Mil.haus Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Ten aceton na obrázku by stejně nebyla dobrá volba
Beet Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Po dnešku, už nic. A nikdy.Já bych nebyl tak kategorický. Já jen v lednu nic. Takový malý poprosincová detox.
Horhe Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Kurňa ten myslivec je tak dobrej.. Jsem to neměl snad 10 let.
Beet Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Kurňa ten myslivec je tak dobrej.. Jsem to neměl snad 10 let.Podepisuju a podtrhuju.A objeveno diky Chronomagu.
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Nasiel som v chladnickovinoteke flasu "Proseco". Zatial mi to moc nechuti. Skusim tu flasu vypit a uvidime.
Potkan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Maruska prinesla v zime jahody z Maroka a flaska padla. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Topkan
Potkan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Bez jahod se to vubec neda pit, ale prece to nevyhodim
Tom19 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Pokazíš si chuť suchého vína keď si k ním dáš kyslé jahody. Dve kyslé chute sa Ti skrátka prekryjú. Jahody sa dávajú ku sladkým šumivým vínam. Moju radu neber ako nejaké snobské tlachy, len ak by Ti nechutilo tak za to často môžu práve jahody. Ja som šampanské nikdy nepil, som "socka" a pijem len naše slovenské šumivé :D (Niektoré sú aj svetová top, chuťovo)
Tittus Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Já jen v lednu nic. Takový malý poprosincová detox. Jo, vidím to stejně, dneska dorazím načaté lahve a další pár týdnu nekoupím.
ivan_989 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ja som šampanské nikdy nepil, som "socka" a pijem len naše slovenské šumivé :D (Niektoré sú aj svetová top, chuťovo)hentake sampanske uz kupis za par evry v metre napr, to uz neni jak kedysi niekedy si dopraj
Tom19 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jasné niekedy ho skúsim. Najčastejšie pijem Sekt Pálffy Extra Suché, pred štyrmi rokmi získalo ocenenie a zaradilo sa k tým najlepším sektom na svete. http://www.vino.sk/aktuality/domace/na-prestiznej-sutazi-vo-francuzsku-ziskal-slovensky-sekt-zlatu-medailu/A v prípade že mám chuť na sladké, osvedčil sa mi Prezident od Chateau Topoľčianky. Obe vína odporúčam
Lihard Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Dnešní foto Deep Blue Daynight Recon na meshi...sluší jim?Mimochodem India Pale Ale od Primátora je slušný pívo, teď jsem ho dopil a zase marná snaha o životosprávu v novém roce, jdu si pro další.
Lihard Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Tak jsem se nějak přehmátnul a vytáhnul jsem z lednice Bizona z pivovaru Konrád, což je pívo Traditional Ale svrchně kvašené tmavé speciální nefiltrované sedmivoltové a....IMHO moc dobré. To je dnes hezký večer Mimochodem ty hodinky TX mi zůstaly po výměně a pustím je dál.Přes mou počáteční nedůvěru se ukázaly jako pěkně zpracované a spolehlivé.Kdo není vyloženě zatvrzelý "značkař", mohly by ho zaujmout. Je mi ale jasné, že tady to asi osloví pramálo členů, kteří míří "vejš".Ale jako low-end, proč ne Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Lihard
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Dnes ráno na letišti v BKK před příletem do Krabi...
Mike1212 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Moc pěkný zátiší. .. Á propos dá se to pít?
Návštěvník dabelM Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Je to takový "dietní" pivo. Těším se na Plzeň.
villain83 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Točím si Bernarda Helemese!Tady se nekdo pomeje:-)Mas na to spravny tool watche.Nejak podezrele moc svitej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se