nooski Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Krásná sbírka! Doteď mě mrzí, že jsem se nerozhoupal pro oranžády nebo drákuly monstra, když byly za cca 220 doláčů...
kolky87 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Veľmi pekná zbierka. Tiež môj cieľ, ešte nejaké potrebujem do comba...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Lacifer Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 Děkuju kluci , jsem šťastnej jak blecha
Snekofon Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2021 Moje jednoznačně nejoblíbenější potápky, vystřídal jsem kde co - nic se neudrželo - 1st gen. Monstra jsem koupil a pustil už asi 4krát, ale tyto SKA371 zůstávají - proti Monstrům mají opravdu masivní vzhled a hlubší ciferník - tah se pěkně rozšiřuje + spona s extenzí, šprcková hodinová ručka mě neuráží a jsou absolutně spolehlivé - letos (po 11 letech) jim dopřeju novou lunetu ať jsou zase k světu, ikdyž na živo to tak dramatické není....je fajn mít po čem sáhnout když chce člověk rychle vyběhnout z domu a nemá čas a náladu si zrovna vybírat a seřizovat nějaké mechaniky...
Harwey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Bruseno-lestene Upraveno 4. února 2021 uživatelem Harwey
shewcza Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Moc pěkné! Zejména ta bublinková se povedla!
Spongebob Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Odesláno 19. února 2021 nemáte někdo ty nový STO samuraje Manta?? Asi jsem se do nich podle fotek zamiloval
Piplík Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Odesláno 20. února 2021 Taky Seiko divers, ikdyž hluboká historie
EpsteinBarr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 @Piplík Az teraz som si vsimol tuto fotku, noze pridaj este nejake. Nie som velmi na vintage, ale toto je parada.
Piplík Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 V 26. 2. 2021 v 5:57, EpsteinBarr napsal: @Piplík Az teraz som si vsimol tuto fotku, noze pridaj este nejake. Nie som velmi na vintage, ale toto je parada. Rozšířit Díky. Na nože je tu samostatné vlákno, ale občas tady k hodinkám nafotím i nůž. Něco zase přidám. Dík
EpsteinBarr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 ta slovencina je obcas problematicka nože pridaj ešte niečo, slovo nože je v tomto pripade v ulohe vetneho clena castica (pobadacia castica), cize nie nože, ako v zmysle vec na rezanie, ale nože v zmysle, ze syp tu fotky tych vintage diverov Sorry za zmätok z mojej strany
Piplík Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 @EpsteinBarr tak vidíš, taky mi to nedošlo (-: Vintážních Seiko diverů taky moc nemám. Ale obecně vintage divery ano. Teď mám na cestě nějaké pěkné kousky, tak až dorazí, pochlubím se ve vlákně
groula Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Odesláno 10. března 2021 Černá mostra. Po dlouhý době jsem je vytáhl a zase mě baví....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se