Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych něco na ošetření věcí z kůže - taška, peněženka, řemeny apod. co doporučíte?

Na boty mám kiwi a max spokojenost, ale na ostatní věci bych raději něco bezbarvého a bez zápachu ideálně.

Napadl mě včelí vosk, máte někdo zkušenost s něčím podobným?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych něco na ošetření věcí z kůže - taška, peněženka, řemeny apod. co doporučíte?

Na boty mám kiwi a max spokojenost, ale na ostatní věci bych raději něco bezbarvého a bez zápachu ideálně.

Napadl mě včelí vosk, máte někdo zkušenost s něčím podobným?

Mohu Ti doporučit Dr. Martens Balsam.

AC025001.png

Odkaz ke komentáři

Kluci jdou mi Seamastery ze španělska - co tohle fakticky znamená? "Salida de la Oficina Internacional de origen"  - google překlad "Odjezd z Mezinárodního úřadu původu" mi moc neřekl, v pátek odjíždím a už z toho čekání fakt teču :-D

Odkaz ke komentáři

Predelavame detem pokojicek a z duvodu uspory mista premyslime o rohove patrove posteli (velikost matrace 90x200). Na netu je toho spousta ale nic nas nezaujalo - nemate pls nekdo tip na neco pekneho? Klidne do SZ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Nevite někdo jestli je v HK nebo Pardubicich sikovnej hodinar,kterej by umel prelestit Panerai?Nebo je to kravina a mam to dat do autorizaku,coz se mi nechce,protoze to bude dlouho trvat?

Jedině AS. Neblbni,....

Odkaz ke komentáři

Predelavame detem pokojicek a z duvodu uspory mista premyslime o rohove patrove posteli (velikost matrace 90x200). Na netu je toho spousta ale nic nas nezaujalo - nemate pls nekdo tip na neco pekneho? Klidne do SZ...

Mam jednu zajímavou doma...jdu hledat na net

edit: sz

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Hoši z Brna,nemáte nějakej tip kam se v Brně kouknout s dvěma dětma 4 a 7 roků?jedem na relax víkend,takže třeba nějaký muzeum zajímavý,nebo něco takovýho?Dinopark jsem koukal přes zimu nefrčí,do ZOO se mi tam moc nechce v tomhle počasí.Bazén máme na hotelu,takže aquapark taky ne.Budu rád za každej tip,díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...