Jeronimo Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Dnes večer třetí Pilsner Urquell. Poljot, kytara, sám doma. Už mi zbývá v ledničce poslední. Ještě je tam flaška Rulandského modrého, toho se trochu bojím. Zatím si brnkám Náhrobní kámen. Jak šlehnu tu Rulandu tak vytahnu elektriku a panelákem bude znít Led Zeppelin-Whole Lotta Love. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Dnes večer třetí Pilsner Urquell. Poljot, kytara, sám doma. Už mi zbývá v ledničce poslední. Ještě je tam flaška Rulandského modrého, toho se trochu bojím. Zatím si brnkám Náhrobní kámen. Jak šlehnu tu Rulandu tak vytahnu elektriku a panelákem bude znít Led Zeppelin-Whole Lotta Love. Kytaru zavidim! Ja hlidam malou, zenu jsem poslal parit, aby si trochu procistila na matersky hlavu, takze ja musel kytaru nechat bejt a zustavam potichu s pozdnim sberem merlotu z Novosedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Rulandske bílé pozdní sběr 2012 od Habriny z Boretic. Nemá takovou kyselinku jako já rad, ale co už, dopisu to. :-)) V záloze čeká Veltlin od Dufka 2011 s hoodne medajlema ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Cabernet Moravia 2002 od Znovínu, jakostní, šarže 118 a dnes je to opravdu mňamak Tedy pro mně a drahou polovičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Teď o víkendu jsem se držel GRAND CUVÉE BÍLÉ (Rulandské šedé, Ryzlink rýnský) - pozdní sběr 2011 a Merlot - výběr z hroznů 2011. Oboje od Moravína a oboje dost dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Kdysi jsem ochutnal tenhle rumík a od té doby ho mám rád.V těchto dnech zrovna jednu lahvinku dopíjím a i když mi trochu přijde škoda ho pít po všedních večerech sám, ubránit se mu neumím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem RomanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Diplomatico je vyborna volba, luxusni rum za supr prachy! Doporucuju nekde v baru vyzkouset diplomatico ambassador, tj velka pecka...zraje jeste nekolik let v sudech po cherry a ma diky tomu unikatni chut:) Podobny je taky Ron Millionario 15 lety...je sice o fous drsnejsi, ale zato krasne kakaovo-cokoladovy:) Jaky dalsi rumy mas oblibeny? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Momentalne tuhle paradu, je znat ze zral dlouho, je citit drevo ze sudu:) jinak chutna po orechu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Dneska Plzeň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Dnes Bollinger Special Cuvee Brut.... máme s manželkou výročie... 15-ste... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2013 uživatelem tommi_d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Slovinský Šipón, doporučen behěm půlhodinové diskuze s půvabnou sommeliérkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Dnes Bollinger Special Cuvee Brut.... máme s manželkou výročie... 15-ste...Dobra volba, James Bond by mel radost. Nas ceka za mesic taky vyroci, ale presne dvojnasobne, tak to vidim podobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Dobra volba, James Bond by mel radost. Nas ceka za mesic taky vyroci, ale presne dvojnasobne, tak to vidim podobne... Odporúčam... V tej cenovej hladine podľa mňa best value... i pre tvoje 30-te výročie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Dnes jsem nelenil a dojel si autem pro 1,5l Carevny v PET lahvi. http://pivovaruhusku.webnode.cz/novinky/ Je to tmavá třináctka http://www.colourbox.com/image/portrait-of-a-young-beautiful-african-woman-isolated-over-white-image-3955034 a ve ji finále doladím lahvinkou podřadného chilského červeného, co má taky 13. Upraveno 16. května 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Dneska Murray McDavid Macallan 1997 10yo. Celkem dobrá independent... Jen škoda, že Macallan je v dnešní době hroznej odpad co žije jen z jména... sehnat starou lahev je zas dost drahá sranda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Tentokrát nealko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 po dnesnom dni mam pravo takmer na cokolvek tak pijem mix biele, vodka, a sampano...a potom..cokolvek v com je alkcaute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Jameson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 bloody mary.. bezne rajcatovej dzus moc nepiju, snad jen v letadle mi chutna, ale tohle je vyborny.. co pijete v letadle vy? .. sekt, champagne.. nebo se spokojite s napojem v cene letenky - tedy cola, dzus, pivko, mineralka..? (ted nemyslim 1.tridu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Jelikož jsem měl včera svátek a kamarádů se sešlo dost, musím být dnes v rámci možného slušnější . Tudíž jsem to odlehčil a jak jsem již zmínil mám po svátku a po dabl narozeninách (přesně před rokem první infarkt) zabrousil jsem dnes do dámského a mám v sobě už třetí Southern Comfort se stříkancem toniku.Jinak miluju dobrý zelený nebo bílý čaj natur, hodně ujíždím po dobré kávě.A aby to bylo kompletní rozhodně nepohrdnu nějakým dobrým vínem - je mi celkem jedno jestli bílé nebo červené.Pivo piju jen ráno po opici jako lék na kocovinu.Howgh Upraveno 24. května 2013 uživatelem vladimir72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se