Přejít na obsah

Vaše malé obsese a fobie

Doporučené příspěvky

Vy jste fakt paka. Já myslel pořadí třeba tričko, kalhoty, slipy atak. Je neuvěřitelný, jak se tady dá strávit večer místo třeba učení angličtiny :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesedam si na polstrovany sedacky v MHD, ikdybych jel z konecny na konecnou. kdyz si predstavim, co vsechno tam mohlo sedet. :crying_anim02: obcas zamknu a stejne se vratim abych to prekontroloval, ale nic pravidelneho, spis kdyz nad necim dumam. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Muze to byt takova ta povidacka co koluje mezi lidma a po netu, ale kdysi mi znamy vypravel, ze nejakej typek mel jako ritual, ze kdyz jde na wc, ze se tam musi svliknout a az pak muze.... :gora: a nejak na tenhle ritual/obsesi nezapomnel ani kdyz ho jeho mlada seznamovala s sirsi rodinou po zasnoubeni. ke smule typka, zapomnel zamknout dvere od wc a otvirajici osoba stihla vstoupit. :gora:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem teď celý vlákno přečet a musím říct, že už jsem se dlouho takhle nepobavil. Osobně žádný takovýhle manýry nemám, a nebo jsem úplnej ignorant, kterej si jich u sebe není schopnej všimnout..ať tak nebo tak, jsem tomu docela rád;-).

Odkaz ke komentáři

Reklamy v televizi hned přepínám

Sem vytočenej když někdo v obchodě předemnou platí kartou a má ve voziku 3věci

Knofliky u peřín dole u nohou

Auto zamykám, ale někdy se vracim skontrolovat jestli jsem vypnul světla

Ono by se toho našlo , ale jinak docela normální

Odkaz ke komentáři

Kdykoliv jedu po hradecké dálnici a míjím sjezd na Úvaly, odříkávám dialog doktora Žáby a barona Ludvíka Úvalského von Úvaly u Prahy z Cimrmanovy hry Afrika.

Když jedu sám, dá se to. Když někoho vezu, vzbuzuje to pozornost. Když tu ceduli míjím během telefonátu, bývá protistrana hodně rozhozená.

"Pane barone von Úvaly u Prahy, právě přelétáme Úvaly u Prahy. Vidím Váš zámeček - a z parku Vám mávají... Vypadá to, že se všichni úvalané sešli, aby se s Vámi rozloučili - je jich celá horda."

"To není žádná horda - to je moje rodina. Manželka, tchán, tchýně, bratři, sestry, strýcové, tety, moje děti, jejich děti... Jak je krásné mít svou rodinu..."

"Viďte!"

"...tak hluboko pod sebou."

Ale jinak jsem úplně normální.

EDIT: typo

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

Posledni roky nenavidim reklamy v TV, ktere dokazi totalne zmarit dobry film...

Tohle se tady objevuje často a vadí mi spíš svýšení hlasitosti reklamy. I když výrobci dělají automatickou úroveň nastavené hlasitosti vůči pozadí, tak to nefunguje. Jinak pokud by byla reklama 3x za film tak mi nevadí, protože si odskočím, nebo udělám pití či kafe. U satelitních programů většinou o něco přijdu, protože 2 hodiny u TV sedět v kuse nevydržím.

Co nemusím je plné kino. Do kina si jdu film vychutnat a nemám náladu poslouchat vychvalování práve probíhající scény a do toho hlasité kousání sušenek, popcornu nebo podobných dobrot, které všude prodávají, nebo kopání zezadu do sedačky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...