odjinud Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ja bych to na zahradu nedaval. Teda sobe. Pry to privolava kroupy a sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tím se elegantně vyřeší příští Vánoce, pod stromečkem bude protikroupové dělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kdyby tam rovnou napsali... "doporučuje 6 ze 7 Zákopčaniků" tak mám hned jasno a slunce v duši.... takle je to risk, no. Sucho už bylo a když budou kroupy, jen nad jeho zahradou, tak je to fuk.... ikdyz děti si tam v létě častou hrajou...:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Podle těch obrázků u obou ta střecha na čidlo je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ..... za pět let u Gustafů na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ..... za pět let u Gustafů na zahrádce :D ne tohle je určitě Zákopčanikovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ono těch postižených Zákopčáníků bude více, když se to sejde tak to dává ve spojení s Dopplerem doceladobrý přehled, použitelný třeba když chce jet člověk na kolo a tak - https://www.in-pocasi.cz/meteostanice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 jako napájení? Už jsem objednal tu levnější.... Nebo co myslíš? ale myslel jsem, který panel má trafo protože by mě sralo furt měnit baterky....... ale když je to pro tchána tak co už........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ale myslel jsem, který panel má trafo protože by mě sralo furt měnit baterky....... ale když je to pro tchána tak co už........... asi žádnéj... Panel bude mít na zdi, takže aspoň nebude čumět kabel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Ahoj,prosím vás je možné aby plazmová televize která byla v chladném a málo vytápěném baráku nějakým způsobem "navlhla" ? Nejde zapnout a trošku to v ní cvaká.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Navlhne hned po přenesení do tepla. Všechny součástky se orosí jak brejle. A když ji v tu chvíli zapneš, může se stát cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Zkusím se zeptat místních kverulantů, špekulantů a odborníků, třeba někdo něco podobného "řešil".Rád bych si doma přechodně, na řekněme týdenní časový úsek, odsledoval spotřebu jednotlivých el. spotřebičů v čase (postupně).To slovní spojení "v čase" je bohužel trochu potíž. Nejpřesnější bude bez debat elektroměr. To by asi nebyl problém, dokonce by bylo i fajn mít jej jen na prodlužce a tedy přenosný.Jenže problém nastává s jednotkami, kdy elektroměry zobrazují kWh, což je na mé poměry příliš velký násobek.No a pak ten zásadní nedostatek, kterým je nemožnost vidět průběh spotřeby v čase. Obě záležitosti by šlo vyřešit nějakým dataloggerem nebo převodníkem s odesíláním dat z elektroměru (S0 nebo třeba M-bus) někam jinam a pak si s tím vyhrát (bohatě stačí MS Excel)Jenže jsem narazil na výrobky, které mi moc ekonomické nepřijdou a většinou jsou na mé požadavky až moc. Nějaké nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Ja pouzivam neco takoveho: https://www.conrad.cz/meric-spotreby-brennenstuhl-em-231-1506240.k103693Ale pokud bys chtel mit vsecko zobrazene v grafech a cislech, tak asi neco jako: https://www.conrad.cz/zasuvkovy-meric-spotreby-el-energie-a-spinaci-zasuvka-2v1-voltcraft-sem6000-s-bluetooth.k1558906 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Ta zásuvka je zajímavá, ale má bohužel příliš hrubé rozlišení - po hodině.To mi k spokojenosti nestačí :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Kdyz se podivas tady na to video , tak je videt, ze graf v aplikaci v telefonu ma rozdelenou hodinu po dilkach, takze z toho poznas s presnosti plus minus dve minuty, jaka byla spotreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 ale to není ten VOLTCRAFT SEM6000 FR,pro ILOGICTECH leda někam za Alibabou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Spise bych se podival na tu aplikaci. Bude pro vice typu stejna appka. A podle toho, ktere merice podporuje, muzes si ho vybrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 tady je vidět i ten export a ten je po hodině, víc nastavit nejspíš za ty peníze nepůjdeparádní řešení za mrzký peníz já bych přecejen chtěl něco sofistikovanějšího (jestli to jde za rozumné peníze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Tak appka v telefonu je stejna. (Smart energy meter pro zarizeni Voltcraft). A ve videu rika, ze za posledni 4 hodiny (to je videt i na tom predchozim videu) to mas podrobne. Takze asi leda tak. Pokud bys chtel neco sofistikovanejsi, mam obavu, ze to nebude za tisicikorunu. Jestli to neni tajne, proc to potrebujes tak podrobne a presne, kdy, v kterou minutu z hodiny byla spotreba na jednotky wattu? Edit: Jeste pak asi tohle: https://www.conrad.cz/meric-spotreby-el-energie-voltcraft-energy-logger-4000.k125444a k tomu tenhle SW http://www.voltcraft.cz/software-pro-dataloggery-voltsoft-pro.k101333Z fotek to vypada, ze je to tam po minutach... Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 ono to přece není zase tak podrobně, v dnešní moderní době jen se chci zabavit a zamyslet, nic speciálního bych v tom nehledalcopak existuje lepší zábava, než si např. rozklíčovat pracovní cyklus pračky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se