vrcan Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Problem s tunami je ten, ze na obrazku vyzeraju velke, ale na zivo je to parada a to prevedenie... proste legenda... Ked su na ruke tak to nie je ani ako keby som mal na ruke hodinky, ale proste nejaky tool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Zdravím vespolekChtěl bych pořídit jiný shroud na Seiko Frankenmonster,je možné někde pořídit? Děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 u Harolda si se dival? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 co Clemiko? najdeš je na FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 (upraveno) V 7. 7. 2015 v 19:45, villain83 napsal: u Harolda si se dival?Moc se tam v tom u něj nevyznám.FB mrknu přes syna. Upraveno 7. července 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Nikde jsem nezahlid, ze by se na frantiky delal jinej shroud, i after market. Harold ma jenom ocelovej nebo s ceho to je na baby tuny srp229 apod. Jinak v Altru jsem na baby tuny srp 235 kupoval asi za 300kc cerveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Foceno Lumii 930 v potoce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Nenašel jsem jiný vhodný téma, tak to dám sem a podělím se tak o zkušenost.Z ničeho nic se mi na lunetě u Emperorů objevil nějakej "bordel". Poměrně těžko se to popisuje- vypadalo to jakoby byla vložka lunety zamlžená nebo spíš odlepená. A jelikož hodinky neutrpěly žádnej pád, dokonce jsem s nima nebyla ani ve vodě, tak mě to pomerně zarazilo. Na netu jsem nic neobjevil. Naštestí byly v záruce a tak putovaly do Altra. Tam na to taky všichni koukali jak jelimani, hodinky poslali do Německa. Celá luneta byla nakonec vyměněná, takže dobrý. Akorát škoda, že se tak nedozvíme, co lunetě vlastně bylo. Stalo se to někdy někomu (i u jiných MM či Seiko)? Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se chtěl místních majitelů zeptat ještě na jednu věc- když prstem klepete na lunetu, cvaká (klape) vám? Mně to dělala před i po vyměně. U jiných diverů (nebo hodinek s otočnou lunetou) se to neděje a tak mě to docela zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 To je zajimave, btw jsem myslel ze jsi je prodal, no a jinak co se tyce klapani lunety, tak to mne na 015 nedela, vse pekne sedi. Nenašel jsem jiný vhodný téma, tak to dám sem a podělím se tak o zkušenost.Z ničeho nic se mi na lunetě u Emperorů objevil nějakej "bordel". Poměrně těžko se to popisuje- vypadalo to jakoby byla vložka lunety zamlžená nebo spíš odlepená. A jelikož hodinky neutrpěly žádnej pád, dokonce jsem s nima nebyla ani ve vodě, tak mě to pomerně zarazilo. Na netu jsem nic neobjevil. Naštestí byly v záruce a tak putovaly do Altra. Tam na to taky všichni koukali jak jelimani, hodinky poslali do Německa. Celá luneta byla nakonec vyměněná, takže dobrý. Akorát škoda, že se tak nedozvíme, co lunetě vlastně bylo. Stalo se to někdy někomu (i u jiných MM či Seiko)? Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se chtěl místních majitelů zeptat ještě na jednu věc- když prstem klepete na lunetu, cvaká (klape) vám? Mně to dělala před i po vyměně. U jiných diverů (nebo hodinek s otočnou lunetou) se to neděje a tak mě to docela zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Já je prodal, jen jsem teď dořešoval tu reklamačku. Luneta taky sedí jak má, točí se a cvaká plynule, jen to klapání- jsem si říkal jestli to není jiným uchycením lunety ve shroudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Myslím si, že to bude vyloženě odlepená vložka lunety. Klepání pozoruju ve 2 místech, když po ní poklepu prstem, ale je celkem jasné, že kvůli uchycení přes shroud bude mít luneta přece jenom větší vůli nahoru/dolu, než by se dalo dosáhnout klasickou konstrukcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) V 20. 10. 2015 v 15:47, sashator napsal: ...Ještě jsem si vzpomněl, že jsem se chtěl místních majitelů zeptat ještě na jednu věc- když prstem klepete na lunetu, cvaká (klape) vám? Mně to dělala před i po vyměně. U jiných diverů (nebo hodinek s otočnou lunetou) se to neděje a tak mě to docela zajímá Klape,klape..Klapaly ty co jsem měl,klapou ty co mám,byly na go v Jap_ a klapou furt stejně.Alda je testoval na poklep(ty minulé) a pochopitelně - neprošly Upraveno 20. října 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Kdo je Alda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Tak ktere se nosi jako větší? Ja bych rekl, ze Tuna to nebude... :-) Fotka z wus z Tuna vlakna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ahoj. Tuňáci jsou srdcovou záležitostí. Perfektně sedí na ruce a nejdou přehlédnout. Je to pořádný kus kovu.Rád bych ke svým SBBN015 sehnal "bratránky" Tuna 7C46-6009/6010 ASHTRAY. Shání se strašně těžko. Má je tady na fóru někdo?(Ilustrační foto z http://wristsushi.proboards.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ty zlaty jsou neskutecny... Jinak co jsem 9 let na foru, tak jsem je tu jeste nevidel, ale nejsem tu pecenej varenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 V 10. 5. 2016 v 6:47, Piplík napsal: Ahoj. Tuňáci jsou srdcovou záležitostí. Perfektně sedí na ruce a nejdou přehlédnout. Je to pořádný kus kovu.Rád bych ke svým SBBN015 sehnal "bratránky" Tuna 7C46-6009/6010 ASHTRAY. Shání se strašně těžko. Má je tady na fóru někdo?(Ilustrační foto z http://wristsushi.proboards.com)Myslím, že tu nejsou. Sehnat se občas dají ze zahr., cena je 700-1000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Za půl roku (což je asi krátká doba) jsem viděl na ebayi jen dva kousky a oba v USA. Jinde jsem zatím nehledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Teď tam zrovna jedny 7c46 - 6009 jsou. Cena 999$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se