Honza.manta Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Jo, to ny mně taky zajímalo.Jinak já červené - flaška došla a piju druhou, ale jinou značku, tak radši jen červené. Jen se trochu bojím rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) Dneska od Ježíška z Guatemaly Jojo, Ježíšci z Karibiku maj vždycky dobrej vkus :-) U mě to je 1. Diplomático Reserva Exclusiva2. Zacapa 23 y.o.3. Pyrat X.O. Ještě bych k tomu zkusil nějakej doutníček, ale děsí mě, že bych zas začal kouřit jak sádrovej ježek :-) Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 spravny chlap si nevybera, vypije vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 spravny chlap si nevybera, vypije vsetko To si těch 33 obětí methanolových dýchánků asi říkalo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Rozjíždím to starým dobrým Janáčkem, zatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Dnes jsem začal a celý večer budu pít jen Freixenet Cordon Negro Brut Magnum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 zatim to nejlepci z nejlepsiho: Plzen az z Plzne - prolozenou chlebicky, a pak presedlame vcas na karton MUM extra dry akorat vychlazeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Zlehka popíjím koňak a v lednici se na přípitek chladí Bohemka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Já rozbalil vánoční dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Já rozbalil vánoční dárek. Ahoj kamaráde, přeji Ti i synkovi vše nejlepší. p.s měl jsi zůstat u červeného, mixy ti nedělají dobře, ale to víš nejlépe sám. Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 (upraveno) Já po tvrdym strašlivě řádím.Jako tornádo. A tak popíjím jen pivko.Také vše nejlepší všem co jsou momentálně na příjmu. Upraveno 31. prosince 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 (upraveno) Ahoj kamaráde, přeji Ti i synkovi vše nejlepší. p.s měl jsi zůstat u červeného, mixy ti nedělají dobře, ale to víš nejlépe sám. MíraTak když jsi to tak nakousl - tak Tobě Míro také vše nejlepší a Kamilovi taky. To já to nemíchám - teď italské červené - mňamna půlnoc si jdeme sednout na bublinkya potom na mne čekáTeda ne tahle lahev, ale mladší a hezčí sestřička s bílým rumem. Edit: překlep Upraveno 31. prosince 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Rozjíždím to starým dobrým Janáčkem, zatím.. ..tý jo...Patriot není špatný....navíc z mého města.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 To já to nemíchám - Já taky nemíchám, červené nepiju. Nevím, jak na to přišel. Jestli nebyli moc dlouho v cofee shopu. Bůhví co hulí. Já zatím Jose L Piedra Cazadores. Jinak hezký Nový rok vám oběma a samozřejmě všem chronomagorům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 ..tý jo...Patriot není špatný....navíc z mého města.. No nepovídej , tak tedy z našeho města Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Já piju čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Já piju čaj Jejda Jiakpžeji hodně zdravíčka, asi ho nudeš potřebovati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Růžový sekt Bohemia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se