Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Poslední dobou sem měl chuť na nějakej dobrej gin. Volba padla na Monkey 47 ze Schwarzwaldu a musím říct, že rozdíl oproti Bombay Sapphire je naprosto propastný. Navíc má přidanou hodnotu v příběhu o svojí historii, kde je nepatrná zmínka, že "autor" tohoto ginu se zajímal i o hodinářství. Takže jestli má rád někdo gin, doporučuju zkusit. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou sem měl chuť na nějakej dobrej gin. Volba padla na Monkey 47 ze Schwarzwaldu a musím říct, že rozdíl oproti Bombay Sapphire je naprosto propastný. Navíc má přidanou hodnotu v příběhu o svojí historii, kde je nepatrná zmínka, že "autor" tohoto ginu se zajímal i o hodinářství. Takže jestli má rád někdo gin, doporučuju zkusit. :)

Nádherná legenda, ale 47 opic? A v jedné láhvi? Toho bych se asi bál, mně úplně stačí jedna. No já mám dneska splín, tak tu se mnou je Pepé Lopéz, taky můžu doporučit. :mobile:

Odkaz ke komentáři

... tak tohle je Pivo... bomba.. bez prehaneni..

http://budejovice.idnes.cz/budvar-prodava-specialni-pivo-ktere-je-vhodne-az-od-21-let-p25-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130313_155222_budejovice-zpravy_mbe

edt.: .. jak se pise v clanku - mohu potvrdit. :) "socialni lubrikant" :) to fakt jo. hlaska dne :)

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

nějak už po jiných značkách nepátram :)

Ta vypadá výborně a podle recenzí i bude....já mám v baru jen její o 18 let mladší sestřičku - moje oblíbená. Kde se dá tato sehnat za rozumnou cenu. Líbilo by se mi to jako dárek pro švagra - díval jsem se, že u nás je rozptyl někde od 5k (30 letá, ale s modrou etiketou) do 12k, ale cena venku je kolem 250 USD přesně za tu na obrázku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...