geometr Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 (edited) To já taky ne, ale kalkulace na stránkách pojišťoven a pak to srovnání si udělám sám. Lepší cenu, než jsem měl, mám pokaždý (auto je o rok starší a neboural jsem). Edited December 3, 2024 by geometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 tak já nevím no....já to jinak nedělám. Hlavně že to mám levnější a stojí to nejméně usílí a času Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 Dyť jo. Díky! Myslel jsem jenom, jestli prostě někdo nemá zkušenost, že přes ten srovnávač dostane lepší cenu, než přímo od pojišťovny, resp. zprostředkovatele, když to nakliká přímo přes stránky pojišťovny. Jinak já toho neporovnávám tolik (nedělám těch kalkulací tolik, takže to zas tolik času nezabere, holt tomu dycky koncem roku chvilku věnuju), jsem ochoten vybírat tak z tří nebo čtyř pojišťoven a rozhodně nejdu po tom nejlevnějším, porovnávám si mezi sebou pojistky nastavený jak já chci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 jasný...já beru ždy POV a havarijko allrisk...vybírám mezi top pojišťovnama, abych měl záruku plnění. A podle nějakých podmínek, co preferuji (spoluucast, výše pojistného plnění atp.) nikdy jsem nezkoušel srovnávat nabíku z epojistení s nabídkou konkretní vybrané pojišťovny Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 Auto mám vždycky pojištěný na 75% ceny odhadu pojišťovny v momentu pojištění. Při totálce prý víc nedostanu...říkal likvidátor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez123 Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 před 3 hodinami, Gustaf napsal: dělám každoročně přes epojistení.cz. Vždy dají nejlepší nabídku...Většinou si nechávám zpracovat jen u těch lepsích pojišťoven. Stačí zabrousit k nim na stránky, udělati si sám srovnání, nechat kontakt a ozvou se ti do pár minut. Mně na tohle funguje dobře Rixo, nabídka lepší jak přímo od pojišťovny se "slevami". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 V 27. 11. 2024 v 16:36, VS napsal: https://www.dsl.cz/ Zadej adresu a telefon a počkej, jestli to něco najde. Dráty od pevné telefonní linky tam nevedou? Tak mám zapojeno. Přes DSL se mi ozvali z Nordiku. Aktuálně skok z 9 Mbit na cca 40-50 u stahování. Cena spadla na 390,- Kč ze 7 kil. Jedou prý na jiných frekvencích než operátoři. Cena zapojení cca 3300,- Kč. Byla v tom i anténa a router. Za mne spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 3 Report Share Posted January 3 Prosím poraďte co a tím.... dělám papíry do práce a vyplňuji některé údaje. Jsou vyznačeny žlutě. Když chci smazat nebo přepsat žlutá označená pole, tak se mi udělají okrová a preskrtnuta. Můj nový text je okrový a podtržený. Chci aby žlutá pole k přepsání/vyplnění zmizela a byl tam můj nově dopsaný text.... nevím si rady. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 3 Report Share Posted January 3 @Gustaf mozna to nebude fungova, ale zkousels gumu na nastrojove liste? Ja takhle resim barevne zvyrazneni textu, ktere standardni cestou nejde odstranit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 3 Report Share Posted January 3 zkusel....a nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 3 Report Share Posted January 3 Máš nejspíš zapnutej režim sledování změn: https://support.microsoft.com/cs-cz/office/sledování-změn-ve-wordu-197ba630-0f5f-4a8e-9a77-3712475e806a Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted January 3 Report Share Posted January 3 Neviem ako je to v novom worde - Display for review/Final namiesto Final Showing Markup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 3 Report Share Posted January 3 před 57 minutami, wawrik napsal: Neviem ako je to v novom worde - Display for review/Final namiesto Final Showing Markup. pracuji v Libre office....ale je to stejný. Zkusím vaše rady...:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 3 Report Share Posted January 3 Sledování změn pomohlo...nějak jsem to vybastlil ani nevím jak . Díky moc. Jsem zachráněn...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 3 Report Share Posted January 3 ... pak je to tady, ale tos asi už našel https://help.libreoffice.org/latest/cs/text/shared/guide/redlining_enter.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprocha Posted January 3 Report Share Posted January 3 Vážení, V RD ohřívám vodu plynovým kotlem s externím zásobníkem vody a vč. cirkulace. RD, v patře máme teplou/horkou vodu a v přízemí vlažnou, napojeno na jeden kotel, jeden zásobník, jedny trubky. Přes net to asi nepořeším, někdo v Brně a okolí, kdo tomu rozumí? PS: reklamovat to u firmy nejde, detaily kdyžtak osobně. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted January 4 Report Share Posted January 4 Ahoj Našel by se tady nějaký kolega ze Slovenska a udělal mi nákup a posla do Čech? Děkuji Pavel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted January 5 Report Share Posted January 5 Vyřešeno,díky Jožo Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted January 5 Report Share Posted January 5 Deti uz nam vyrostly do veku, ze muzeme zahodit levnou pohovku v obyvaku a poohlidnout se po necem lepsim. Chtel bych se zeptat jednak na doporuceni vyrobce/znacky a pak na zkusenosti latka vs. kuze idealne, pokud mate zkusenosti s obojim pro srovnani. Ja s kozenou nemam zadnou zkusenost, ale libi se mi jak vzhled tak trvanlivost. Diky za nazory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 5 Report Share Posted January 5 Mrkni na sedačky od firmy Jech. Máme ji sedm roků a vypadá furt jak nová. Látky používaj výborný, s kůží nemám zkušenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts