sashator Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Tomuhle říkám fajn sbírečka, spokojil bych se i s půlkou (ideálně tou pozlacenou)
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 SRP307 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
willberich Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Sice vodotesne do 200m, ale ted maji zaprah spise ve vyskach. Aktualne 60m nad zemi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Co to tam děláš (60m nad zemí) ?.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
willberich Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Instaluju novou 4G sit Upraveno 19. června 2016 uživatelem willberich
yingele Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Seiko SRP307 "Monster"Přidávám pár fotek z prvního honeymoon s Monstery u moře. Foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
speedwalker Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Toulání Šumavou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Enduro Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) U moře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem Enduro
noviisek Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Moje potápění zvládnou všechny, do vody je ale nejlepší tah jubilee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
labat Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Poprvé v moři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem labat
JaRooN Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Zkusíme pro pány znalce jednu malou hádanku Na obrázku jsou Seiko divery SKX007, 7002-7000, 6309-7290 na kterých chybí ciferníky. Nejsou v tomto pořadí samozřejmě NATO strapy jsem všem začernil, ať to někdo nehledá podle fotky na strýčkovi goo Všude je jiná vložka lunety - je tam náhodně, není to vodítko. Jen upozorňuji, že rozdíl mezi modelem 6309 a SKX007 je v rámci počátku a konce produkce 40 let!!! Každý má jen jeden pokus! Ať to máme zajímavější, tak vítězi věnuji a pošlu malou cenu (nechám ho vybrat z mého portfólia 2ks NATO strapů - nebojte, mám jich desítky ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Jo a vyhodnotím to zítra, t.j. 19.8. někdy během dopoledne, tak máte času dost Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem JaRooN
Fade Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 mám stejný názor jako LiqidTaky že Liquid byl jako první správně. Po svém typu jsem využil Google abych si to ověřil. Bohužel, já jsem střílel fakt na slepo, protože se mi zdají totálně stejné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se