villain83 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 jj koukal, ale nejak mi ty odstiny, co jsou k dispozici "za dobre" nesedi. ebay zkusim, ale bojim se nejaky total.... aby mi z toho nevykvetla ruka. jeste podotazka at neplevelim samostatnym threadem. vodeodolne reminky ala "kuze" je uzpusobena opravdu k maceni, nebo to znamena, ze se jen clovek nemusi bat umyt ruce. preci jen ten potapkam slusi cokoli, ikdyz ty masivni predkozky jsou funkcni nesmysl na potapky (to sem ale odbocil). No,je pravda,ze "lahvove"zelenou gumu budes shanet tezko,vetsinou jsou k mani takovy kriklavy barvy...no,nebo hadr,NATO k diverum jde a je vetsi sance najit tebou zminovanej odstin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 kdyz pelmel, tak pelmel... nejaky tip na zelenou gumu, aby sla k zelene (odstinem samozrejme POUZE, ne k roladam, na ty nemam a ty bych neprznil levnou gumou) jako je na R submarineru na lunete(ta zalena!!!). sirka 22mm. nenasel jsem a tak zvazuju cernou, ktera bude ovsem nevyrazna. trvalo to asi 8s http://www.ebay.com/sch/Jewelry-Watches-/281/i.html?_from=R40&_nkw=rubber+22mm+green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 trvalo to asi 8s http://www.ebay.com/sch/Jewelry-Watches-/281/i.html?_from=R40&_nkw=rubber+22mm+greena tobe se nejaka zda, ze sedne k "R green"? mne ne, ale je fakt ze sem barvoslepej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 R green suby je dost siroky pojem. jsou stary LVcka, keramicky LVcka, a stary LVcka maj tri barvy tech lunet, podle roku vyroby. takze sem dej fotku, k cemu to chces ladit, a podle toho muzem vybirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 to sem nevedel, ze je vic odstinu, ikdyz je to logicky v ramci let + keramicka l...vezmu ten "prosivany" silikon z odkazu + jeden cerny pro sichr a uvidim. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Nevíte, jak funguje stahování okna v zadních dveřích ve Favoritu? Spustit jde až dolů, ale vytáhnout jen do půljky a pak to tam rachtá, jako by přeskakovaly zuby. Koukal jsem dovnitř, ale nic tam není vidět. Není někde nákres a popis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Potřebuju radu ohledně PayPalu. Dostl jsem platbu, ale nepřišla mi na účet, zůstala viset na PayPalovém účtu. Je mi divný, proč to teď musím ručně přesměrovávat a zadávat číslo účtu a IBAN, když mi ještě před měsícem platba přistála hned v bance, bez nějakých obezliček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Pánové, mám skromný dotaz. Celý život jsem měl textilní peněženky a teď mám možnost si koupit novou v rámci pojistného plnění, tak přemýšlím nad koženou. Má smysl se hnát za celokoženou včetně kožených přihrádek na bankovky? Co jsem zatím viděl, tak všechny měly textil uvnitř, jen jedna byla opravdu celokůže. To ta kůže vydrží méně než textil? Kůže všude by se mi líbila, jen nevím, jestli to není právě blbost. Mě by se líbila fakt poctivě pořádně udělaná(dneska asi nazvaná luxusní) peněženka. Díky za odpovědi.Jednoznačně kůže. Mám Passport Wallet od Saddleback Leather a je to fakt špica. Dlouho jsem hledal nějakou právě bez textilního vnitřku, který se trhá a odlepuje... Edit: Z textilu se imho vyrábí peněženky kvůli ceně, ne kvůli kvalitě a trvanlivosti - v tom je dobrá pravá kůže prostě nepřekonatelná. Upraveno 30. července 2013 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Nevíte, jak funguje stahování okna v zadních dveřích ve Favoritu? Spustit jde až dolů, ale vytáhnout jen do půljky a pak to tam rachtá, jako by přeskakovaly zuby. Koukal jsem dovnitř, ale nic tam není vidět. Není někde nákres a popis? Myslím, že to bude "vyžvejkaný" spouštěč okna.http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-552564-spoustec-skla-dveri-zadni-l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Potřebuju radu ohledně PayPalu. Dostl jsem platbu, ale nepřišla mi na účet, zůstala viset na PayPalovém účtu. Je mi divný, proč to teď musím ručně přesměrovávat a zadávat číslo účtu a IBAN, když mi ještě před měsícem platba