Nem00 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 moj top je jednoznacne Chivas alebo Jameson
Nem00 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 moj top je jednoznacne Chivas alebo Jameson
Jeronimo Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 CABERNET MORAVIA - Velké Pavlovice Tak na tu Viktorku Plzeň, ať se dnes doma proti Neapoli předvede.
stenly04 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Zweigeltrebe rosé 2012 - vlastní, dá sa
sureshot Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 belgicke pivo.... houblon chouffe, chimay, kwak, blanche de namur, achel.... fuuu cisty demoni.
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Na chuť Coronu a jinak tož to bílé od nás z Moravy
Mirek Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 K dnešním narozkám koňáček..zrál stejně dlouho jako já, takže si dobře ruzumíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Malá Fatra, Vrátná dolina, Jánošíkova koliba. TULLAMORE DEW a KELTSKÁ desítka (není vůbec špatná) Lepší neš Forst na Kronplatzu.
Horhe Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Taková voňavá limča, ale dá se to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
schrapnel Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Mikulov, Cabernet Sauvignon 2009 pozdni zber
African Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Mě už tedy vínko teče i ušima, nebylo poslední měsíc dne, kdybych nedal flašku, dvě, tak dnes trochu změna Troška té Afriky vždy potěší" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 dánská voda. je i praktická, zůstane mi po ní termoska na čaj. spolu se skleničkou od horčice je to skvělé kombo
sureshot Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 po whisky som sa este slusne namotal na Belgicke pivo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 čaj a je mi čím dál hůř Nemáš slivovici, nebo co? Každopádně ti přeji rychlé uzdravení
kubson Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 po práci v marpeku na singlemalt? nika, glenmorangie quinta ruban, glenfarclas 105 a domu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 ještě předevčírem bylo všechno plné, krom Enigmy, tam byla půlka. Takže: Co piju? Teď už skoro nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. BTW: jsem na nemocenské doma, když někdo vezme zajímavé hodinky s sebou, dosaju s ním zbytek!
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 ještě předevčírem bylo všechno plné, krom Enigmy, tam byla půlka. Takže: Co piju? Teď už skoro nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. BTW: jsem na nemocenské doma, když někdo vezme zajímavé hodinky s sebou, dosaju s ním zbytek! tak to je prijemne marozeni jen doufej, ze to tady necte nejakej revizni pojistovackej dochtor
Sedlin Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 tak to je prijemne marozeni jen doufej, ze to tady necte nejakej revizni pojistovackej dochtor Žádný pilule neberu a sám doktor říkal, že na hojení ran po operaci je psychická pohoda velmi důležitá.Inu navozuji psychickou pohodu :-)
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Žádný pilule neberu a sám doktor říkal, že na hojení ran po operaci je psychická pohoda velmi důležitá.Inu navozuji psychickou pohodu :-)tak to pak jo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se