Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Chlapi, kupil som si oblek a je na rukave nasita znacka. Viem, ze sa ma odstranit, ale je nasita pomaly ako gombik a bojim sa, ze mi na rukave zostanu male dierky. Zvrsok saka je cisto prirodny, tak snad to nejak rozdycha...

A dotaz je, ze ci uz niekomu z vas zostali stopy po tej zbytocnosti na rukave.

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Kucí, poraďte mi prosím nějaké kvalitní stolní lampy na pracovní stůl. Mám to pro děti a všechno, co jsem viděl, mi přijde strašně shitový.

Myslel jsem něco s ledkami, ale co vidím, tak maj jen hnusný lampy na žárovky ikea stajl nebo zařivky kancl stajl.

Primárně mi ale jde o kvalitní světlo.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Stolní kloubovou lampu pro přítelkyni jsem vybíral tady:

http://www.palnas.cz/svitidla-a-osvetleni/stolni-lampy

Potřeboval jsem široký rozsah nastavení, dlouhé a stabilní rameno. V klasickém elektru už bych lampu nekoupil.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny, mám dotaz, nastěhovali jsme se přítelkyní do starého bytu s kazetovými okny trochu v rozkladu, kamennými zdmi atp.

Už jsem zatmelil okna resp. škvíry mezi skly a rámem, gumičky tesamoll nebo jak to je...napadá vás, co dál? je to podnájem na tak rok dva max, takže výměna oken či tak něco kommt nicht in Frage.

Někdo mi navrhne určitě si přitopit, ale máme jen eletriku a vodu (ano a jsme v centru)...přemejšlim nad infrazářičem...nemá někdo? Nebo zkušenosti s nim?

00184682-1s.jpg

Děkuji 

Odkaz ke komentáři

Je tu někdo, kdo se vyzná ve starém Favoritu s karburátorem? Mám 2 problémy, které začaly najednou a současně, i když spolu nemusí souviset.

1. Startování. Před startem je třeba pomalu stisknout plyn, pustit a startovat bez plynu. Tak to fungovalo, ale teď to nechytne, dokud během startování nestisknu plyn. Po nastartování je všechno normální, motor jede ve všech otáčkách, sytič taky funguje, po zahřátí klesnou otáčky, jak to má být. Jenom nenastartuje bez plynu.

2. Při 1800 otáčkách se zařazenou rychlostí a bez plynu, brždění motorem, začne motor vynechávat a s autem to škube. Jak klesnou otáčky na 1700, přestane to. Při plynu to nedělá, jen při brždění motorem a jen v tom úzkém rozsahu otáček.

Nevíte, kde může být problém?

Odkaz ke komentáři

Je tu někdo, kdo se vyzná ve starém Favoritu s karburátorem? Mám 2 problémy, které začaly najednou a současně, i když spolu nemusí souviset.

1. Startování. Před startem je třeba pomalu stisknout plyn, pustit a startovat bez plynu. Tak to fungovalo, ale teď to nechytne, dokud během startování nestisknu plyn. Po nastartování je všechno normální, motor jede ve všech otáčkách, sytič taky funguje, po zahřátí klesnou otáčky, jak to má být. Jenom nenastartuje bez plynu.

2. Při 1800 otáčkách se zařazenou rychlostí a bez plynu, brždění motorem, začne motor vynechávat a s autem to škube. Jak klesnou otáčky na 1700, přestane to. Při plynu to nedělá, jen při brždění motorem a jen v tom úzkém rozsahu otáček.

Nevíte, kde může být problém?

Ten první problém bude v dodávce paliva před startem - poloprázdná plováková komora. Když sešlápneš plyn pumpička ti stříkne do sání malou dávku benzinu a hned to chytne. Kdybys šlapal víckrát, tak to asi uchlastáš. Takže bych nejdřív přetěsnil karbec, popřípadě vyčistil trysky. Ten druhý problém bude navazující na ten první (pozdní, nebo nedostatečná dodávka benzinu).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...