přistála hned v bance, bez nějakých obezliček.mam to stejne. platba zpet na ucet mi pristane pokud treba vracim zbozi. (platil jsem ciste "kartou", nemel jsem penize na PP uctu a proto se to tam vratilo automaticky-ja si to tak laicky vysvetluju, ze se to vrati na sve misto ). kdyz dostanu platbu -tedy primo penize na PP od nekoho -zustane mi to na tom PP a nejde to na ucet automaticky. jestli se to tam da nekde nastavit, to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Není tady prosím nějaký účetní? Potřeboval bych radu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Ahoj klucí, nemáte někdo prosím praktické příklady protekcionismu USA a EU, EU a ......,diky hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Není tady prosím nějaký účetní? Potřeboval bych radu. Díky.Co bys kolem ucta potreboval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Na netu se daji koupit rucne vyrabene penezenky z shell cordovanu. Stoji sice vic,ale pokud chces peněženku na cely zivot, neni lepsi volby.Aldo dáš nějaký odkaz na takový ověřený eshop? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Nemáte tady někdo cestovní kancelář? Potřeboval bych trochu poradit, určitě přes Sz' děkuji moc ,odvděčím se Africkým uměním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 ja nosim kozenou boss penezenku uz asi devet let a fur dobry. hadrovou bych nechtel, prece jen uz mi neni patnact.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Nemáte tip na plašičku hlodavců? potřebuju pokrýt minimálně 2 auta vedle sebe, ideálně celý dvůl 10x10m. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 To se mi zase něco povedlo... Kámoš mě překecal, abych si u něho pojistil auto. Napsal za mne výpověď stávající pojišťovně a měl jsem čekat na dopis, kde mi napíšou termín ukončení smlouvy. Dopis přišel, bylo tam 21.7., ale já si nevšiml roku - až 2014 a já řekl že letos. Takže mám teď auto pojištěno dvojmo a ani jedna z pojišťoven nechce cuknout, prý až k "výročí", tj. za rok. Kámoš mi radí, ať do "starší" pojišťovny pošlu kupní smlouvu, že auto prodávám, že to nebudou řešit - mně se to moc košer nezdá... Poradí pls někdo, co dělat? Raději bych měl tu novou, výhodnější pojistku, ale když to něpůjde... Určitě nechci platit 2x, což už na jedno čtvrtletí mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) To se mi zase něco povedlo... Kámoš mě překecal, abych si u něho pojistil auto. Napsal za mne výpověď stávající pojišťovně a měl jsem čekat na dopis, kde mi napíšou termín ukončení smlouvy. Dopis přišel, bylo tam 21.7., ale já si nevšiml roku - až 2014 a já řekl že letos. Takže mám teď auto pojištěno dvojmo a ani jedna z pojišťoven nechce cuknout, prý až k "výročí", tj. za rok. Kámoš mi radí, ať do "starší" pojišťovny pošlu kupní smlouvu, že auto prodávám, že to nebudou řešit - mně se to moc košer nezdá... Poradí pls někdo, co dělat? Raději bych měl tu novou, výhodnější pojistku, ale když to něpůjde... Určitě nechci platit 2x, což už na jedno čtvrtletí mám.V případě, že jste uzavřeli pojistnou smlouvu a pojištění jste si rozmysleli (například nejste-li z jakéhokoli důvodu spokojeni, dostali jste lepší nabídku, neuskutečnili jste plánovanou koupi vozidla apod.), můžete od pojistné smlouvy odstoupit, a to doručením výpovědi do pojišťovny do 2 měsíců od data sjednání smlouvy (pozor ? nikoli od počátku pojistné smlouvy). Smlouva bude ukončena do 8 dní od doručení vaší výpovědi a nespotřebované pojistné pojišťovna vrátí na váš účet nebo poštovní složenkou na vaši adresu.Kdybys potřeboval, pošlu ti vzor... Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2013 Zdravím chronomaniaci, mám prosbu...mám telefon HTC Desire a nějak se mi nechce nabíjet baterka. Když ho šoupnu do nabíječky, tak vše vypadá, jako že se nabíjí...na displeji je baterie, která se jakoby dobíjí a pod ní procento dobití. Jen prostě šťáva do baterky nejde a pořád tam svítí 0% a nestoupá to. Nemáte někdo podobnou zkušenost a radu čím to může být?? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se