Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Nemáte někdo zkušenosti s dodavatelem energii Lama energy? Jak jsem dřív zmiňoval o energetické dražbě, tak právě tato společnost to vyhrála. Vůbec je neznám a Na netu moc pozitivního není. Tak nevím, zda do toho jít. Nabízí úsporu 16% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ten název firmy je hezký.Co znamená vyhrát energetickou dražbu? Že nakoupili nejdráž? Na ostatní nezbylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Bylo XY klientů a jednalo se o dodej energie pro tuto masu lidi. No a spolecnosti se predhaneli, kdo může nabídnou nejnižší cenu. Tzv. Holandska aukce, pokud se nepletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Aha, rozumím. A tobě to nabídnou i bez dražby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 No ne... Ode mne si vzali dokumenty a vyúčtování. Stejně jako od jinejch lidi,kteri se chtěli zúčastnit. Takže já sem ve skupině těch lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 A jaké ceny vám nabídli ostatní dodavatelé, kteří se účastnili dražby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 To já nevím. Mě zavolali jen vítěze. A kolik ušetřím... A jelikož jsem lamu slyšel poprvé, tak jsem googlil a ptám se na zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Takže ve skutečnosti ta aukce existuje jen v hlavách těch prodejců, že? A nebo ta "aukce" probíhala někde v hospodě, kde několik podomních prodejců z různých firem hrálo karty o to, kdo může obcházet dveře ve vaší obci/ulici a nabízet Upraveno 4. října 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Fakt nevím... Proto se zde ptám. Ale díky reakcím lidi na netu už ta společnost na působí neduveryhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Tak to shrneme: Účastnil ses, ale nevíš čeho, vyhrál jsi, ale nevíš co. To bez obav podepiš, to zní seriozně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Třeba dTest tímto způsobem pro běžného smrtelníka vydražil relativně výhodné telefonní tarify. Karlosi, ty máš špatný den Ale Lamě bych se vyhnul obloukem. Na chalupě jsem měnil E.ON na Fosfu a ušetříme asi 20 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Ok Vím, že tyhle aukce existují. Byla mi nabídnuta levnější energie o 16%.vim jaká společnost to vyhrála, ale právě ta ve mě budí nedůvěru. Toť vše... Shodím to ze stolu Upraveno 4. října 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Snažím se Gustavovi ukázat jaké divadlo na něj prodejce hraje a mám špatný den? Co mám udělat, abych měl dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Tyhle aukce existují a nutně o divadlo jít nemusí. A samozřejmě nevím, jaký máš, Karlosi, den. Tak promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 No, teď společnost Licit třeba pořádá takovou aukci na mobilní tarify.. Ale čert se v tom vyznej. Vyhrát to nějaká známější společnost, tak asi ok, ale o Lame jsem fakt neslysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Nejde jen o položku za komoditu, ale hlavně o podmínky za kterých ti mohou začít účtovatze dne na den více, zda je ta smlouva vypověditelná třeba bez tříleté výpovědní lhůty a podobnévychytávky. Kolik prosím tě platíš teď za plyn a komu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Tak pokud je Licit opravdu sdružení zákazníků, vystupující a snažící se o svůj prospěch, tak ano, v nejlepším pořádku. Mohou si třeba i uspořádat aukci.Ale vysvětli mi co je aukčního na tom, že z tebe nejdřív někdo vytáhne fakturu za elektřinu a pak ti zavolá Vyhrál jste, máme pro vás speciální nabídku cen? To je aukce? To je úplně obyčejný podomní prodej, navíc lež a klamání. Upraveno 4. října 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Já nic nevyhrál..jsem jen zúčastněný spotřebitel. Ted mám ČEZ a plyn neberu vůbec. Fakturu chtěli kvůli porovnani zda se nova nabídka vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 V případě, že by se tak nestalo, nic by mě logicky nenabídli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Tedy "jen" elektřina? A cca ročně útrata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se