tommas4 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Napiš členovi Bob, právě je v těch končinách tak ti poreferuje aktuální stav.
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Kluci, jakou měnu si sebou vzít do Thajska, USD, EUR, nebo to je šumák? Např. v Keni bylo EUR těžce nevýhodné a hlavně že všeude v průvodcích psali, že je to jedno, tak proto se ptám. Děkuji za každý postřeh THB nebo platební kartu. Pak když tak USD, EUR jde také, ale míň
African Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Děkuji za informace kluci, pomohli i Bob :-)
mondeo2 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Kluci, jakou měnu si sebou vzít do Thajska, USD, EUR, nebo to je šumák? Např. v Keni bylo EUR těžce nevýhodné a hlavně že všeude v průvodcích psali, že je to jedno, tak proto se ptám. Děkuji za každý postřeh To už chceš zas někam na rais ?
m.n. Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Tahat do thajska THB je nesmysl, sehnat je u nás za dobrou cenu je nepravděpodobné, alespoň v našem kraji. Já vozím EUR i USD, kurzy jsou v pohodě, u slušných měničů je akutálně EUR za 37,8THB a USD za rovných 35. Při tahání z bankomatu vychází 1THB na 0,75Kč. Na letišti měnit jen na taxíka, na letišti jsou kurzy velmi nevýhodné. Na vyšší bankovky máš samozřejmě klasicky lepší kurzy než na menší. Upraveno 1. února 2017 uživatelem m.n.
African Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 To už chceš zas někam na rais ?Ne ne, děda s babičkou jedou na měsíc projet ten krásný kraj až z toho máme trochu strach :-)
African Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Tahat do thajska THB je nesmysl, sehnat je u nás za dobrou cenu je nepravděpodobné, alespoň v našem kraji. Já vozím EUR i USD, kurzy jsou v pohodě, u slušných měničů je akutálně EUR za 37,8THB a USD za rovných 35. Při tahání z bankomatu vychází 1THB na 0,75Kč. Na letišti měnit jen na taxíka, na letišti jsou kurzy velmi nevýhodné. Na vyšší bankovky máš samozřejmě klasicky lepší kurzy než na menší.Děkuji za informaci :-)
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Tahat do thajska THB je nesmysl, sehnat je u nás za dobrou cenu je nepravděpodobné, alespoň v našem kraji. Já vozím EUR i USD, kurzy jsou v pohodě, u slušných měničů je akutálně EUR za 37,8THB a USD za rovných 35. Při tahání z bankomatu vychází 1THB na 0,75Kč. Na letišti měnit jen na taxíka, na letišti jsou kurzy velmi nevýhodné. Na vyšší bankovky máš samozřejmě klasicky lepší kurzy než na menší.Kdykoliv jsem tam potřeboval jet, tak mi je banka připravila, tak nevím. Pravda, chtěl jsem jen prvních 20000, pak jsem měnil USD nebo platil kartou.
DavidLC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Kdysi jsme v Bangkoku nakupovali a bylo nám řečeno ať počkáme, že přijede pán a dá nám lepší kurz než ve směnárně, přijel týpek na skútru a já už viděl katastrofický scénář-rulička a ejhle ne. Panáček rozhalil vestu a vnitřní strany plný smotků a šup šup a vše o.k. večeře k dobru. Ale toho tam asi shánět nebudou. Každopádně tam bylo fajn....
Argon Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Chlapi, není tu někde mezi námi i nějaký nadšenec do odznaků? Už pár let se marně snažím zjistit něco o tomhle. Byl ve věcech po mém dědovi... když jsem ho objevil, tak mě překvapilo, že má ze zadu na sobě i punc, tudíž je zlatý. Navíc letopočet 1934 - 1945... vcelku mě to zaujalo, jenže nikde na netu o něčem takovém není ani zmínka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Pokud myslíš, že by to mohlo pomoc, jsem pro.
Gustaf Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Mam dotaz. Prosím vás, kdo máte v elektroskrince stykac na bojler. Takový ten cudlik, co je na nem...ma bejt zamacklej nebo vylezlej. Nejak mi hapruje bojler, tak zjišťuji jestli něco není spatne. Diky
Hasič Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Ja myslim zamacklej, kdyz vyleze, nejde mi sauna..... Asi
Gustaf Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 No, já ho mám vymacklej a zmáčknout nejde...respektive zamacklej nedrží...
Návštěvník YPO Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 za měsíc mám jít na karneval a nemám žádnou masku, tak mě napadlo, že bych šel za autobusáka .... je to dobrej nápad ?
cali Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 No, já ho mám vymacklej a zmáčknout nejde...respektive zamacklej nedrží...Predpokladam ze hovoris o rele, ktore je ovladane cez HDO, tak to moje je zopnute ked je zamacknute, ked je cudlik vonku, tak je vypnute, da sa sice zatlacit manualne avsak nedrzi tam, ked das prst dole vrati sa nazad a je to tak dobre.
cali Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 za měsíc mám jít na karneval a nemám žádnou masku, tak mě napadlo, že bych šel za autobusáka .... je to dobrej nápad ?Ja som buran a chodim len do krcmy, ale videl som v jednom dieli Poirota, kde siel Poirot za seba sameho a Hastingsovi to prislo nevhodne.
Návštěvník YPO Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 takže naprd .... tak pudu za ku*du jako obvykle
tommas4 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 To je ale taky dost divný kostým, ten kudu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se