedině Nespresso. Kup, nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Pokud má někdo rád silnou a výraznou kávu, tak ho Tchibo podle mého skromného názoru neuspokojí. Já piju zásadně Ristretto, u tchyně jsme vyzkoušelli na Tchibo mašině asi pět druhů kapslí, které měly mít grády...nic. Navíc mi přijde chuťově kyselejší a nemá tak hustou a vysokou cremu. Ale pokud někdo pije kávu s mlékem a cukrem, mohlo by pro něj být Tchibo ok...Neuspokojí, piju kafe s mlíkem a s cukrem jako barbar. Ségra má Tchibo a kafe si tam dávám s lehkým sebezapřením. Zlatá Latissima . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Zkusil někdo už tu "černošku"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Neuspokojí, piju kafe s mlíkem a s cukrem jako barbar. Ségra má Tchibo a kafe si tam dávám s lehkým sebezapřením. Zlatá Latissima . Je to jak se zrzkou...jak jednou zkusíš, nechceš jinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Zkusil někdo už tu "černošku"?tvl, intenzita tri, to ani zkouset nebudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Hm, to je jak druhák z Ristretta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Mea culpa, toho jsem si fakt nevšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Asi bych neuměl pít kafe s názvem Bukkeka s vážnou tváří...já vim, že jsem to trochu přehodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Ale holka hezká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Na bukkeka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se