Jivl Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Zkuste bělicí pásky, my používáme tyto: http://www.belicipasky.cz/crest-professional-effects.phpEfekt viditelný po pár aplikacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 kamarád ma penzion na sv. Kateřině...pokusim se zjistit,jestli chceš...jakej termín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Bedjo co tohle: https://www.dopenzionu.cz/plana/penzion-svata-anna-675/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Nebo např: http://www.ubytovaniplana.cz/http://www.hotel-olympic.cz/http://www.hotelypenziony.cz/penzion-andrea-chodova-planahttp://www.penzionpohodatachov.cz/ nebo tady: http://www.chodovar.cz/id1021cz-popis.htm to mam na dohled z okna :-) všechno je tak do patnácti km od D5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 jo tak to nevim, ta Sv. Anna by tomu asi mohla být nejblíž.. aj špitál je 150 metrů a kostel na dohled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Ahoj chlapi, prosím Vás, máte někdo zkušenost s vložením titulků k filmu skrze Panasonic Viera (TX60AS650E)? Dám na flash disk nějaký film a přehrávání bez problémů, ale ty titulky: 1) pojmenuji je úplně stejně jako film, jen s koncovkou .srt - nejde2) v poznámkovém bloku uložím jako UNICODE - nejde Nechce se mi titulky do filmů napevno kódovat, jelikož pak ztratím možnost přepnutí ANJ/ČEJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 1) Titulky ve formátu srt, sub atd... musí mít úplně stejný název jako film (film.avi a film.srt).2) Titulky otevřít v pspadu a tam změnit formát na UTF-8, a uložit (když už tam utf-8 v pspadu je, tak jenom překliknout na jiný a zase zpátky na utf-8 a uložit.NEDĚLAT to přes poznámkový blok. Tam taky můžete měnit kodovani, ale to nefunguje, tv titulky vůbec nenačte! Jestli už jste to v poznámkovém bloku udělali, tak tam vraťte ANSI a potom to změnte v pspadu.3) v tv zapnout kodování unicode a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Zubařka mi doporučila pastu Opalescence na bělení. Mám dlouhodobě problém se zubním pigmentem. Říkala, že po vyčištění zubů nemám vyplachovat. Přijde mi to docela zvláštní, děláte to někdo taky tak? Nezůstane pak v puse více nečistot?to, že po vyčištění zubů si nevypláchneš je u některých past běžné a normální, ale jen u těch co jsou určené k bělení, právě ta pěna z pasty v ústech má vliv na bělení, je to nějaká chemie ve styku se slinama, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Prosím o pomoc s identifikací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Nějaká kytka?Připadá mi to trošku jako čaj fuki, nebo kustovnice, abych teda jen nevysíral. Upraveno 6. května 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 No to by mě zajímalo. Já to vždycky koupím v Polsku za 20 Kč, ať mám něco na stůl, ale nikdy se nezeptám, co to je a ani na květináči to není napsané (narozdíl od jiných, co tam prodávají). Vždycky mi to tak po týdnu zdechne. Tak bych si o tom raději už něco přečetl, ať pořád nemusím do toho Polska.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Je tu nějaký muzikant? Dcera (12let) přišla, že by chtěla pokračovat po roční pauze v ZUŠce ve hře na příčku. Uvítám jakékoliv rady ohledně nákupu vhodného nástroje (případně řeším i krátkodobou zápůjčku).Klidně SZ, ať to tu nezanášíme.... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 No to by mě zajímalo. Já to vždycky koupím v Polsku za 20 Kč, ať mám něco na stůl, ale nikdy se nezeptám, co to je a ani na květináči to není napsané (narozdíl od jiných, co tam prodávají). Vždycky mi to tak po týdnu zdechne. Tak bych si o tom raději už něco přečetl, ať pořád nemusím do toho Polska.. :DKoukám, že nikdo nic - záhadný bejlí. Jestli ti jde jen o nezdechnutí, tak vyzkoušej běžnej postup - zalívej jen tak 1 týdně zespod do misky, jestli je na slunci dej ji do stínu, jestli je ve tmě, dej ji na vokno. Takhle řeším všechno podle staré pravdy, že nejhloupější sedlák má největší brambory."A funguje to?""No, tak padesát na padesát..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 díky. Já leju teda víc, taky s tím hýbu ze stínu na světlo a zpět podle toho, jak potrebuju místo... Mamka dneska v Polsku byla, myslela na to a doma si už pamatovala akorát to, ze název začíná "Kup..." což mi taky moc nepomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Pozeram sa po nehnutelnostiach a jedna konkretna ma zaujala. Hacik je vsak v tom, ze vykurovanie domu /150m2/ je zabezpecene prostrednictvom krbu, ktory ma tomu prisposobenu polohu v ramci rozlozenia izieb. Doplnkom su mu elektricke radiatory do zasuvky. Osobne tento sposob povazujem za ekonomicky nezmyselny, ale majitel tvrdi, ze sa jedna o nizkoenergeticky dom a ratiatory maju nizku spotrebu el. energie. Slubil mi poslat energeticky certifikat, ale aj tak by som sa rad spytal, ci s tym ma niekto skusenost? Skor pozitivnu lebo negativnu si pamatam pred cca 10 rokmi u starych rodicov, ktori mali takto riesene niektore izby a bola to bieda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Já to takhle mám a úplně v pohodě. V zimě si přitopíme krbem, jinak radiátory do zásuvky - od ČEZu máme nějakej ten vytápěcí proud kdy ti to na dvě hodiny denně vypnou, což celkem ničemu neva. V každý místnosti si zatopim jak potřebuju, topí to celkem rychle. Přemejšlel jsem o plynu, ale s mejma celkovejma nákladama za elektřinu čtyři litry měsíčně (topení, svícení, vaření..) by se to nevyplatitlo. Teda možná o nějaký pětikilo měsíčně, ovšem vzhledem k počáteční investici.. Pokud je na to ten barák od začátku připravenej, úplně v pohodě.. A to ten můj ani neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Simvas, nevite nekdo, jestli se da v Kindle elektroknize nastavit normalni cislovani stranek, aby tam nebyla ta procenta...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Dobrej dotaz, taky bych to rád věděl U Sony jsem měl normálně stránky, ty procenta jsem fakt dementní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Simvas, nevite nekdo, jestli se da v Kindle elektroknize nastavit normalni cislovani stranek, aby tam nebyla ta procenta...?Já čísla stránek měl na starym Kindlu, na novym mám procenta. Zpočátku mi to vadilo hodně, dokonce jsem se někde ptal, ale řekli mi, že to nejde, že to je verzí SW. Už jsem si nějak zvyknul,ale já jsem evidentně tvárnější než ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Já čísla stránek měl na starym Kindlu, na novym mám procenta. Zpočátku mi to vadilo hodně, dokonce jsem se někde ptal, ale řekli mi, že to nejde, že to je verzí SW. Už jsem si nějak zvyknul,ale já jsem evidentně tvárnější než ty Ja sem taky tvarnej ty vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se