Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

:guitar:  Dnes večer třetí Pilsner Urquell. Poljot, kytara, sám doma. Už mi zbývá v ledničce poslední. Ještě je tam flaška Rulandského modrého, toho se trochu bojím. Zatím si brnkám Náhrobní kámen. Jak šlehnu tu Rulandu tak vytahnu elektriku a panelákem bude znít Led Zeppelin-Whole Lotta Love.  :punk:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:guitar:  Dnes večer třetí Pilsner Urquell. Poljot, kytara, sám doma. Už mi zbývá v ledničce poslední. Ještě je tam flaška Rulandského modrého, toho se trochu bojím. Zatím si brnkám Náhrobní kámen. Jak šlehnu tu Rulandu tak vytahnu elektriku a panelákem bude znít Led Zeppelin-Whole Lotta Love.  :punk:

Kytaru zavidim! Ja hlidam malou, zenu jsem poslal parit, aby si trochu procistila na matersky hlavu, takze ja musel kytaru nechat bejt a zustavam potichu s pozdnim sberem merlotu z Novosedel.

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem ochutnal tenhle rumík a od té doby ho mám rád.

V těchto dnech zrovna jednu lahvinku dopíjím a i když mi trochu přijde škoda ho pít po všedních večerech sám, ubránit se mu neumím :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři

Diplomatico je vyborna volba, luxusni rum za supr prachy! Doporucuju nekde v baru vyzkouset diplomatico ambassador, tj velka pecka...zraje jeste nekolik let v sudech po cherry a ma diky tomu unikatni chut:)

Podobny je taky Ron Millionario 15 lety...je sice o fous drsnejsi, ale zato krasne kakaovo-cokoladovy:)

Jaky dalsi rumy mas oblibeny?

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Dnes Bollinger Special Cuvee Brut.... máme s manželkou výročie... 15-ste...

Upraveno uživatelem tommi_d
Odkaz ke komentáři

Slovinský Šipón, doporučen behěm půlhodinové diskuze s půvabnou sommeliérkou ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Dnes jsem nelenil a dojel si autem pro 1,5l Carevny v PET lahvi. http://pivovaruhusku.webnode.cz/novinky/ Je to tmavá třináctka http://www.colourbox.com/image/portrait-of-a-young-beautiful-african-woman-isolated-over-white-image-3955034 a ve ji finále doladím lahvinkou podřadného chilského červeného, co má taky 13.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Jelikož jsem měl včera svátek a kamarádů se sešlo dost, musím být dnes v rámci možného slušnější .    :notworthy:

Tudíž jsem to odlehčil a jak jsem již zmínil mám po svátku a po dabl narozeninách (přesně před rokem první infarkt) zabrousil jsem dnes do dámského a mám v sobě už třetí Southern Comfort se stříkancem toniku.

Jinak miluju dobrý zelený nebo bílý čaj natur, hodně ujíždím po dobré kávě.

A aby to bylo kompletní rozhodně nepohrdnu nějakým dobrým vínem - je mi celkem jedno jestli bílé nebo červené.

Pivo piju jen ráno po opici jako lék na kocovinu.

Howgh     :goof:

Upraveno uživatelem vladimir72
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...