Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Mohl by mi někdo poradit jak na prodávání na E-bay ? Registraci mám léta, ale zatím jsem jen kupoval. Když jsem se pokoušel udělat prodej, tak to bylo na můj vkus nějak komplikované, chtělo to zadávat číslo účtu, potvrzovací hesla přes sms a podobně...tak kdyby mi někdo ostřílený mohl poradit, třeba přes SZ. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové mám jeden dotaz: chci si koupit shark mesh, akorát je problém, že rozteč nožiček je 23mm. 22mm tam dávat nechci, jsem na toto cimprlich a vadilo by mi, že tam mám mezeru ;)

Když koupím 24mm, myslíte, že je natolik přizpůsobivý, že to ten jeden mm pustí, nebo ho budu muset upravit?

Jedná se mi o masivní mesh:

post-33556-0-29262500-1398152003_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nevíte o nějakém udělátoru k telefonu do hlučného prostředí? Je to normální pevná linka. Hluk je tam takový, že hovor na vzdálenost 1 m není možný. Asi jako když nepřetržitě sypete kilové ocelové koule z půl metru na ocelovou desku. Něco jako tankistická kukla s číselníkem. :)

Odkaz ke komentáři

Nevíte o nějakém udělátoru k telefonu do hlučného prostředí? Je to normální pevná linka. Hluk je tam takový, že hovor na vzdálenost 1 m není možný. Asi jako když nepřetržitě sypete kilové ocelové koule z půl metru na ocelovou desku. Něco jako tankistická kukla s číselníkem. :)

Zkus něco takového, jistě najdeš i levnější variantu...

http://www.tvfreak.cz/klipsch-predstavuje-zvukotesna-sluchatka-mode-m40/4724

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...