tommasini Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září před 33 minutami, Gustaf napsal: No...to úplně nevím jestli si chci hrát na horníka jsme sice hornický město, ale tady jsem se ptal a nic takového tu nemají. @tommasini zkusím pohledat, ale docela to hoří. Máme na to cca 14dni... Právě, že v těch Letňanech je to tuto sobotu. A příští týden v Ládví. Minulou sobotu (tedy teď dva dny zpět), jsme byli na burze na Kladně. Tam nám právě dali leták na ty Letnany a Ládví. Držím palce. 1
Igicz Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Zdar a sílu chlapi. Včera jsem šel omrknout do lesa padlé stromy po vichřici a v sousedovic parceli (Lesy ČR) vzniklo toto. Co to, doprdele, je? To si tam někdo staví zemljanku? Nebo je to nějaká past na zvířata??? Má to tak 2x2 m a 1.5 m hloubku. Dole je voda ač to vypadá jak beton.
lucid Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 6 minutami, Igicz napsal: a v sousedovic parceli (Lesy ČR) Ptáš se dobře, ale na špatném fóru, co se takhle zeptat Lesů ČR?
milomac Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Napadlo mě hned toto: https://cs.wikipedia.org/wiki/Padací_jáma Ale jak píšou, je to tady zakázáno.. A nebo je to příprava hromadného hrobu ... . Ale vážně, bude to určitě něco prakticky normálního, ale to budou nejlíp vědět sousedi lesáci.
orol Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Nevim jak a kde je to situované, ale co třeba ledová jáma na uskladnění sazenic?
Igicz Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Je to úplně v prdeli v lese se špatným přístupem. Místní lesní hospodář, který za Lesy ČR spravuje lokalitu o ničem takovém nic neví. Říkal, že největší problém teď mají s děckama, které si dělají lokální traily, ale toto není ten případ. Každopádně jsme se domluvili na prohlídce.
vzduch Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Bych tam někam dal asi fotopast, ať máš více informací, když od toho každý dává ruce pryč.
zceyee Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Bych to tipl na nejakyho youtubera co se rozhodl tocit jak neco dela v lese. Pokud nechces investovat do fotopasti tak bych tam zkusil nechat vzkaz s kontaktem, treba z toho nakonec vznikne neco plodneho pro vsechny strany.
zceyee Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) Ještě mě napadá, že jsou to základy pro něco takového .. Upraveno 3. září uživatelem zceyee
Klotzman Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Bejt tam chajda, tak bych řekl že díra na septik nebo nějakou nádrž...
vzduch Odesláno pátek v 04:14 Nahlásit Odesláno pátek v 04:14 Se nám ten svět nějak se... A s tím souvisí můj dotaz. Máte už doma uloženy krizové zásoby? Já osobně průběžně něco koupím, ale dosud jsem nedospěl k tomu, abych nakoupil trvanlivé potraviny či balenou vodu.
Jehlan Odesláno pátek v 05:31 Nahlásit Odesláno pátek v 05:31 před 47 minutami, vzduch napsal: Se nám ten svět nějak se... A s tím souvisí můj dotaz. Máte už doma uloženy krizové zásoby? Já osobně průběžně něco koupím, ale dosud jsem nedospěl k tomu, abych nakoupil trvanlivé potraviny či balenou vodu. Vzdělávání, resilience a základní zásoby. A ta díra v zemi, to bude příprava na zimní tábořiště, jen kouřovod se musí táhnout hodně daleko a pak se kouř musí rozptýlit třeba v hromadě větví. Vojenský Podzemní Bunkr Maskovaný Kmeny Mechem Mezi Podzimním Lesem — Stock Fotografie © Zajaczver #319545966 Možná jen měli strach požádat Lesy ČR o povolení drobné stavby pro edukativní účely. Což je hloupé, protože jednak je to nezákoné, a druhak, LČR by jim to někde jistě (za určitých podmínek) umožnili. Navíc mohli koordinovat umístění stavby mimo potenciální těžbu ( lépe poblíž již vytěženého, kde zůstaly zbytky vhodné na materiál konstrukce).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se