Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SRP307 :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Seiko SRP307 "Monster"

Přidávám pár fotek z prvního honeymoon s Monstery u moře. Foceno mobilem.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zkusíme pro pány znalce jednu malou hádanku :D

Na obrázku jsou Seiko divery SKX007, 7002-7000, 6309-7290 na kterých chybí ciferníky. Nejsou v tomto pořadí samozřejmě ;)

NATO strapy jsem všem začernil, ať to někdo nehledá podle fotky na strýčkovi goo :)

Všude je jiná vložka lunety - je tam náhodně, není to vodítko. Jen upozorňuji, že rozdíl mezi modelem 6309 a SKX007 je v rámci počátku a konce produkce 40 let!!!

Každý má jen jeden pokus!

Ať to máme zajímavější, tak vítězi věnuji a pošlu malou cenu (nechám ho vybrat z mého portfólia 2ks NATO strapů - nebojte, mám jich desítky  ;)).

P.S. Jo a vyhodnotím to zítra, t.j. 19.8. někdy během dopoledne, tak máte času dost ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

mám stejný názor jako 

Liqid

Taky že Liquid byl jako první správně. Po svém typu jsem využil Google abych si to ověřil. Bohužel, já jsem střílel fakt na slepo, protože se mi zdají totálně stejné :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...