Jimmy-Jimmy Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Otevřel jsem láhev vína Lahofer Zweigeltrebe a je výborné. Má krásnou červenou barvu, ve vůni je cítit ovoce + koření. Chutná mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Dnes na čepu speciál Hever Red Ale 14 voltů (výborný), jinak ochutnávám Hajcman 13 polotmavý speciál mnichovského typu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Dnes na čepu speciál Hever Red Ale 14 voltů (výborný), jinak ochutnávám Hajcman 13 polotmavý speciál mnichovského typu. to mám rád, takle ochutnávat speciálky... mno teď do sebe klopím premiovýho Kláštera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Mám rád malé domácí pivovary,ty europiva bez tváře a charakteru jsou tragická!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Taky jsem uletěl na pivech z malých pivovarů, dnes to odnesl Pivovar Maruška a jeho Raptor. V ledničce čeká na otevření ještě Zlatá Raketa a Apollo Galaxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Já jsem se dnes rozjel, 3 piva a 2 Hruškovice v hospodě, přišel jsem domů a lupl další pivo a slivovici. :-D a teď nevím jestli končit...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 my dnes (vcera) v Hrozenkove takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Narozeninovy darek, zena ma vkus Lahvinka plus dve sklenicky v super baleni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března 2016 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Na co se to používá Třeba na výrobu domácích likérů, z ořechů, bylin a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Munice doplněna. Budu taky muset prubnout něco z těch uvedených malopivovarů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Dnes jsem ho otevřel. Pro mě objev letošního roku. Vždy jsem se tomuhle rumu vyhýbal, hlavně kvůli světlé barvě. Ale byla to chyba. Můj favorit Exquisito 1985 se posunul na druhou příčku. Rhise je příjemně sladký rum s oříškovo vanilkovou příchutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Dnes jsem ho otevřel. Pro mě objev letošního roku. Vždy jsem se tomuhle rumu vyhýbal, hlavně kvůli světlé barvě. Ale byla to chyba. Můj favorit Exquisito 1985 se posunul na druhou příčku. Rhise je příjemně sladký rum s oříškovo vanilkovou příchutí. Díky za zajímavý tip,oba vypadají velice interesantně pitelné ,jak ta 26,tak i ta 20ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Dnes na čepu speciál Hever Red Ale 14 voltů (výborný), jinak ochutnávám Hajcman 13 polotmavý speciál mnichovského typu. To musím zkusit, ty názvy piv jsou mi veskrze sympatické. Hajcman, Bulač, Štola, Štajgr. Idu zkoumat, kaj to robí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 To musím zkusit, ty názvy piv jsou mi veskrze sympatické. Hajcman, Bulač, Štola, Štajgr. Idu zkoumat, kaj to robí...Svérázný tvrdý kraj,odpovídající názvy zlatavého moku,Slezský pivovar,Hostinec u Balona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Loučení se Zmikundem, vykoupil jsem posledních pár lahví a konec, víc nemají. Pivní special z Pivovaru Clock, dvacetistupňová Red IPA, výborná, pres 7,8 % není v chuti cítit alkohol, sladší nástup, hořký závěr, gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Navnadil jsi mi mé chuťové chemoreceptory na ten A.H.Riise,tak jsem vletěl do Pyrata... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Já si dávám vod rumů chvilku pauzu, tak jen zlehka. Nicméně díky za tipy P.S.: když citujete, pls mažte fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Nj, moc dlouho to nevydrželo A to sem mezitim objednal Plantation 20th. Sem zvědav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Hned je ten svět zase veselejší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se