Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo to je, doporučuju návštěvu lékaře.

Cítím se být, relativně, v pořádku. :angel:  ...je to "pouze" výraz mé radosti. A když jsem mezi lidmi, kteří mně znají dělám to tak, aby to nezaregistrovali.

Odesláno

Cítím se být, relativně, v pořádku. :angel: ...je to "pouze" výraz mé radosti. A když jsem mezi lidmi, kteří mně znají dělám to tak, aby to nezaregistrovali.

Tak to musis bejt nenapadnej jak hov.o pod lopuchem:-)

Odesláno

Ja som na sebe tiez pred par rokmi spozoroval malu obsesiu: vzdy kupujem parny (sudy) pocet rohlikov. Bez ohladu na mnozstvo, ktore kupujem, vzdy iba parny pocet. Obcas som sa pokusal s touto obsesiou bojovat a kupit neparny pocet, ale vzdy sa ma zmocnil taky zly pocit, ze som radsej jeden rohlicek (hoc aj maly) prilozil.

Odesláno

Všechny moje košile jsou v odstínech modré...casual košile kostkate a pouze button-down límeček - ostatní odsuzuju jako divošské a bohémské

Vlastně většina mého oblečení je modrá

Nesnáším přerostlý vlasy...přijdu si jak špinavej,

Toaletak taky ode zdi

Taky nesnáším čekání a jsem nervózní, když jdu pozdě... proto mi veškeré hodinky jdou napřed...

časy jsou různé a libovolné, abych nemohl počítat s náskokem

Nevstavam hned, ale budík zvoní tak hodinu před, abych si mohl ještě pospat

A je toho víc...

Odesláno

A bojujete proti tomu nějak? Nevadí Vám to? Ja se, už od dětství snažím programově, až uzkostlivě nepodléhat žádným stereotypům atp.

Odesláno

Proč bojovat? Já si to užívám:)

Ještě jsem míval, pár let mě to drželo, že kdykoli jsem viděl kočku (jako mňau), musel jsem na ni bezpodmínečně udělat čičí, tak, aby se na mě koukla. Jednu dobu jsem byl schopnej se i kousek třeba autem vrátit, stáhnout okýnko a číčovat přes náměstí.. nebo stahovat okýnko autobusu a tak. Netvrdím, že jsem si nepřišel jako dement.. ale bylo to príma!:)

Odesláno

Zajímavé vlákno, těším se, až to dočtu celé. Bylo by toho vícero, ale přijde mi dost věcí hodně osobních, na to, abych to psal na internet. Ale jednu prozradím.

Dřív jsem míval před odjezdem z domu na motorce hotové rituály, teď už je to dost zredukováno.

Ale dneska mám pořád jeden. Po nastartování motocyklu, když už mám zařazeno tak tak za dvě, za tři, tak pohladím motorku levou rukou po nádrži. Aby pěkně jela. Když na to zapomenu a někde jsem mezitím zastavil a vypnul motor, tak ji pohladím dvakrát. Dělám to tak takřka u všech strojů, co jsem řídil, když jsem s nima jezdil dlouho a potřeboval jsem aby fungovaly, spíš občas, ale u motorek vždycky popsaným způsobem. I u půjčených. Ale když jsem musel spravovat, tak jsem ji nehladil. Když jsem jezdíval na čundry, tak jsem ji hladil za každejch ujetejch 100km. Začal jsem to tak dělat co jsem udělal řidičák a myslím, že to tak budu mít na furt.

Odesláno

Zajímavé vlákno, těším se, až to dočtu celé. Bylo by toho vícero, ale přijde mi dost věcí hodně osobních, na to, abych to psal na internet. Ale jednu prozradím.

Dřív jsem míval před odjezdem z domu na motorce hotové rituály, teď už je to dost zredukováno.

Ale dneska mám pořád jeden. Po nastartování motocyklu, když už mám zařazeno tak tak za dvě, za tři, tak pohladím motorku levou rukou po nádrži. Aby pěkně jela. Když na to zapomenu a někde jsem mezitím zastavil a vypnul motor, tak ji pohladím dvakrát. Dělám to tak takřka u všech strojů, co jsem řídil, když jsem s nima jezdil dlouho a potřeboval jsem aby fungovaly, spíš občas, ale u motorek vždycky popsaným způsobem. I u půjčených. Ale když jsem musel spravovat, tak jsem ji nehladil. Když jsem jezdíval na čundry, tak jsem ji hladil za každejch ujetejch 100km. Začal jsem to tak dělat co jsem udělal řidičák a myslím, že to tak budu mít na furt.

s tím hlazením to mám taky, vždycky, když chci, aby mně auto hezky dovezlo do dálky a zpět, pohledím ho po nastartování před zařazením na pravo od volantu nad výdechy. Když se jede směr Německo, je nutno mít nalazeno už na českém území dle dosahu signálu Bayern 3 nebo MDR Jump, dle směru. Pokud je to směr Rakousko, tak již za Jihlavou přecházím na Ö3. I u centrálu se přesvědčuji, zda jsou zavřené dveře, Před vyjetím je nutno mít na svém místě mobil, zapalovač, cigarety, bonbony, žvýkačky a pití, zvlášť, pokud jedu sám. Přečištěná zrcátka a světla a zkontrolovanou vodu a olej  považuji za samozřejmost před každou jízdou.

U hodinek musí lícovat sekudovka a minutovka přesně s indexy, minutovka i v půlminutách. Hodinky, které dělají víc jak 2 až max 3 sec/týden čeká nekompromisní opuštění domu bez ohledu na druh pohonu. U rádiem řízených toto nepředpokládám.

I v době sms/mms a emailu posílám z cest pohlednice.

To jen tak namátkou, asi toho bude víc.

Odesláno

Hodinky, které dělají víc jak 2 až max 3 sec/týden čeká nekompromisní opuštění domu bez ohledu na druh pohonu. U rádiem řízených toto nepředpokládám.

Mechanické hodinky u Tebe asi nemají lehký život - pokud tedy nějaké vezmeš na milost :-)
Odesláno

Nechce se mi zakládat nové vlákno o tom, kdo je větší magor. Tak to dávám sem:

zátiší s názvem "Chronohračička se chystá na dovolenou na chalupě".

Prázdné místo na grilu je vyhrazeno pro FPP, ty jsou momentálně na ruce.

post-7426-0-86851500-1374178753_thumb.jpg

Odesláno

Mechanické hodinky u Tebe asi nemají lehký život - pokud tedy nějaké vezmeš na milost :-)

mechanické hodinky ano, měl jsem Orient Pepsi Mako s mechanismem 46943 a ty byly tak nádherně seřízené, že chodily ? 0... Přes den -3, při odložení přes noc +3. Dobře seřízený Unitas 6497 v pohodě dělá ? 1-2 sec/týden... Jiné variace mají zajištěn průlet po asfaltu a opouštějí dům

Odesláno

Když se jede směr Německo, je nutno mít nalazeno už na českém území dle dosahu signálu Bayern 3 nebo MDR Jump, dle směru. Pokud je to směr Rakousko, tak již za Jihlavou přecházím na Ö3.

:-D já zas ladim WDR 2

Odesláno

Na dovolenou určitě jedny do vody a druhý parádní na večeře a procházky. U mne Seiko black monster a Steinhart ocean one.

Dalo by se to zvládnout i s jedněma, ale...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...