Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

to je kmenovej sraz .... nic významnýho .... tchýně chce jít za pampelišku, ale přesvěčil sem jí aby šla za jimiho hendrixe

Odesláno

Predpokladam ze hovoris o rele, ktore je ovladane cez HDO, tak to moje je zopnute ked je zamacknute, ked je cudlink vonku, tak je vypnute, da sa sice zatlacit manualne avsak nedrzi tam, ked das prst dole vrati sa nazad a je to tak dobre.

hmm..diky. Jj, presne,stykac bojleru napojenej na HDO. Tak to jsem jako Ypous v ku*de a hlavně bez teply vody...:)
Odesláno

Predpokladam ze hovoris o rele, ktore je ovladane cez HDO, tak to moje je zopnute ked je zamacknute, ked je cudlik vonku, tak je vypnute, da sa sice zatlacit manualne avsak nedrzi tam, ked das prst dole vrati sa nazad a je to tak dobre.

Predpokladam ze hovoris o rele, ktore je ovladane cez HDO, tak to moje je zopnute ked je zamacknute, ked je cudlik vonku, tak je vypnute, da sa sice zatlacit manualne avsak nedrzi tam, ked das prst dole vrati sa nazad a je to tak dobre.

Já když jsem náhodou měl vypotřebovanou teplou vodu a potřeboval další a zrovna nejel levný proud přes HDO, pomohla přiříznutá sirka a stykač či jak se to jmenuje držel a bojler hřál.

Odesláno

Já když jsem náhodou měl vypotřebovanou teplou vodu a potřeboval další a zrovna nejel levný proud přes HDO, pomohla přiříznutá sirka a stykač či jak se to jmenuje držel a bojler hřál.

Ano poznam to, ja som si pomahal vickom od petflase zavretym o dvere rozvadzaca.

Odesláno

Ypo az budes Kudu, posli mi pls selfie? Kdyz budes hezci nez dycky, reknu ti to. Jit za busáka je taky dobry, ale trambajak, nebo kapitan parniku primator Dittrich, to by bylo coool. Kdybys chtel trambaj sezenu. Hasic

Odesláno

Chlapi, není tu někde mezi námi i nějaký nadšenec do odznaků? Už pár let se marně snažím zjistit něco o tomhle. Byl ve věcech po mém dědovi... když jsem ho objevil, tak mě překvapilo, že má ze zadu na sobě i punc, tudíž je zlatý. Navíc letopočet 1934 - 1945... vcelku mě to zaujalo, jenže nikde na netu o něčem takovém není ani zmínka....

attachicon.gifDSC_0100.jpg

To bude bude odkaz na Eiserne Front a Sergeie Chakhotina. HIstorii, popř. využívání symboliky, si už dohledáš na google.

Odesláno

Uměl by mi někdo poradit nějakou dobrou firmu z Brna nebo okolí na zajištění dveří? - vícebodový zamykací systém, závory atd. Případně i negativní zkušenosti, komu se vyhnout, ať se nenapálím.

Odesláno

Vyřizuju hypotéku a nemůžu se rozhodnout, jestli fix na 3, nebo pět. S největší pravděpodobností to za tři roky nenašetřím, nevím jak se vyvinou sazby, a na jednu stranu doufám, že nebudu na věky sám. Pokud bych si narazil nějakou s harantem, tak bude 56 m málo.

Babo raď.

Odesláno

To já dal fix naopak ještě delší. 7 let. A chtěl jsem 10, ale to už bylo na úroku víc, než jsem byl ochoten jim podepsat krví.

Když si najdeš babu s harantem, tohle pronajmeš a pudeš do většího. Sfoukneš tim i investici do budoucna, byty letí pořád nahoru. Nebo budeš mít ještě k tomu kliku a bude to baba s harantem a ještě vlastním bytem.

Návštěvník YPO
Odesláno

nevíte čím se dávaj dolů z nábytku takový ty kolečka vod chlastu? .... máma se co nevidět vobjeví ve dveřích a nerad bych dostal přes držku

(vodou to nejde = neefektivní) 

Odesláno

To já dal fix naopak ještě delší. 7 let. A chtěl jsem 10, ale to už bylo na úroku víc, než jsem byl ochoten jim podepsat krví.

Když si najdeš babu s harantem, tohle pronajmeš a pudeš do většího. Sfoukneš tim i investici do budoucna, byty letí pořád nahoru. Nebo budeš mít ještě k tomu kliku a bude to baba s harantem a ještě vlastním bytem.

Asi to tak udělám. Beztak ponovu můžu umořit 25% ročně, takže kdybych k nějakejm kačkám přišel, tak to můžu do čtyř let zaplatit celý.

Díky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Uměl by mi někdo poradit nějakou dobrou firmu z Brna nebo okolí na zajištění dveří? - vícebodový zamykací systém, závory atd. Případně i negativní zkušenosti, komu se vyhnout, ať se nenapálím.

Kámoš z Brna byl na výsost spokojený se službami firmy Adlo. Přihodím ti k tomu jeho zkušenosti, které sepsal na jiném diskuzním serveru.

Já myslím, že typ vlastních bezpečnostních dveří se na internety nepíše, ani do pošty, ale řekněme, že mám jedny z nejvyšších z řady Elite. Další populární konkurenční firmy jsou Sherlock a Next, ale pro mě bylo tehdy jedním z důležitých kritérií kotvení bodů do vrchu futer i do podlahy, což je vyřadilo obě.

...

Já měl atypický rozměry ve starým baráku, takže Adlo mi udělalo dveře de facto na míru, mají ty kotvy do všech čtyř stran futer, vyměnili zárubně za nový a udělali veškerý omítky a výmalbu po sobě, takže čistá práce, a pak ještě pomohli s dodatečnou změnou barvy dveří, protože standardně dodávaný odstíny neseděly s tím, co jsem chtěl (chtěl jsem identickou barvu jako měly původní dveře a jako mají všechny ostatní dveře v baráku, aby nebylo nic poznat). Co reálně říkám je, že mi doručili dveře šprycnutý jen základovkou, ty se pověsily, ale pak v průběhu rekonstrukce bytu ještě párkrát přišli a pomohli mýmu malířovi a natěrači tyto tuším 160 kg dveře opakovaně vysadit, dát na kozu, natřely se, pak zas nasadit po nátěru a tak pořád dokola, dokud nebyly tři vrstvy. Za mě super servis, příčetný ceny a požadovaná bezpečnost. Celková cena i s futrama, kováním, zámkem, těma klíčema s magnetama a já nevím co všechno v tom je, nějakejch 45-50k. Záruka na zámek 13 let, no prostě znova bych si to nechal dělat zas od nich. Ty ostatní firmy na tom mimochodem budou cenově a zárukama a bezpečnostníma třídama asi dost podobně, pro mě tím pádem rozhodly ty kotvy nahoru a dolů a ten servis, ač ten byl vlastně bonus, protože taky se na mě mohli vysrat, to jsem nevěděl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...