African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Říkal jsem aby sis to šel vyzkoušet? Říkal.Já používám obyčejnou hodinářskou lupu se zvětšením 10x, vzdálenost čočky od předmětu je 4,5 cm, při práci už je chvílema málo místa pro nástroje, ale to mi nevadí, to je jednou za rok. Na detailní okuk si beru tu obyčejnou lupu z aukra za pár korun, zvětšení 20x, vzdálenost k předmětu 2,5 cm a vidím spokojeně vše a skoro zadarmo. Není co zkoušet, vrchní díl 15x pasoval perfektně jako všechny mimochodem hodinářský kukátka, které mě prošli rukama, jelikož mám dost variabilní oko :-) no a 6x už byl spodní hubený díl kompletu, takže nic. ani to nebylo na oko myšlené. Každopádně 20x zvětšení je pro kukátko holí nesmysl, ideál 5x a 6,7x. Objednal jsem PEAK 2048-A20D (5x) a hned jak dorazí, podám report. Snad ty kvalita bude za ten peníz trochu jinde..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Vyzkoušet právě to, jaké zvětšení ti přijde akorát a jaké nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Vyzkoušet právě to, jaké zvětšení ti přijde akorát a jaké nesmysl.Aha, tak to jsem právě vyzkoušel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Tady jsem debatu začal, tak ji ve zkratce skončím, Peak jedním slovem super a velmi kvalitní záležitost, doporučuji :-) Jen ještě asi prohodím 5x zvětšení za 6,7x. Eshopy mě musí milovat... :-) Ale kukátko opravdu vybavené velmi kvalitní optikou odpovídající ceně řekl bych. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 "pelmel dotazy"? tak ok:Je nutné v praze každý ráno odpustit několik vteřin v kuchyni vodu z kohoutku, než si natočím na pití? Vadí něčemu že v trubkách těch prá hodin přes noc voda stojí? Vím, je to maličkost, taky vím že máme jednu z nejmenších spotřeb v Evropěn, ale kolik za život můžu takhle vody možná zbytečně vylejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Na jedné přednášce paní ing. z OHS doporučovala po x hodinové odstávce odpustit objem vody odpovídající množství ve vodovodní baterii kvůli uvolňování chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 martigen: Na to je jediná rada: Odeber vzorky vody (neodtočenou, odtočenou) a nech si udělat rozbor. Jen tak zjistíš co vlastně piješ a co má/nemá smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 A já říkám že vodu pijou kytky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 A v tý písničce se zpívá: Vodu pijou žáby,pívo starý báby,my pijeme rum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 "pelmel dotazy"? tak ok:Je nutné v praze každý ráno odpustit několik vteřin v kuchyni vodu z kohoutku, než si natočím na pití? Vadí něčemu že v trubkách těch prá hodin přes noc voda stojí? Vím, je to maličkost, taky vím že máme jednu z nejmenších spotřeb v Evropěn, ale kolik za život můžu takhle vody možná zbytečně vylejt?vodtočit minimálně pět litrů ...... ten humus usazenej v sejtku tě může zabít ..... totéž ve sprše ..... nikdy nevíš kdo si tam před tebou oplachoval zadek ...... a záchod jedině bez přistávací dráhy ...... aby tě to pěkně vošplouchlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Ona i ta odtočená voda tekla kdovíjak dlouho trubkama z neznámého materiálu a v neznámém stavu.Mě by výsledky toho rozboru zajímaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Vim ,ze se rychlosti aut pri narazu nescitaji.Vim,ze tu nekde probehlo i vysvetleni.Co nemohu najit,je potvrzeni,pojus-,video,kde se pomerne jasne v pokusu ukazalo,ze to tak opravdu je.Byla tam z kazde strany palice,ktera bouchla do plasteliny,modeliny a na stlaceni se ukazalo,ze je naraz vicemene stejny z obou stran.Nema nekdo odkaz? Neni to video ,kdy to zkuseli Ti frajeri z tv serialu borici mytu. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 uz to mam https://www.dailymotion.com/video/x2n9j62 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 uz to mam https://www.dailymotion.com/video/x2n9j62Máš tam na mašině mačkat po deseti vteřinách to tlačítko a né čumět po internetech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Cekame se Sonakem u Patrika. Na ten sraz a nudime se. Probrali jsme co je tezsi,jestli kilo peri nebo zeleza ,potom jazykolamy 333 stribrnejch strikacek a nyni jsme u toho,proc s nama pohrdate a neodpovidate na zpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Cekame se Sonakem u Patrika. Na ten sraz a nudime se. Probrali jsme co je tezsi,jestli kilo peri nebo zeleza ,potom jazykolamy 333 stribrnejch strikacek a nyni jsme u toho,proc s nama pohrdate a neodpovidate na zpravy. A no jo, tak tam zas něco napište a já teda vodpovím. Ale sem nemoh, styděl se za to a tak sem radši mlčel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Díky za názory, zůstanu u lehkého odtoteční vždy po ránu. Rozbor snad někdy... znám ale lidi z venkova co rozbor nechtějí schválně, ještě by jim někdo řekl že ta voda co pijou celej život je špatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Ja uz se taky bojim. Nechame to na Honzoj,jeho neutuchajici zajem a tah na branu dava nadeji,ze se nekdy potkame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Trosku blby dotaz novacka... Nechavate si krabicky od (obycejnych) hodinek? Mam tu box ze Seiko hodinek, uz rok lezi ve skrini a je mi na nic. Vyhodit? Je pekny, vystlany polstarkama, tak je mi lito ho vyhazovat, ale je mi na nic... To same ted G-Shocky, kovova doza, pekne, ale zas zbytecnost. Prodavat se ani jedny z tech hodinek uz nechystam, takze krabicky ani proto nepotrebuju. Nechcete je nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 OK. Nezabiraji zas tolik mista a nez je z blbosti vyhodit a potom za cas litovat ze nemam origo krabicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se