StefanM Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Chlapi, kupil som si oblek a je na rukave nasita znacka. Viem, ze sa ma odstranit, ale je nasita pomaly ako gombik a bojim sa, ze mi na rukave zostanu male dierky. Zvrsok saka je cisto prirodny, tak snad to nejak rozdycha... A dotaz je, ze ci uz niekomu z vas zostali stopy po tej zbytocnosti na rukave. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Neboj nezůstanou. Hlavně to tam nenechej. Nechává se to pouze v případě že k obleku nosis zlatej řetěz a Crocsy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Neboj nezůstanou. Hlavně to tam nenechej. Nechává se to pouze v případě že k obleku nosis zlatej řetěz a Crocsy ;-) ja len crocsy, takze to odsijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ne-padnoucí oblek, nejhnusnější bota světa a ještě příšerná kravata. Tomu říkám kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Kucí, poraďte mi prosím nějaké kvalitní stolní lampy na pracovní stůl. Mám to pro děti a všechno, co jsem viděl, mi přijde strašně shitový.Myslel jsem něco s ledkami, ale co vidím, tak maj jen hnusný lampy na žárovky ikea stajl nebo zařivky kancl stajl.Primárně mi ale jde o kvalitní světlo.Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Stolní kloubovou lampu pro přítelkyni jsem vybíral tady:http://www.palnas.cz/svitidla-a-osvetleni/stolni-lampy Potřeboval jsem široký rozsah nastavení, dlouhé a stabilní rameno. V klasickém elektru už bych lampu nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Zdravím všechny, mám dotaz, nastěhovali jsme se přítelkyní do starého bytu s kazetovými okny trochu v rozkladu, kamennými zdmi atp.Už jsem zatmelil okna resp. škvíry mezi skly a rámem, gumičky tesamoll nebo jak to je...napadá vás, co dál? je to podnájem na tak rok dva max, takže výměna oken či tak něco kommt nicht in Frage. Někdo mi navrhne určitě si přitopit, ale máme jen eletriku a vodu (ano a jsme v centru)...přemejšlim nad infrazářičem...nemá někdo? Nebo zkušenosti s nim? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 http://www.salave-panely.cz/inpage/s-povrchem-thermocrystal/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ha! To je zajímavé...jen strop má asi 3 metry nebo tak a hlavně není rovnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Je tu někdo, kdo se vyzná ve starém Favoritu s karburátorem? Mám 2 problémy, které začaly najednou a současně, i když spolu nemusí souviset.1. Startování. Před startem je třeba pomalu stisknout plyn, pustit a startovat bez plynu. Tak to fungovalo, ale teď to nechytne, dokud během startování nestisknu plyn. Po nastartování je všechno normální, motor jede ve všech otáčkách, sytič taky funguje, po zahřátí klesnou otáčky, jak to má být. Jenom nenastartuje bez plynu.2. Při 1800 otáčkách se zařazenou rychlostí a bez plynu, brždění motorem, začne motor vynechávat a s autem to škube. Jak klesnou otáčky na 1700, přestane to. Při plynu to nedělá, jen při brždění motorem a jen v tom úzkém rozsahu otáček. Nevíte, kde může být problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ha! To je zajímavé...jen strop má asi 3 metry nebo tak a hlavně není rovnej...Tři metry je tak nějak normál ne? Jinak je můžeš dát i na stěnu jako klasickej přimotop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Je tu někdo, kdo se vyzná ve starém Favoritu s karburátorem? Mám 2 problémy, které začaly najednou a současně, i když spolu nemusí souviset.1. Startování. Před startem je třeba pomalu stisknout plyn, pustit a startovat bez plynu. Tak to fungovalo, ale teď to nechytne, dokud během startování nestisknu plyn. Po nastartování je všechno normální, motor jede ve všech otáčkách, sytič taky funguje, po zahřátí klesnou otáčky, jak to má být. Jenom nenastartuje bez plynu.2. Při 1800 otáčkách se zařazenou rychlostí a bez plynu, brždění motorem, začne motor vynechávat a s autem to škube. Jak klesnou otáčky na 1700, přestane to. Při plynu to nedělá, jen při brždění motorem a jen v tom úzkém rozsahu otáček. Nevíte, kde může být problém?Ten první problém bude v dodávce paliva před startem - poloprázdná plováková komora. Když sešlápneš plyn pumpička ti stříkne do sání malou dávku benzinu a hned to chytne. Kdybys šlapal víckrát, tak to asi uchlastáš. Takže bych nejdřív přetěsnil karbec, popřípadě vyčistil trysky. Ten druhý problém bude navazující na ten první (pozdní, nebo nedostatečná dodávka benzinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) pánové, máte někdo zkušenosti s nákupem hodinek v Maďarsku, v kamenném obchodě - spolehlivost, riziko fejku, ceny apod.? Upraveno 14. října 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 pánové, máte někdo zkušenosti s nákupem hodinek v Maďarsku, v kamenném obchodě - spolehlivost, riziko fejku, ceny apod.? V kamenaku bych se nebal,mel jsem Fortis OC z Madarska a v klidu,myslim,ze par Slovaku(a asi nejen jich)tam jezdi nakupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 dik. Nevis jak si stoji ceny v porovnani s CR, SR?V kamenaku bych se nebal,mel jsem Fortis OC z Madarska a v klidu,myslim,ze par Slovaku(a asi nejen jich)tam jezdi nakupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 dik. Nevis jak si stoji ceny v porovnani s CR, SR?to ti nepovim,ale hadam,ze tam budou levnejsi,o kolik,to netusim,nicmene pamatuju si,ze nejaci clenove ze Slovenska tam jezdili,tudiz se to asi vyplatilo...pockej,snad se chytne nekdo,kdo tam jezdil/jezdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 v nějakém vlákně zde, někdo řešil pravost snubního prstýnku z bílého zlata (rhodiování atp.). Nevíte, kde to bylo? Hledal jsem, ale bohužel marně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 v nějakém vlákně zde, někdo řešil pravost snubního prstýnku z bílého zlata (rhodiování atp.). Nevíte, kde to bylo? Hledal jsem, ale bohužel marně....mne sa tiez mari, nebolo nahodou vo vlakne, co ma dnes nastvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 já právě nevím, doufám, že se ozve člen, který toto řešil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 já právě nevím, doufám, že se ozve člen, který toto řešil....řešil to člen bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se