SCIFI Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 tak já jsem celkem v pohodě, jenom...v pohodě? tohle je už na hospitalizaci bych řekl :-)
geometr Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Ještě jsem to porčetl celý a přidávám se k těm, co chtělí mít deku knoflíkama dolů. Je to ale logický, knoflíky orientují deku a proč si dát ke ksichtu to, do čeho jsem měl třeba včera zachumlaný moje smradlavý haksny. Takže to za fóbii neberu. Taky se vrací zkontrolovat zamknutý auto, byt nebo jestli jsem nenechal něco zapnutýho.Před odjezdem na dovču vypínám centrálně vodu a všechny el. spotřebiče mimo lednice ze zásuvek (aby to náhodou nezkratovalo a nechtylo).Nesnáším a přítelkyni vytýkám, když nechá při odchu rychlovarnou konvici na podstavci (poté co takhle známým vyhořela kuchyně). Na úklid a perfektní stav čehokoliv, od hodinek až po auto jsem rezignoval s tím, že "dokonalost je jen u Boha" a všechny věci jsou více méně nedokonalé, a mám klid. To je pěkný. Jsem na tom uplně stejně. Zamknutý auto, byt... k autu se vracím i třeba dvakrát a to do zamčený garáže. Zamykam ho už tak podvědomně, že jsem si byl tuhle tak jistej, že stálo na parkovišti (ne doma) celou noc otevřený, naštěstí nic. Spotřebiče - to samý, vypínam, vodu zavíram, konvici na stojanu, ani když jsem doma. Úklid jsem taky vzdal (i když občas mně nepořádek doma ještě vytočí, obvykle když už není hlavním důvodem, ale poslední kapkou) kor po tom, co do toho vstupujou žena a děti, to se nedá, maj o tom jinou představu. Dělam to tak, že když je odešlu samotný na dovolenou nebo ke tchyni na prázdniny, uklidim si v celym bytě a užívám si to
flivver Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 V poslední době se u mě rozvinula neskutečná averze k emotikonu - spiklenecké mrknutí Čím víc ho někdo používá, tím víc ho nenávidím. Nápodobne. V poslednej dobe je v obľube táto klaňajúca sa chobotina, keď ju vidím, mám nervy. Inak už od detstva keď pijem nealko, počítam si glgy (loky). Začal som s tým, že ich muselo byť 7, resp. násobok. Potom som začal špekulovať, že tých 7 glgov nemusí byť rovnakých, tak som pridal ešte jeden na prerozdelenie. Takže teraz keď pijem, tak to musia byť násobky 8 a pohár sa snažím dopiť tak, aby mi to vyšlo.
Micey Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 - nesmím usnout s botami na nohou, pak mi bývá druhý den blbě
cretino Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 ..mna okrem ineho doslova vytaca ked sa ma niekto vypytuje na hodinky, pyta si ich do ruky a potom prve co spravi je, ze mi svoj palec obtiskne o sklicko a samozrejme ho cele zaserie
flivver Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 ..mna okrem ineho doslova vytaca ked sa ma niekto vypytuje na hodinky, pyta si ich do ruky a potom prve co spravi je, ze mi svoj palec obtiskne o sklicko a samozrejme ho cele zaserie To nenápadné "okrem iného" sa mi páči . Podobne by som zabíjal, keď mi niekto ťapká prstom po monitore, najradšej mám ženy s nakrémovanými rukami.
odjinud Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 S tím prstem na monitoru to mám taky. Ještě jedna podobná věc - když někdo bere moje CDčka ne za hrany, ale omatlá spodek. To mě fakt vytáčí.
Skalamander Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 - nesmím usnout s botami na nohou, pak mi bývá druhý den blbě- nesnáším levný chlast Tyto dvě položky spolu podle mě přímo souvisí
Liqid Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Dlouho jsem přemýšlel a na tohle jsem přišel: 1. Jakmile sednu do auta, tak se poutám.2. Když si někde dávám kávu/víno, tak se automaticky ptám, jaké mají. Pokud je odpověď rozpustné i turka/bílé i červené, tak si dám radši čaj nebo pivko. Čím víc se člověk vyzná, tím víc je omezován, bohužel.3. Každé léto koukám na trilogii Kmotr a když se pečou před Vánocemi perníčky, tak koukám zas na Hangover.
SCIFI Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Dlouho jsem přemýšlel a na tohle jsem přišel: 1. Jakmile sednu do auta, tak se poutám.2. Když si někde dávám kávu/víno, tak se automaticky ptám, jaké mají. Pokud je odpověď rozpustné i turka/bílé i červené, tak si dám radši čaj nebo pivko. Čím víc se člověk vyzná, tím víc je omezován, bohužel.3. Každé léto koukám na trilogii Kmotr a když se pečou před Vánocemi perníčky, tak koukám zas na Hangover.jestli tě můžu uklidnit tak tohle nejou obscese. to co děláš je naprosto normální :-)
Duke650 Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 (upraveno) Já nenávidím nákupní košíky. Hnusí se mi dotýkat se jich, když si představím počet lidí, kteří je drželi... ja zas nemusim stetky v bordelech, ze stejnyho duvodu Přesně, já třeba při grupáči musím jít vždy první... když tak o tom uvažuju, tak si říkám že možná už znám důvod, proč mne na žádný grupáč nikdy nevzali Upraveno 12. července 2013 uživatelem Duke650
sejkoram Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Nesnáším "Dobrý den, ..." na začátku emailu. Dva lidé, se kterými jsem měl co dočinění, psali "Clarissimi, ...". To už je ale jejich úchylka.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 A co pises ty na zacatek mailu?
sejkoram Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 A co pises ty na zacatek mailu?Třeba "Vážený pane, ...". "Dobrý den" by se nemělo používat při písemné komunikaci.
Honza.manta Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 - nesmím usnout s botami na nohou, pak mi bývá druhý den blbě- nesnáším levný chlastTak tuhle fóbii mám taky.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Třeba "Vážený pane, ...". "Dobrý den" by se nemělo používat při písemné komunikaci. A když nevíš, koho oslovuješ?
CEGY Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 ..mna okrem ineho doslova vytaca ked sa ma niekto vypytuje na hodinky, pyta si ich do ruky a potom prve co spravi je, ze mi svoj palec obtiskne o sklicko a samozrejme ho cele zaserie Hodinky už z ruky nedávám. Pokaždé se mi stalo, že začli točit s lunetou, kterou pak nedotočoli zpět 12 na 12. A ještě se divili, že se točí jenom na jednu stranu.Takže luneta u mně musí být přesně. Nechápu, jak někdo nosí lunetu posunutou třeba o 20 min nebo tak prezentuje na fotkách při prodeji.
Honza.manta Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Já píšu neutrální "Zdravím".
Bob Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Tak ja jen za mlada kdyz jsem chodil do skoly tak jsem se vyhybal prasklinam a sparam u dlazby na chodniku (vetsi format) Dal nenavidim v hospode kolecka od napoju, hned utiram ubrouskem Luneta na hodinkach na 12 je jasna :-)A do nedavna jsem rovnal doutniky v humidoru ringama nahoru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se