Prochy68 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Tady to máš https://www.amazon.it/PERIN-BM-156-247-05-Braccetto-Stantuffo-soggiorno/dp/B09TP81F6K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 2 minutami, Prochy68 napsal: Tady to máš https://www.amazon.it/PERIN-BM-156-247-05-Braccetto-Stantuffo-soggiorno/dp/B09TP81F6K Super. Tady ho zrovna nemají....tak jdu hledat. Ale aspoň vím, že je 50N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Tak jsem to myslel, že je to tam v popisu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 16 minutami, Prochy68 napsal: Tak jsem to myslel, že je to tam v popisu Jj, teď otázka, jestli tam můžu dát jakýkoliv jiný v těchto rozměrech nebo musí být stejný? Napsal jsem přímo výrobci, jestli ho třeba nemají....tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Hledej i pod číslem 4055357968 (aeg, elektrolux).Chtějí za to ale tady u nás nesmysl. Objednej tady https://www.ersatzteileshop.de/feder-4055357968 a zkontroluj si jestli tam je model tvé digestoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) před 6 minutami, pepanR napsal: Hledej i pod číslem 4055357968 (aeg, elektrolux).Chtějí za to ale tady u nás nesmysl. Objednej tady https://www.ersatzteileshop.de/feder-4055357968 a zkontroluj si jestli tam je model tvé digestoře. našel jsem i za 20ecek.... https://www.mitdesignstore.com/1918-pistoni-a-gas-per-mobili-bm-156-247-nikel-perin.html Upraveno 22. února uživatelem Gustaf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) Před hodinou, Gustaf napsal: Mám to.... úzkej šroubovacek a podrejpnout to....a už to šlo. Díky. Teď jen vybrat jakej to je....tu sílu v N Síla bude nejspíš u všeho stejná - rozdíl je akorát v délce. Kup to podle těch čísel co jsou tam napsaný. A zkusil bych i ten českej shop ať nedáš litr za pístek . Upraveno 22. února uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 8 minutami, YPO napsal: Síla bude nejspíš u všeho stejná - rozdíl je akorát v délce. Kup to podle těch čísel co jsou tam napsaný. A zkusil bych i ten českej shop ať nedáš litr za pístek . Jj, asi zkusím kontaktovat i ten shop, cos mi poradil. Třeba něco budou mít.... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Ještě odkud jsi? Stavil bych se u nabytkáře / truhláře/ stolaře a konzultoval. Omluva, krytku jsem neviděl, byl jsem venku na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 7 minutami, horal napsal: Ještě odkud jsi? Stavil bych se u nabytkáře / truhláře/ stolaře a konzultoval. Omluva, krytku jsem neviděl, byl jsem venku na mobilu. Tady v místě nic není, ale mám blízko Plzeň, takže kdyžtak tam.... uvidím jak se mi ozvou firmy, co jsem kontaktoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února zadej si - plynové vzpěry - dělá to i Unihobby - vyklikáš to za pár korun, měnil jsem to doma nedávno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 2 hodinami, gunman napsal: zadej si - plynové vzpěry - dělá to i Unihobby - vyklikáš to za pár korun, měnil jsem to doma nedávno Dík, mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Nemáte někdo možnost výhodnějších mob.tarifů T-Mobile, nebo ještě lépe O2? Mám ženu se synem za super podmínek pod firmou, kde makam, ale je to (striktně) Vodafone a máme bohužel kolem baráku strašně mizerné pokrytí signálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Dotaz cestovatelskej: Používáte někdo v Rakousku na dálnicích s úsekovým mýtem ten systém FLEX? Nějak jsem uplně nevyčetl, jak to přesně funguje, resp. kolik to strhává peněz. Dám konkrétní příklad: Vjedu na brennerskou dálnici směr Itálie a vyjedu do Stubaiského údolí, kolik mi to strhne (kolik zaplatím)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 3 hodinami, geometr napsal: Dotaz cestovatelskej: Používáte někdo v Rakousku na dálnicích s úsekovým mýtem ten systém FLEX? Nějak jsem uplně nevyčetl, jak to přesně funguje, resp. kolik to strhává peněz. Dám konkrétní příklad: Vjedu na brennerskou dálnici směr Itálie a vyjedu do Stubaiského údolí, kolik mi to strhne (kolik zaplatím)? Používám a je to super.. nemusíš se o nic starat. A hlavně ani čekat na mýtných branách. Projedes zeleným pruhem na kraji...dle SPZ, kterou zaragistrujes se ti otevře závora a jedeš dál. Pak dojde přes kartu ke stažení částky z účtu. Částka je podle ceníku daného úseku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Ale asi to funguje jen na těch velkejch mýtnejch branách, u malý boudy, jako je na výjezdu na Stubaital to cvaknu obsluze v boudě nebo automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 11 minutami, geometr napsal: Ale asi to funguje jen na těch velkejch mýtnejch branách, u malý boudy, jako je na výjezdu na Stubaital to cvaknu obsluze v boudě nebo automatu. Funguje to na všech úsecích mýta v Rakousku. Jsou vypsaný na stránkách asfinag. Prostě se tam zaragistrujes... SPZ a kartu a už jen jezdíš a o nic se nestaráš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března No, ještě jsem to zkoumal. K tomu výjezdu z A13 na Stubaital je mi FLEX nejspíš na prd. Ještě loni to tam vypadalo takhle (obrázek), dycky jsme tam platili obsluze nebo automatu (2, 3 eura, tak něco), když jsem měl na asfinagu koupené platné elektronické mýto na A13 a ukázal to obsluze, nechali mě vyjet nebo najet, nic jsem neplatil. První velká mýtná brána je až za výjezdem na Stubaital a tam odtud se platí úsekové mýto na A13 a jsou tam ty průjezdné zelené pruhy, těma jde projíždět i když máš koupený mýto na asfinagu. Myslel jsem, jestli nepoladili i ty malý boudy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Jj, to vím, že projedes i když máš zaplacený mýto dopředu...tak to fungovalo předtím, než byla služba flex. Ted je to víc pohodlnější a je to napořád vázaně na SPZ. (Tak nezapomenout zrušit, při prodeji auta). Tady u toho konkrétního případů nevím. Jestli na webu není napsanej, tak asi jedině řešit s obsluhou budky. Ale tady se asi moc čekáním nezdrzis, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Ne to určitě ne, si nepamatuju, že bych tam někdy čekal. O to tak ani nejde, ale bylo by to trochu pohodlnější, než zastavovat, lovit peníze nebo kartu. A mě tyhle elektronický věci baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se