Igicz Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Na základce, cestou do školy jsem chodil po vybraných dlaždicích a opakoval pořád stejnou frázi (už si ji nepamatuji). Toto ustalo... Přetrvává pouze pasta (mačkat jedině odspodu) a dotýkání se monitoru (nesnáším) a 2x zamknout auto. Ale kolega z práce... Kamkoli jedeme a víme, že tam budeme nocovat - bere si vlastní deku. I kdyby to byl 4hvězdičkový hotel nemůže spát na cizím povlečení a pod cizí peřinou. Košile mu zapíná jedině přítelkyně. Nesnáší knoflíky. Kdybych mu nakukal, že jsem mu do jídla schoval malý knoflík a on ho snědl - asi umře:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Ja som O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 A když nevíš, koho oslovuješ?Tak píšu "Vážení, ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Já už se lekl, že: "Koho se to týká, ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 ..mna okrem ineho doslova vytaca ked sa ma niekto vypytuje na hodinky, pyta si ich do ruky a potom prve co spravi je, ze mi svoj palec obtiskne o sklicko a samozrejme ho cele zaserie Hodinky už z ruky nedávám. Pokaždé se mi stalo, že začli točit s lunetou, kterou pak nedotočoli zpět 12 na 12. A ještě se divili, že se točí jenom na jednu stranu. Takže luneta u mně musí být přesně. Nechápu, jak někdo nosí lunetu posunutou třeba o 20 min nebo tak prezentuje na fotkách při prodeji.to mas pravdu, nosit hodinky s nevycentrovanou lunetou je ciste barbarstvo po tom, ako raz kamaratovi padli moje hodinky na zem ich uz aj tak davam z ruky so strachom v ociach - snad len tym najblizsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 A když nevíš, koho oslovuješ? Tak píšu "Vážení, ..." To ve me evokuje typicke osloveni nasraneho zakaznika.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 ..mna okrem ineho doslova vytaca ked sa ma niekto vypytuje na hodinky, pyta si ich do ruky a potom prve co spravi je, ze mi svoj palec obtiskne o sklicko a samozrejme ho cele zaserie Na hodinkách se to přežije. Ale když dám někomu do ruky foťák, otisk prstu na objektivu je jistota. Jak tak sleduji, ti lidé už jsou z těch dotykových obrazovek tak zblblí, že musí patlat prstem i po jízdním řádu na zastávce autobusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Lunety by měly být napevno, aby k těmhle příšernejm případům nedocházelo, taky to nemám rád :-DHodinky už z ruky nedávám. Pokaždé se mi stalo, že začli točit s lunetou, kterou pak nedotočoli zpět 12 na 12. A ještě se divili, že se točí jenom na jednu stranu.Takže luneta u mně musí být přesně. Nechápu, jak někdo nosí lunetu posunutou třeba o 20 min nebo tak prezentuje na fotkách při prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 No chlapí občas jsem nakoukl, ale stejně čumím.Mraky uchyláren se mě netýkají, ale některé přeci. 1) toaleťák tak to je jasné ten musí být vždy papírem ode zdi2) houbička Vileda a hadřík musejí být po umytí nádobí vždy vyndané, vyždímané a po pravé straně na hraně dřezu3) nejen že mám šťastné oblečení, ale mám i šťastné hodinky a šťastný náramek, s kterým mluvím a dávám mu pusu když se něco povede4) neexistuje nesrovnat si před nebo za dveřmi boty5) na extra tripech nebo dovolených stavím jako malý Jarda piramidu ( pagodu) z kamení abych se tam vrátil6) když něco na dovolené udělám a nadchne mě to opakuji to vždy příště znova No a plus další, ale to by jste se již asi dost chechtali. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Když se někdy stane, že jsem sám doma a musím si něco přežehlit, tak po skončení, když vytahuju žehličku ze zdi musím nahlas říct VYTAHUJU...když to neudělám, tak jsem schopný vrátit se i z práce domů a přesvědčit se, že jsem vytáhl... ...no a taky jsem schpný se vrátit ze zastávky domů pro hodinky, když se stane, že zapomenu...ale to se stává maximálně jednou za pět let Upraveno 15. července 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaSDN Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Čau chlapy, při čtení tohoto vlákna jsem se opravdu upřímně pobavil a několikrát se ve vašich příspěvcích sám viděl. Za mě: 1) Absolutně nejvíc nenávidím když na mě někdo mluví u jídla, nebo mě něco ruší (spěch nevadí). Je to jediná část dne, kterou chci mít 100% pro sebe. 2) Nesnáším ticho, potřebuju aby někdo mluvil, šumělo listí, nebo hrálo rádio, apod... 3) Neusnu bez pustěnýho filmu, nejlépe dokumentu. (Když jsem byl dětsko, rodiče se často hádali a já to nechtěl poslouchat, tak jsem si navykl mít něco puštěný) 4) Nesnáším nedochvilnost a v menší míře obecně neprofesionalitu. 5) Rád chodím na procházky a potřebuju mít něco v ruce. Obvykle klíče. 6) Nemám rád, když vteřinovka je na 00 a minutovka není přesně na indexu celé minuty. 7) Mám stanice metra rozdělené na oblíbené a méně oblíbené, čistě na základě subjektivní krásy stanice. Když vystupuju na některé oblíbené dokáže mi to úplně zlepšit den. 8) Když vidím buďto opravdu hezký hodinky, nebo nějaké opravdu výjimečně profesionální chování (doufám, že chápete co je tím myšleno), tak si dám pusu na levou ruku. 9) Když jedu autem po některých trasách, mám jich tuším 5, potřebuju mít puštěnou písničku kterou mám asociovanou k dané cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 8) Když vidím ............................... nějaké opravdu výjimečně profesionální chování (doufám, že chápete co je tím myšleno), tak si dám pusu na levou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Tak libani vlastni ruky,to uz je vyssi level! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Jo to je, doporučuju návštěvu lékaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Tak líbání ruky je konečně normální obsese, resp. kompulze. Protože to, že např. Long rád dělá na dovolené věci, které ho na těch minulých bavily, je, z hlediska tohoto vlákna, opravdu off topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Když to tu čtu, jsou ty mé obsese naprosté prkotiny a jsem naprosto zdráv :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Mě jenom překvapuje, že obsese typu chronomag, hodinky, čas, www-watches, kvůli které tady někteří skoro denně trávíme více času jako sexem, se téměř u nikoho neobjevuje...co na to Dr. Chocholoušek? K tomu bych spíš řekl, že to nikdo nepovažuje za nemoc či fobii, ale jako zcela normální věc, kterou trpí každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Jo to je, doporučuju návštěvu lékaře. ale nech nejde k tomu kam isiel gunman, ten dochtor bude vybookovany najblizsich par mesiacov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 (upraveno) paradne vlakno ja zaokruhlujem... napr. v aute na tempomate nemozem mat 135 ale 130 alebo 140, klimu mam po 0,5°C ale vzdy mam len 20°C alebo 21°C, atd atd... a co aj mna prekvapuje, posunuta luneta mi vobec nevadi... Upraveno 16. července 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 toto by sa dalo dobre zurocit pri piti piva - nedas si, alebo si das rovno dve aby si to pil po celych litroch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se