Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem po noční , bolí mi břicho , takže jdu desinfikovat ….. z freeshopu , takže litrovka ✌️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 2
Odesláno
15 hours ago, Ajaj said:

@African - CHEERS

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tož jsi mě pěkně po Africku naladil, tak jsem nelenil 😇

• Like 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Úplnou náhodou jsem zjistil, že v Thermomixu je recept na svařák. Pijeme už třetí várku - lahev. Badyánu, hřebíčku a skořice je dost, citron a pomeranč ženy taky nakoupili, vína máme spoustu, to vypadá na pěkné svátky.

• Haha 2
Odesláno
před 20 hodinami, gunman napsal:

Úplnou náhodou jsem zjistil, že v Thermomixu je recept na svařák. Pijeme už třetí várku - lahev. Badyánu, hřebíčku a skořice je dost, citron a pomeranč ženy taky nakoupili, vína máme spoustu, to vypadá na pěkné svátky.

To mě vúbec nenapadlo🙈 my tam hledáme jen žrádlo a jinou manu✌️

Odesláno

Do lednice na večerní možná půlnoční přípitek ….. bylo ve slevě za pětikilo….. 

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Horhe napsal:

Na suchej únor jsem nepomyslel ani na chvíli, každopádně na mě leze nějakej kovid nebo jiná sračka, tak jsem nasadil oldschool léčbu

Kurva já to samý od včerejška,plnej nos,rypák osmrkanej a odřenej jak poštěvák osmnáctky.... škoda mluvit.

Čaj s medem a slivovicou jedu od rána,do toho vitamíny a další sračky.No třeba bude líp!

Upraveno uživatelem AlfGS
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...