Nem00 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 moj top je jednoznacne Chivas alebo Jameson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nem00 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 moj top je jednoznacne Chivas alebo Jameson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 CABERNET MORAVIA - Velké Pavlovice Tak na tu Viktorku Plzeň, ať se dnes doma proti Neapoli předvede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Zweigeltrebe rosé 2012 - vlastní, dá sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 belgicke pivo.... houblon chouffe, chimay, kwak, blanche de namur, achel.... fuuu cisty demoni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Na chuť Coronu a jinak tož to bílé od nás z Moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 K dnešním narozkám koňáček..zrál stejně dlouho jako já, takže si dobře ruzumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Malá Fatra, Vrátná dolina, Jánošíkova koliba. TULLAMORE DEW a KELTSKÁ desítka (není vůbec špatná) Lepší neš Forst na Kronplatzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Taková voňavá limča, ale dá se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Mikulov, Cabernet Sauvignon 2009 pozdni zber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Mě už tedy vínko teče i ušima, nebylo poslední měsíc dne, kdybych nedal flašku, dvě, tak dnes trochu změna Troška té Afriky vždy potěší" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 dánská voda. je i praktická, zůstane mi po ní termoska na čaj. spolu se skleničkou od horčice je to skvělé kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 po whisky som sa este slusne namotal na Belgicke pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 čaj a je mi čím dál hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 čaj a je mi čím dál hůř Nemáš slivovici, nebo co? Každopádně ti přeji rychlé uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 po práci v marpeku na singlemalt? nika, glenmorangie quinta ruban, glenfarclas 105 a domu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ještě předevčírem bylo všechno plné, krom Enigmy, tam byla půlka. Takže: Co piju? Teď už skoro nic BTW: jsem na nemocenské doma, když někdo vezme zajímavé hodinky s sebou, dosaju s ním zbytek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ještě předevčírem bylo všechno plné, krom Enigmy, tam byla půlka. Takže: Co piju? Teď už skoro nic BTW: jsem na nemocenské doma, když někdo vezme zajímavé hodinky s sebou, dosaju s ním zbytek! tak to je prijemne marozeni jen doufej, ze to tady necte nejakej revizni pojistovackej dochtor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 tak to je prijemne marozeni jen doufej, ze to tady necte nejakej revizni pojistovackej dochtor Žádný pilule neberu a sám doktor říkal, že na hojení ran po operaci je psychická pohoda velmi důležitá.Inu navozuji psychickou pohodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Žádný pilule neberu a sám doktor říkal, že na hojení ran po operaci je psychická pohoda velmi důležitá.Inu navozuji psychickou pohodu :-)tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se