Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přešel jsem z pružinovejch na futony. Uvrtal mě do toho kamarád, co se zabývá přírodním způsobem života. Fakt nelituju, projdi si http://www.futons.cz/inpage/ceny/ . Já mám FUTON NATURAL DELUXE  (provedení komfort) a spím zase jak mimino.

To vypadá zajímavě :). Jaký je rozdíl mezi futonem a normální "nepružinovou" matrací? Dáváš na to normálně prostěradlo jako na klasickou matraci, nebo by to nějak "rušilo" vliv těch přírodních materiálů? A máš to na zemi nebo na klasické posteli? Snad jsem tě neubil dotazy :D

Odesláno

Hele, já nejsem prodejce, jenom týpek, co na tom spí. Mám trable se zádama, to byl pro mě nej. důvod. Rozdíl je asi hlavně v materiálech, tady je všechno přírodní, žádný umělý pěny. Gůgl Ti asi prozradí víc, těch webů, co se futony zabejvaj, i výrobců je mrak. Zrovna tak skladeb materiálů a tvrdostí. Prodávají k tomu rovnou jak povlaky se zipem, tak napínací prostěradla. Já na to dávám obyč froté napínací prostěradla. Doporučujou ta dávat na tatami, ale jde to i na rošty obyč postelí. Dělají i speciál postele s tatami. Já to mám zatím hozený přímo na vyhřívaný dlažbě, příští rok si chci nechat udělat ložnici na míru, takže i postel s hustším roštem právě na futon. Jediný dvě věci, co mi na tom vadí: píšou údržba, že by se to mělo jednou za měsíc srolovat a otočit. To já nedělám, podle kámoše stačí jednou za půl roku. Jo a ty s méně vrstvami a kokosovým jádrem prej mají časem tendenci k vyšší prašnosti, já to zatím nepozoruju. Stejně bude po baráku běhat noční vysavač, tak ať si poradí, ne?

Odesláno

Hele, já nejsem prodejce, jenom týpek, co na tom spí. Mám trable se zádama, to byl pro mě nej. důvod. Rozdíl je asi hlavně v materiálech, tady je všechno přírodní, žádný umělý pěny. Gůgl Ti asi prozradí víc, těch webů, co se futony zabejvaj, i výrobců je mrak. Zrovna tak skladeb materiálů a tvrdostí. Prodávají k tomu rovnou jak povlaky se zipem, tak napínací prostěradla. Já na to dávám obyč froté napínací prostěradla. Doporučujou ta dávat na tatami, ale jde to i na rošty obyč postelí. Dělají i speciál postele s tatami. Já to mám zatím hozený přímo na vyhřívaný dlažbě, příští rok si chci nechat udělat ložnici na míru, takže i postel s hustším roštem právě na futon. Jediný dvě věci, co mi na tom vadí: píšou údržba, že by se to mělo jednou za měsíc srolovat a otočit. To já nedělám, podle kámoše stačí jednou za půl roku. Jo a ty s méně vrstvami a kokosovým jádrem prej mají časem tendenci k vyšší prašnosti, já to zatím nepozoruju. Stejně bude po baráku běhat noční vysavač, tak ať si poradí, ne?

Díky, tolik infa jsem ani nečekal :). V horizontu několika měsíců mě čeká stěhování a s tím i nový nábytek, tak to vezmu v potaz. Už jenom proto, že rád spím na tvrdším...

Odesláno

Neděláte tu někdo do elektrických krbů? Chci si koupit nějaký príma a zatím mi připadá nejeefektnější systém opti-myst (nebo mystic) ale je to dost drahý, tak třeba by mi někdo mohl udělat cenu...? :rolleyes:  Případně poradit něco jinýho nebo mi to vymluvit, že je to shit :)

Odesláno (upraveno)

ahoj, rad bych si nechal pod stromek dat merak teploty a vlhkosti v mistnosti.

u profiku jsem videl krasny meraky, ale vsechny jsou kolem 4-10 tisic a to nepotrebuju.

na druhou stranu nechci nic za 100 Kc, protoze namerene hodnoty jsou v rozsahu +- 2°C a nebo 5% vlhkosti a to je opravdu jen ciste orientacni abych poznal ze kdyz mi je zima tak mam doma pod 20 a ze kdyz kape voda ze stropu tak mam vlhkost 100%

dal bych prednost necemu analogovemu, protoze to funguje i bez baterii.

pokud mate doporuceni na vkusne meridlo, nebo nejakou meteo stanici co ma prokazatelne dobre mereni tak budu rad

S.

edit: cena do 1000 kc

klidne bych se spokojil i s takovymto prenosnym  testo 606-2 jen ta cena

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

kamoska mi poveze z USA hodinky... prej s kupou jinejch dárků pro její rodinu. tvrdí mi, že to normálně proveze bez toho, aniž by to celníci řešili. je tomu takx nebo se mám obávat a něco ji doporučit :D ??

Odesláno

Nijak si to nemaluj, protože všechno záleží jenom na celňákovi, je to bůh a když ti bude chtít udělat problém, tak ti ho udělá. Jako je pravda, že těch idiotů je tam čím dál tím méně, takže pohoda :-)

Odesláno

zdravim vsechny dobre lidi. :)

.. neni zde prosim nejaky nadsenec do militarii? .. znamy (nemec) vlastni nejakou ceskou predrevolucni uniformu a pozadal me, jestli bych mu nezkusil zjistit vyznam stuzky (vyznamenani?) .. konkretne je to ta vlevo nahore.. at hledam, jak hledam, nikde to nemohu vyguglit..

(foto ilustracni)

Odesláno

Cau,

fotka dost hrozna, ale nejpodobnejsi - tedy barevne by to mohlo být vyznamenání " Medaile Za zásluhy o obranu vlasti"

at zkusi poslat lepsi fotku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...