Liqid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Potřeboval bych něco na ošetření věcí z kůže - taška, peněženka, řemeny apod. co doporučíte? Na boty mám kiwi a max spokojenost, ale na ostatní věci bych raději něco bezbarvého a bez zápachu ideálně.Napadl mě včelí vosk, máte někdo zkušenost s něčím podobným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Já používám balzám na kůži. http://ekomarket.cz/home/130-balzam-na-kuzi-lederbalsam-250-ml-4039525005142.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Potřeboval bych něco na ošetření věcí z kůže - taška, peněženka, řemeny apod. co doporučíte? Na boty mám kiwi a max spokojenost, ale na ostatní věci bych raději něco bezbarvého a bez zápachu ideálně.Napadl mě včelí vosk, máte někdo zkušenost s něčím podobným?Mohu Ti doporučit Dr. Martens Balsam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Zkus Elephant: http://www.colourlockleathercare.co.nz/leather-preserverJednou ročně tím přejedu kožené sedačky v Audině, čas od času kožené podrážky u bot a tak. Ke koupi např ve Swissvax.cz.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Mě Zrno doporučil equifix. Používám ho s úspěchem . http://www.zbozi.cz/vyrobek/balzam-na-kuzi-equifix-500ml/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kluci jdou mi Seamastery ze španělska - co tohle fakticky znamená? "Salida de la Oficina Internacional de origen" - google překlad "Odjezd z Mezinárodního úřadu původu" mi moc neřekl, v pátek odjíždím a už z toho čekání fakt teču :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak jsem na ošetření na konec použil neutral Kiwi, než seženu něco z výše uvedených a taky to funguje. Trojan: v podstatě to znamená, že máš hodinky již na cestě, ale do pátka teda nevím, s ohledem na oslavy Nového roku atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No jo, poslané jsou od 23 ale furt stály...Ale mezitím jsem koupil dvoje další tak bude čekání veselejší :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 tak to seš dobrej pacoš já za prosinec jen +2 kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Predelavame detem pokojicek a z duvodu uspory mista premyslime o rohove patrove posteli (velikost matrace 90x200). Na netu je toho spousta ale nic nas nezaujalo - nemate pls nekdo tip na neco pekneho? Klidne do SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Nevite někdo jestli je v HK nebo Pardubicich sikovnej hodinar,kterej by umel prelestit Panerai?Nebo je to kravina a mam to dat do autorizaku,coz se mi nechce,protoze to bude dlouho trvat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Nevite někdo jestli je v HK nebo Pardubicich sikovnej hodinar,kterej by umel prelestit Panerai?Nebo je to kravina a mam to dat do autorizaku,coz se mi nechce,protoze to bude dlouho trvat? Jedině AS. Neblbni,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Predelavame detem pokojicek a z duvodu uspory mista premyslime o rohove patrove posteli (velikost matrace 90x200). Na netu je toho spousta ale nic nas nezaujalo - nemate pls nekdo tip na neco pekneho? Klidne do SZ...Mam jednu zajímavou doma...jdu hledat na net edit: sz Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Když mám na ebayi obyč základní účet, můžu i normálně občas něco prodat, nebo jak je to? Vím, že dřív to nějak myslím nešlo, ale tím si nejsem jistý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Hoši z Brna,nemáte nějakej tip kam se v Brně kouknout s dvěma dětma 4 a 7 roků?jedem na relax víkend,takže třeba nějaký muzeum zajímavý,nebo něco takovýho?Dinopark jsem koukal přes zimu nefrčí,do ZOO se mi tam moc nechce v tomhle počasí.Bazén máme na hotelu,takže aquapark taky ne.Budu rád za každej tip,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Je tam takovej ten hrad co sloužil jako kriminál ne ? Tam jsem byl vloni, fakt pěkný :-) A pak ještě kubánská restaurace "Havana". Ta uvaděčka tam je neskutečně rajcovní....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Špilberk. Teď je v Brně výstava těch lidských těl... ale pro děcka to nebude... http://www.bodiesrevealed.cz/ovystave.htm Já bych šel určitě sem: http://vidasc.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Lion-diky moc,ten park vypada super,tam mrknem.Lidsky tela radsi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Docela fajn by mohlo byt i na www.hvezdarna.cz ale nevim jestli pro 4yr to neni moc intos. Ale zas ma urcite dobry vedeni, takze i jen tak vomrknout hejblatka by mohlo byt zazitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Panove simvas, nejak mi posledni dobou zacly v baraku casto vypadavat pojistky, tak dvakrat az trikrat tejdne - pritom bezi treba jenom televize a par svete, nic novyho jsem nezapojoval. Elektroinstalace stara asi dvacet let, cim to muze bejt..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se