filo-boxer Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 děláš mi chutě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akatsuki Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Domáca pálenka teda destilát ziadna liehovina a koňak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Už třetí plechovku redbullu a peru se s nálezem ústavního soudu - to bych vám nikomu nepřál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 .. dnes slivovici, dobrou ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Cabernet Moravia Hrabal 2006, dobrota to je.. díky gasovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Rulandské modré rosé 2009 Neskorý zber od Vins Winery Vinosady, lepšie rosé som ešte nepil... Kto má možnosť zaobstarať si ho, odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Rulandské modré rosé 2009 Neskorý zber od Vins Winery Vinosady, lepšie rosé som ešte nepil... Kto má možnosť zaobstarať si ho, odporúčam "neskorý zber", ta slovenština mě vždycky něčím pobaví a překvapí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Zrovna teď Tramín červený, 2009, pozdní sběr ... od mého vinaře z Čejkovic, lahodné..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Tak jelikož mě začíná lapat jakásí choroba asi - slivovica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 to skalamander neskorý = pozdní ale už sme sa pohli ďalej Cabernet Sauvignon kabinet 2007 Vinárstvo Trnovec Nitra - vo vôni višne v čokoláde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Cabernet Sauvignon kabinet 2007 Vinárstvo Trnovec Nitra - tohle vinařství znám, měl jsem od nich nabídku ke spolupráci, dělají pěkné vína, krásný neronet nebo chardonnay, jinak cabernet ( obecně červené ) zatříděný jako kabinet je marketingová hovadina, nesmím to jako přívlastek dosladit, takže to má mizerný extrakt a nízký alkohol ( kolem 11% ), raději lehce domoštovat a udělat krásnou jakostku za dobrý peníz, ta honba za přívlastky nikam nevede, bohužel vinařský zákon u nás a na slovensku tomu napomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 To gas : Viem, že si vinár, ja som skôr konzument i keď z vinárskej rodiny z Modry. Ten CS čo pijem má podľa etikety 13 % alkoholu, inak to vinárstvo Trnovec má i iné zvláštnosti napr. Rulandské šedé suché 15 % alkoholu, ale najkrajšie vínko od nich bolo Rulandské Biele bobuľový výber, sladké v dochuti pečený banán - odporúčam ako digestív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 pokud tam mají 13, tak spíš spadnul pozdňák o pár desetin, obecně naši vinaři pokud má víno 19 při sběru udělají kabinet, který většinou stojí za prd jen proto, aby se nasadila vyšší cena, měl jsem od nich pár speciálek včetně ledovek, musím říct, že velmi příjemné překvapení, jinak pinot nebo sauvignon blanc, jak říkám pěkné vína, dokonce polosuchý alibernet, nezvyklé, ale mimořádné víno, pojedu tam na výběr vín, tak se těším na srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 to gas : Myslím, že ten Alibernet je až polosladký, koštoval som ho, ale nejako ma osobne nezaujal, pil som od nich i zaujímavejšie vína podľa informácií známeho z mojej obľúbenej vinotéky je to víno scelované zo slamového a z pokusu o ľadové víno, ktorému počasie minulý rok neprialo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 vodka... je chutná, taky pročistí a narozdíl od slivovice není cítít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egze Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 ked je potrebne vacsie mnostva tak havanu v el cuba libre. Inac spiced kapitana morgana, pripadne nejaku lepsiu vodku v black russianovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 vidíš, na rum jsem zapoměl, ale preferuju ten bramborový, který nemá EU moc ráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicka Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Asi před rokem jsem objevil whisky Glenlivet a tomu říkám popití. Jinak po whisky jediné co můžu je víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Asi před rokem jsem objevil whisky Glenlivet a tomu říkám popití. Jinak po whisky jediné co můžu je víno. ... v podstate kterakoliv single malt skotska spolehlive znacky je dobre popiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcman Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Taktéž preferuji slivovici, jinak tvrdé moc nemusím Co se týče vína, tak cokoli z jihu moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se