Přejít na obsah

Seiko Tuna

Návštěvník cecil

Doporučené příspěvky

Problem s tunami je ten, ze na obrazku vyzeraju velke, ale na zivo je to parada a to prevedenie... proste legenda... Ked su na ruke tak to nie je ani ako keby som mal na ruke hodinky, ale proste nejaky tool.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Nenašel jsem jiný vhodný téma, tak to dám sem a podělím se tak o zkušenost.

Z ničeho nic se mi na lunetě u Emperorů objevil nějakej "bordel". Poměrně těžko se to popisuje- vypadalo to jakoby byla vložka lunety zamlžená nebo spíš odlepená. A jelikož hodinky neutrpěly žádnej pád, dokonce jsem s nima nebyla ani ve vodě, tak mě to pomerně zarazilo. Na netu jsem nic neobjevil. Naštestí byly v záruce a tak putovaly do Altra. Tam na to taky všichni koukali jak jelimani, hodinky poslali do Německa. Celá luneta byla nakonec vyměněná, takže dobrý. Akorát škoda, že se tak nedozvíme, co lunetě vlastně bylo. Stalo se to někdy někomu (i u jiných MM či Seiko)?

Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se chtěl místních majitelů zeptat ještě na jednu věc- když prstem klepete na lunetu, cvaká (klape) vám? Mně to dělala před i po vyměně. U jiných diverů (nebo hodinek s otočnou lunetou) se to neděje a tak mě to docela zajímá

post-13346-0-36948600-1445355691_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je zajimave, btw jsem myslel ze jsi je prodal, no a jinak co se tyce klapani lunety, tak to mne na 015 nedela, vse pekne sedi.

Nenašel jsem jiný vhodný téma, tak to dám sem a podělím se tak o zkušenost.

Z ničeho nic se mi na lunetě u Emperorů objevil nějakej "bordel". Poměrně těžko se to popisuje- vypadalo to jakoby byla vložka lunety zamlžená nebo spíš odlepená. A jelikož hodinky neutrpěly žádnej pád, dokonce jsem s nima nebyla ani ve vodě, tak mě to pomerně zarazilo. Na netu jsem nic neobjevil. Naštestí byly v záruce a tak putovaly do Altra. Tam na to taky všichni koukali jak jelimani, hodinky poslali do Německa. Celá luneta byla nakonec vyměněná, takže dobrý. Akorát škoda, že se tak nedozvíme, co lunetě vlastně bylo. Stalo se to někdy někomu (i u jiných MM či Seiko)?

Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se chtěl místních majitelů zeptat ještě na jednu věc- když prstem klepete na lunetu, cvaká (klape) vám? Mně to dělala před i po vyměně. U jiných diverů (nebo hodinek s otočnou lunetou) se to neděje a tak mě to docela zajímá

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že to bude vyloženě odlepená vložka lunety. Klepání pozoruju ve 2 místech, když po ní poklepu prstem, ale je celkem jasné, že kvůli uchycení přes shroud bude mít luneta přece jenom větší vůli nahoru/dolu, než by se dalo dosáhnout klasickou konstrukcí.

Odkaz ke komentáři

V 20. 10. 2015 v 15:47, sashator napsal:

...

Klape,klape..

Klapaly ty co jsem měl,klapou ty co mám,byly na go v Jap_ a klapou furt stejně.Alda je testoval na poklep(ty minulé) a pochopitelně - neprošly :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Ahoj. Tuňáci jsou srdcovou záležitostí. Perfektně sedí na ruce a nejdou přehlédnout. Je to pořádný kus kovu.

Rád bych ke svým SBBN015 sehnal "bratránky" Tuna 7C46-6009/6010 ASHTRAY. Shání se strašně těžko. Má je tady na fóru někdo?

(Ilustrační foto z http://wristsushi.proboards.com)

post-41349-0-71660500-1462862605_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 10. 5. 2016 v 6:47, Piplík napsal:

Ahoj. Tuňáci jsou srdcovou záležitostí. Perfektně sedí na ruce a nejdou přehlédnout. Je to pořádný kus kovu.

Rád bych ke svým SBBN015 sehnal "bratránky" Tuna 7C46-6009/6010 ASHTRAY. Shání se strašně těžko. Má je tady na fóru někdo?

(Ilustrační foto z http://wristsushi.proboards.com)

Myslím, že tu nejsou. Sehnat se občas dají ze zahr., cena je 700-1000 USD.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...