Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti s dodavatelem energii Lama energy? Jak jsem dřív zmiňoval o energetické dražbě, tak právě tato společnost to vyhrála. Vůbec je neznám a Na netu moc pozitivního není. Tak nevím, zda do toho jít. Nabízí úsporu 16%

Odesláno (upraveno)

Takže ve skutečnosti ta aukce existuje jen v hlavách těch prodejců, že?

A nebo ta "aukce" probíhala někde v hospodě, kde několik podomních prodejců z různých firem hrálo karty o to, kdo může obcházet dveře ve vaší obci/ulici a nabízet :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Třeba dTest tímto způsobem pro běžného smrtelníka vydražil relativně výhodné telefonní tarify. Karlosi, ty máš špatný den :(

Ale Lamě bych se vyhnul obloukem. Na chalupě jsem měnil E.ON na Fosfu a ušetříme asi 20 %.

Odesláno (upraveno)

Ok :D Vím, že tyhle aukce existují. Byla mi nabídnuta levnější energie o 16%.vim jaká společnost to vyhrála, ale právě ta ve mě budí nedůvěru. Toť vše... Shodím to ze stolu

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

No, teď společnost Licit třeba pořádá takovou aukci na mobilní tarify.. Ale čert se v tom vyznej. Vyhrát to nějaká známější společnost, tak asi ok, ale o Lame jsem fakt neslysel

Odesláno

Nejde jen o položku za komoditu, ale hlavně o podmínky za kterých ti mohou začít účtovat

ze dne na  den více, zda je ta smlouva vypověditelná třeba bez tříleté výpovědní lhůty a podobné

vychytávky. Kolik prosím tě platíš teď za plyn a komu?

Odesláno (upraveno)

Tak pokud je Licit opravdu sdružení zákazníků, vystupující a snažící se o svůj prospěch, tak ano, v nejlepším pořádku. Mohou si třeba i uspořádat aukci.

Ale vysvětli mi co je aukčního na tom, že z tebe nejdřív někdo vytáhne fakturu za elektřinu a pak ti zavolá Vyhrál jste, máme pro vás speciální nabídku cen? To je aukce?

To je úplně obyčejný podomní prodej, navíc lež a klamání.

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...