Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde si kupoval ten silikon? Má překlápěčku? 

Já jsem kupoval stejný silikon s překlápěčkou na Aliexpressu za 5 USD ks, a protože neměli zelený, tak jsem ho objednal v Německu na WATCHBANDCENTER.COM a za 14 EUR mi přišel ten samý jako z Aliexpressu. Není mezi nimi žádný rozdíl, včetně kvality spony. Tak asi tak...

Odesláno (upraveno)

Škoda, že jsi nevyhlásil zeměpisnou soutěž, poznal jsem Muří ostrov v Hradci. Stimmt?

A ať nejsu OT, tak přidám rok starou fotku s hodinkama, které už nemám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem 5etter
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

2x 399 na super "inžinýru" :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky ale zase ta má fotka je příšerná. Příště se polepším (-:

prischero ty mas fakt nadherny fotky,jako vazne!..a pipliku ty docela hezky seika ;) ,na sport ideal..

Problém je , že je na těch Pippinech tolik leštěných ploch, že se nedají vyfotit, aby vyzněly detaily. Ani na sport moc nejsou ideální díky těm leštěným plochám a titanovému pouzdru a tahu. Ovšem delfín na zadní straně pouzdra bez dýnka je super (-:

Odesláno

..nahodou dobry ;) jo a ten monoblok na fotce ze spodu vypada skvele..ale stejne je nadelis do prodejniho vlakna  :santa:

Nenadělím, když jsem je sháněl tak dlouho! Už je nosím celé dva dny (-:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...