Frantik Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 A nezapomen na to "wot elz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Latissimo odvapnuju az zacne blikat oranzove... do te doby na to nesaham, coz je tak mozna ani ne dvakrat rocne.Voda ze studny. U znamejch to samy s tema samejma kapslema s vodou z vodovodu (Pha) je neporovnatelne horsi chut, bohuzel. btw k cene, 10kacek kafe mi prijde celkem vpohode, zas to doma netoci clovek po stovkach denne, navic kvalitni kafe mlety ruco taky nevyjde na korunu hrnek, takze.... tech par kacek rozdil neni az tak zasadni na to jak malo nebo zadna prace s tim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Přesně, kdyby v tom nebyl namočenej George, tak to snad ani nechci... A nezapomen na to "wot elz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Jsem čekal za ty prachy pořádnou mašinu a on přišel takovej trpaslík :-) Ale Made in Switzerland, takže první bod, dal jsem nějakou kapsli Columbie a chutnala mě, druhý bod a těším se na další. Jak to děláte když chcete velký kafe do klasického hrnku, dvě tři kapsle? Upraveno 4. března 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Když chci kafe do velkýho hrnku, tak si udělám turka. Pak to vyleju, protože mi to nechutná, dám si klasickýho prcka a zas mě takový nápady nějakou dobu přejdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 No jestli ti hercna snese trojitý . . . normálně uděláš jedno a doliješ horkou vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 máš tam 2-3 knoflíky a na každej si nastavíš jinou velikost kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak ono v jedný tý kapsli je mám dojem jen něco přes 5 g kafe, takže trojitý bude kolem 15-16 g, to je +- na jednu porci dobrýho filtru, na dvojitý espresso se často dává o něco víc (kolem 18), takže ani ty tři by neměly bejt žádnej extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Snídaňové kafe si dělám z 12g kafe ve frenchpressu. Pokud si udělám z nespressa, tak vyhodím kapsli a zmáčknu znova lungo, tím se propláchne mašinka a mám víc vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Děkuji za rady kluci, byla to první kapsle, takže budu testovat :-) Myslím si, že nebude problém tam dát dvě, tři kapsle po sobě pro dobrou silnou kávu na probuzení.... Né že bych ji tak pil stále, ale občas se bude po ránu hodit :-) Přímo na Nespresso stránkách doporučují pro Americano dvě kapsle, co jsem se právě dočetl, takže ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 nemusis tam davat tri kapsle, ale poridit si silnou kapsli, coz je Kazaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Je ve vzorcích, tmavě modrá, ráno jdu do ni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Je ve vzorcích, tmavě modrá, ráno jdu do ni :-)No ale to je kapsle (Kazaar) ideální na ristretto....to zkus, a budeš vyléčen z velkých hrnků kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Hm, dobrej Kazaar, výbornej :-) Ale nemůžu si pomoci, ranní škopek poctivé kávy mi to prostě nenahradí. Mám rád hodně silného kafe po ránu, nacpu si moka konvičku třemi poctivými lžičkami čerstvě namleté Keni a jde se stávat. Ale Nespresso bude na takové malé pauzy přes den asi v pohodě, kluci to dokážou pěkně prodat, myslím reklamy, Clooney a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Mám to taky tak. Musím mít větší množství. Takže si teď dělám většinou Fortissio Lungo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Když chci větší dám si fortissio lungo, můžeš si sám nadstavit kolik chceš vody...levou mám malou pravou velkou sem tam udělám návštěvě co nemám rád něco bez kofeinu a prej to je ale dobrá káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak jsem zvědav pánové, jestli to funguje tak jak jste říkali Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Neboj, je to super hrnek i po 2 hod si opařím pusu Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 No tak to jsem zvědav, akorát ty moje ristreta se tam asi ztratí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Většinou si do toho delam caj Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se