Kotlick Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Kde si kupoval ten silikon? Má překlápěčku? Já jsem kupoval stejný silikon s překlápěčkou na Aliexpressu za 5 USD ks, a protože neměli zelený, tak jsem ho objednal v Německu na WATCHBANDCENTER.COM a za 14 EUR mi přišel ten samý jako z Aliexpressu. Není mezi nimi žádný rozdíl, včetně kvality spony. Tak asi tak...
Dantechno Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Darthy .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Škoda, že jsi nevyhlásil zeměpisnou soutěž, poznal jsem Muří ostrov v Hradci. Stimmt? A ať nejsu OT, tak přidám rok starou fotku s hodinkama, které už nemám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2016 uživatelem 5etter
bigwolf Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 @5etter: Ja tam zadne hodinky nevidim, musim porad cumet na ty dva zadky.
instant Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 ..z kolegiality nedam fotku na zapästi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 To je ve vitríně v obchodě, viď že jo... :-)
prischera Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Trochu to tady zvednu, 399 na NDC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Skx007 na kůži. Trošku jsem se toho bál, ale myslím, že dobrý.
prischera Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 2x 399 na super "inžinýru" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Pippiny Scubamaster Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk
Piplík Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk
plasan Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 prischero ty mas fakt nadherny fotky,jako vazne!..a pipliku ty docela hezky seika ,na sport ideal..
Piplík Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 prischero ty mas fakt nadherny fotky,jako vazne!..a pipliku ty docela hezky seika ,na sport ideal..Díky ale zase ta má fotka je příšerná. Příště se polepším (-:
Piplík Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Díky ale zase ta má fotka je příšerná. Příště se polepším (-:prischero ty mas fakt nadherny fotky,jako vazne!..a pipliku ty docela hezky seika ,na sport ideal..Problém je , že je na těch Pippinech tolik leštěných ploch, že se nedají vyfotit, aby vyzněly detaily. Ani na sport moc nejsou ideální díky těm leštěným plochám a titanovému pouzdru a tahu. Ovšem delfín na zadní straně pouzdra bez dýnka je super (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 ..nahodou dobry jo a ten monoblok na fotce ze spodu vypada skvele..ale stejne je nadelis do prodejniho vlakna
Piplík Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 ..nahodou dobry jo a ten monoblok na fotce ze spodu vypada skvele..ale stejne je nadelis do prodejniho vlakna Nenadělím, když jsem je sháněl tak dlouho! Už je nosím celé dva dny (-:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se