Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Dal jsem to i do vlákna o kamerách, ale pro jistotu:

Ještě jednou budu otravovat s kamerou. Snad mi poradí nějaký odborník. K Vánocům jsme dostali tuhle kameru http://www.digiobcho...ic-hc-v10-cerna Panasonic. Nemáte někdo s tímto typem zkušenost? Nezdá se mi totiž obraz, který jsem natáčel. Při umělém domácím světle (žárovka) totiž výsledný obraz z kamery vypadá, jakoby to bylo natáčeno na 200let starou kameru. Mám nastavený automatický výběr scény a nahrávání na nejvyšší HD rozlišení a při přehrání nahraného vida přes AV kabel do TV je obraz rozrastrovaný (podobný tomu, jako když chytáte obraz přes satelit a někde něco ruší signál). Tzn, kostičky a při rychlém pohybu nafilmovaného objektu neostré rysy. Nevíte jestli může být něco špatně s objektivem, či je normální? Předtím jsme měli půjčenou kameru Sony a ta tohle nedělala. Myslel jsem, že současné kamery už nemají problém nahrávání čistého obrazu při umělém světle a v mírném šeru. Děkuji za každý ohlas a názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal jsem to i do vlákna o kamerách, ale pro jistotu:

Ještě jednou budu otravovat s kamerou. Snad mi poradí nějaký odborník. K Vánocům jsme dostali tuhle kameru http://www.digiobcho...ic-hc-v10-cerna Panasonic. Nemáte někdo s tímto typem zkušenost? Nezdá se mi totiž obraz, který jsem natáčel. Při umělém domácím světle (žárovka) totiž výsledný obraz z kamery vypadá, jakoby to bylo natáčeno na 200let starou kameru. Mám nastavený automatický výběr scény a nahrávání na nejvyšší HD rozlišení a při přehrání nahraného vida přes AV kabel do TV je obraz rozrastrovaný (podobný tomu, jako když chytáte obraz přes satelit a někde něco ruší signál). Tzn, kostičky a při rychlém pohybu nafilmovaného objektu neostré rysy. Nevíte jestli může být něco špatně s objektivem, či je normální? Předtím jsme měli půjčenou kameru Sony a ta tohle nedělala. Myslel jsem, že současné kamery už nemají problém nahrávání čistého obrazu při umělém světle a v mírném šeru. Děkuji za každý ohlas a názor.

Nejsem zadny velky guru pres kamery,ale nejake ty zkusenosti tak trochu mam. To, ze bylo video z pujcene Sony kamery bylo lepsi zavisi na tom jakej to byl model, jak mel velkej cip, zda to byla fullhd kamera, obecne ma sony jedny z nejlepsich videi pri nataceni za zhorsenych podminek. Panasonic pri nataceni za sera, umelem osvetleni nijak neexceluje. Obavam se , ze je to obecna vlastnost. Bohuzel stale hodne kamer je hodne narocnych na svetelne podminky.

pripadne postni nejakou video sekvenci at si muzem udelat lepsi predstavu.

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Kolegové máte někdo prosim zkušenost s následujícím:

Pořídil jsem několik videií přes iPhone. Na telefonu jdou přehrát v pohodě, ale po přetažení do PC u každýho videa Quickplayer přehraje pouze zvuk bez obrazu. Pokud je přhraju přes VLC media player, tak se objeví i obraz, ale nechutně trhanej... Zdá se mi, jakoby Quickplayer nestíhal rozlišení, nicméně žádný jeho nastavení jsem v něm nenašel, natož, abych se v něm hrabal...

Stalo se mi to dnes poprvé, jindy mi PC videa z iP. přehraje bez problémů...

Mátě někdo Ahnung?

Díky moc...

EDIT: problém vyřešen, stačilo jen stáhnout novou verzi... :-)

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři

Jake jsou zhruba popkatky pri platbe na slovensko,nevite nekdo?Mam komercni banku,ale kam bych posilal nevim.nemusi byt presna cifra,staci zhruba...?nejlepsi by byl asi paypal,ale to nevom,jedtli dotycny ma.

diky

195 kč, pokud dotyčnej nemá účet v KB Bratislava

a to ještě dotyčnej s největší pravděpodobností bude platit poplatek za příchozí zahraniční platbu

kdyžtak SAZEBNÍK KB

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

FIO má převody na Slovensko zdarma (klidně ti to pošlu, pošli mi SZ), případně, pokud jde o větší částku, můžeš využít www.europlatba.cz. Tam navíc oproti bankám ušetříš cca 40 haléřů na 1 Euru na kurzu.

Každý má takové poplatky, jaké si u své banky zařídí, viz vlákno "kdo máte jakou banku" :P

Upraveno uživatelem Patrik
Odkaz ke komentáři

FIO má převody na Slovensko zdarma (klidně ti to pošlu, pošli mi SZ), případně, pokud jde o větší částku, můžeš využít www.europlatba.cz. Tam navíc oproti bankám ušetříš cca 40 haléřů na 1 Euru na kurzu.

Každý má takové poplatky, jaké si u své banky zařídí, viz vlákno "kdo máte jakou banku" :P

Já vím no,lecos se dá oběhat,ale na tyhle věci nemám nervy,ani chuť.Bude to v řádu stovek,čili do 1000 kč.Díky za nabídku,uvidím co mi odepíše a kdyžtak bych se ozval.

Díky

Odkaz ke komentáři

prosim o odpoved.urgentni dotaz na IT. Zapnu notas a nenabootuje.

pise zvolte jine bootovaci medium. kde muze bejt

problem?v setupu mam zvoleno hadr a pak cd.

kdyz dam cd woken tak se spusti jejich instalace.

kdyz preinstulu wokna bez formatu, zustanou mi

vsechny data na hadru bo se to maze automaticky

pri instalaci woken?nejsem si jistej. nemuze bejt v

p...li hadr?

Odkaz ke komentáři

Pri instalaci si muzes zvolit instalaci do jineho adresare aby si neprisel o data a taky obnoveni systemu, kdyz das preinstalaci tak to smaze asi vetsinu dat :-( otazka je jestli bios vubec vidi ten disk ...

Odkaz ke komentáři

No jestli ho vidi a mas origo cd zkus dat opravit system, instalacni cd by melo najit stavajici instalaci windows a zeptat se te zda to chces opravit nebo preinstalovat, prerusit to muzes, musis to nekolikrat potvrdit nez neco prepise, treba se jen poskodil boot sektor na disku a jinak je vse ok

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

v biosu hdd mam jako prvni boot medium,tak predpokladam,ze vidi. jinak kdyz tam dam cd z woknama xp sp2, tak mi to okamzite zacne pripravovat instal soubory,az do doby,kdy je tam modra obrazovka a pta se me to,jestli chci pokracovat,tak enter, ukoncit f3 a pak je tam jeste jedna moznost. tak kdyz dam pokracovat,tak pak tam budu mit teprve tu na bidku na reinstal?zas je tu ta otazka,zda mi potom na hdd zustanou data

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...