tommas4 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Nee, vakuový vaření kafe je za tepla.Jinak osobně si myslím že to postované bude vytvářet tak slabý výluh že to kafe slabostí omdlí.
Frostie Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Nee, vakuový vaření kafe je za tepla.Jinak osobně si myslím že to postované bude vytvářet tak slabý výluh že to kafe slabostí omdlí.aha, díky. My doma už 30 let používáme kávovar s filtrem (Melitta systém), tak tohle neznám
tommas4 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 No, Zmizík chce v podstatě to samý co máš doma, ale po studenu.
Liqid Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Chtěl bych si vyrobit zařízení na cold brew kafe. Nevíte někdo, jak se říká tokový nádobě se širokým hrdlem a dole má kohoutek? Do toho bych sypal led a dole by to kapalo tím kohoutkem... Něco jako "Nálevka přikapávací otevřená" ale aby to bylo tak aspoň na 0,2 - 0,5litru. Díky. Pokud to chceš přímo vyrábět, tak by se dala použít laboratorní dělící nálevka. Problém je, že na led je hrdlo moc úzké, takže bys tam musel lít ledovou vodu nebo tříšť. Vychází na pár stovek. Jinak s tou kolonou, co jsem postoval výše, to může trvat až dvanáct hodin, než budeš mít kafe. Elegantnější řešení by mohlo být tohle http://www.gourmetkava.cz/hario-v60-fretta-ice-coffee-maker-sada-pro-pripravu-ledove-kavy-345p
Berbatow Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ještě ohledně implantátů, mě nabízela moje zubařka v Ostravě implantáty, jedná čelist cca 180 litrů. To je celkem darda.
Filip.J Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Chodím do Millenium Dental Care, www.mdc.cz a jsem naprosto spokojený včetně implantátu...Vypadá to luxusně, vidím, že dělají implantáty Nobel Biocare, akorát mi tam chybí ceník... Já mám dobrou zkušenost s Elite Dental (http://elitedental.cz/) a že jsem už zubařů vystřídal docela dost. Implantáty mě teprve čekají, takže s nimi ještě zkušenost nemám, ale právě kvůli nim mě tam doporučila kámoška, která už je má.Tohle vypadá taky dobře, tihle jedou v těch Straumannech, co paní zvažuje - díky! Ještě ohledně implantátů, mě nabízela moje zubařka v Ostravě implantáty, jedná čelist cca 180 litrů. To je celkem darda.No tak když se podívám, že mou paní ten jeden zub bude stát mezi 25k - 35k, tak to ta nabídka pro tebe je už i s množstevní slevou
Rimmer Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Mazur & Pšeničný na Karláku, bez hogofogo kikotin a brandů, ale velmi precizní. Doporučují si je doktoři. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Vypadá to luxusně, vidím, že dělají implantáty Nobel Biocare, akorát mi tam chybí ceník... Tohle vypadá taky dobře, tihle jedou v těch Straumannech, co paní zvažuje - díky!taková celou čelist se nedávají implantáty na každý zub, ale třeba jen 4 kousky... No tak když se podívám, že mou paní ten jeden zub bude stát mezi 25k - 35k, tak to ta nabídka pro tebe je už i s množstevní slevou tak na celou čelist se nedávají implantáty na každý zub, ale třeba jen 4 kousky Upraveno 17. února 2017 uživatelem Gustaf
Filip.J Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Mazur & Pšeničný na Karláku, bez hogofogo kikotin a brandů, ale velmi precizní. Doporučují si je doktoři. Sent from my Nexus 7 using TapatalkVida, podle webu jedou taky Straumanny, díky! tak na celou čelist se nedávají implantáty na každý zub, ale třeba jen 4 kouskyJo, něco s můstkama, vůbec tomu nerozumím - ale na tom by se nedala postavit tak vtipná odpověď
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 No, tak já trochu jo ale s tou odpovědi máš pravdu...
Berbatow Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 No tak když se podívám, že mou paní ten jeden zub bude stát mezi 25k - 35k, tak to ta nabídka pro tebe je už i s množstevní slevou To odpovídá, jeden implantát 14 000,- a k tomu zub za 10 000,- jako u mně. Kompletní čelist 2x implantát - 28 000,- + 14x10 000,- + práce. Nejlevněji teď prý dělají zirkonové zuby ve Slovinsku. Jeden známý z Curychu si nechal dělat komplet vrch i spodek za 350 000,-
Rimmer Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 To pak vypadáš jak Terminátor se stříbrnýma zubama, ne?
Hasič Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Kdyz ma Ypo ban, neznamena to, ze sem budete davat jeho foto z vobčanky!
Berbatow Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ne, ne, zirkon je prý momentálně nejlepší materiál na zuby. Naprosto nezničitelné zuby, samozřejmě bílé.
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 no no...asi i zirkon by se dal odštípat....
Berbatow Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 no no...asi i zirkon by se dal odštípat....Myslím obrazně. Mě museli po 12 letech vyměnit korunky. A to jsem měl metalokeramické, prý na věčné časy.
Gustaf Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak metalokeramika je sice pevná, ale krehka...to je jasny. K tomu se musí člověk chovat.. Ne kousat do všeho jako blázen a myslet si, že s tím můžu dělat psi kusy jako se svym chrupem. Pak si troufam říct, že opravdu vydrží. Když nechcipne zub pod tim...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se