African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak mi dnes z Nespressa přišla první zásilka hromady kávy a byl jsem z toho tak nadšený, že mi z ruky vypadla při plánovaném recyklování kapslí ta plastová nádobka z pixie mašiny a rozletěla se na sto kusů :-( Kde se to dá koupit, taky přes Nespresso klub? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Normálně jsem se nahlas rozesmál. Sorry, fakt, vím, že je to trága, ale já to úplně vidím. S tebou bych chtěl viset na jednom laně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Manželka se taky zasmála, slyšela z kuchyně jak jsem nadšený a říkám malému, koukej jak to mají kluci pěkně zabalené, tý jo, to je ale dobré kávy pohromadě a dáreček, no paráda. Hele tady to je recyklační pytel, mají to dobře vymyšlené a teď ti ukážu na co vlastně je. Pak rána jak z děla, ticho a pak už jenom jak řvu, co já jsem to za kus idiota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 No stane se. Snad to půjde koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 + DPH Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Afrcan ma nejspis na mysli zadobnik na pouzite kapsle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Mimochodem, chapete nekdo, co stoji na tydle plastovy pixle sest kil..? Upraveno 23. března 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 What else :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jo to by tam meli dat, malyho cinovyho vojacka, co by vypadal jak Clooney.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Mimochodem, chapete nekdo, co stoji na tydle plastovy pixle sest kil..?A ty chápeš proč tah_ pitomy kousek kovu na IWC stojí skoro 38000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Chapu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 41000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak mi dnes z Nespressa přišla první zásilka hromady kávy a byl jsem z toho tak nadšený, že mi z ruky vypadla při plánovaném recyklování kapslí ta plastová nádobka z pixie mašiny a rozletěla se na sto kusů :-( Kde se to dá koupit, taky přes Nespresso klub?Taky nám praskla. Měla by to být tato:http://www.teluxtyniste.cz/zasobnik-na-pouzitou-kavu-nespresso-p12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Super, děkuji za odkaz :-) Jsem čekal větší ránu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 + DPHBite my shiny metal *** with TapaTenhle zásobník mi tam dali jako dárek, sem přemýšlel kam ty kapsle budu dávat a oni to kluci vyřešili za mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Aha, uz to chapu, tak nic;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jejda, jsme se do toho trochu zamotali :-) Díky za radu Moty, já zase myslel že jsi si ho objednal. Jinak ano, rozsekal jsem ten z mašiny na použité kapsle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Ne, byl sem na mobilu, tak sem hodil foto screenu z aplikace na objednání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petisan Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Dnes jsem si koupil v globusu náhražku nespresso od firmy Minges 10 ks za 40 Kč a musím říct ,že je moc dobrý. Upraveno 27. března 2016 uživatelem Petisan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Hmm, přijde mi divný si koupit mašinu na Nespresso a pak tam cpát náhražky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se