filo-boxer Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Není všechno břečka, co Jim Beam stáčí. Tahle tradiční žitná whiskey je fajn pití za fajn peníze. Doporučuju vyzkoušet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 http://www.znovin.cz/chardonnay-vyber-z-hroznu-2006 naprostá paráda. Právě jsem lahvinku dopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 nějak už po jiných značkách nepátram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 El Dorado 12 y.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Teď už nic, asi mi bude ráno špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Poslední dobou sem měl chuť na nějakej dobrej gin. Volba padla na Monkey 47 ze Schwarzwaldu a musím říct, že rozdíl oproti Bombay Sapphire je naprosto propastný. Navíc má přidanou hodnotu v příběhu o svojí historii, kde je nepatrná zmínka, že "autor" tohoto ginu se zajímal i o hodinářství. Takže jestli má rád někdo gin, doporučuju zkusit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Poslední dobou sem měl chuť na nějakej dobrej gin. Volba padla na Monkey 47 ze Schwarzwaldu a musím říct, že rozdíl oproti Bombay Sapphire je naprosto propastný. Navíc má přidanou hodnotu v příběhu o svojí historii, kde je nepatrná zmínka, že "autor" tohoto ginu se zajímal i o hodinářství. Takže jestli má rád někdo gin, doporučuju zkusit. Nádherná legenda, ale 47 opic? A v jedné láhvi? Toho bych se asi bál, mně úplně stačí jedna. No já mám dneska splín, tak tu se mnou je Pepé Lopéz, taky můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dopil jsem oldu šmuglerovic, co dál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dopil jsem oldu šmuglerovic, co dál ?dalšího pašeráka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 pašeráci došli, zahlíd jsem v baru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) ... tak tohle je Pivo... bomba.. bez prehaneni.. http://budejovice.idnes.cz/budvar-prodava-specialni-pivo-ktere-je-vhodne-az-od-21-let-p25-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130313_155222_budejovice-zpravy_mbe edt.: .. jak se pise v clanku - mohu potvrdit. "socialni lubrikant" to fakt jo. hlaska dne Upraveno 22. března 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Stará dobrá Pálava ze sudu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 pašeráci došli, zahlíd jsem v baru Pašeráka sem taky kdysi a krátce pil, to byly doby ... Doporučuju zkusit místo pašeráka Cutty Sark, z těch levnějších whisky mi chutnala asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 já to mám taky jen jako likvidaci různých darů.takže jsem v klidu, tenhle byl u mě od vánoc.Jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 nějak už po jiných značkách nepátram Ta vypadá výborně a podle recenzí i bude....já mám v baru jen její o 18 let mladší sestřičku - moje oblíbená. Kde se dá tato sehnat za rozumnou cenu. Líbilo by se mi to jako dárek pro švagra - díval jsem se, že u nás je rozptyl někde od 5k (30 letá, ale s modrou etiketou) do 12k, ale cena venku je kolem 250 USD přesně za tu na obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 ja neska todle, ale jen par sklenic, rano letim do DE.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 koukám večer dobrýho pití, já z baru vyštrachal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Tomíkovo oblíbené Dnes mu ještě předcházelo několik Chotěboří a dvakrát slovenský Sessler Upraveno 22. března 2013 uživatelem TomCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodowka Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Tomíkovo oblíbené Dnes mu ještě předcházelo několik Chotěboří a dvakrát slovenský Sessler,ještě si to měl dorazit polo tmavým Franziskanerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodowka Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Dnes jsem si doral par panacku tohotok a jo je to dobreJJ za mě nejlepší vodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se