nooski Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Holt při tomhle úhlu je nutná kvůli dostatečné hloubce ostrosti při použití makro mezikroužků. :-)
nooski Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 ABCDE: parádní fotka! Voda, jakožto jejich přirozený živel, jim velice sluší.
Kluk jako buk Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 V 1. 1. 2019 v 20:17, nooski napsal: Pár detailů želv Paráda
Vladar91 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Suma a MM200 komparace. Par lidi se me ptali tak davam fotky. Suma vypadaji vetsi Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Koukám změna, už jsi se usadil, místo mávání rukou je káva :-)) Měl jsem je v ruce, líbí se mi víc než želvy ;-)
Kotlick Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Pánové je vám jasné, že to co tady provozujete je jako rozdávání drog zdarma před školou?Člověk tu na to čumí pár měsíců a najednou má na ruce potápky od Seika pokračuje na Citizeny atd. a po pár letech má na ruce potápky od Orisu.... A stále nemám pocit, že jsem skončil.... Styďte se... Nicméně zdar vaší práci a hodně nových závisláků do budoucna.. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk
Kluk jako buk Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 V 29. 9. 2019 v 18:37, Bells napsal: Save The OceanJsou parádní. Hloupej dotaz: To je origo guma?
Bells Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Odesláno 30. září 2019 Díky a origo není, jsou pouze na tahu. Bál jsem se, že podobný odstín nikde neseženu (přece jen dost specifická modrá) a nakonec jsem to trefil hned na první dobrou s Barton watch bands. Mimochodem skvělá guma, krásně měkká, pohodlná, v balení 2 délky a ještě vychytané poutko a přitom za pár šupů, co víc si přát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se