honzyk Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Letos poprvé burčák - skvělý muškát. Diky Gasi!To je ale výtečný nápad....burčáček...!!!Jdu rozhodit sítě, díky.
guzmic Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Včera jsem zjistil, že mi chutná kvalitní Rum. Asi si co nejdřív, domů nějaký koupím.
Ondrej71 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Stout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 By Cuba... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Pyrat rum xo reserve.crodino?
ivan_989 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 crodino?nie, ochladilo sa. Potreboval som zahriat. Leto je fuc.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 nie, ochladilo sa. Potreboval som zahriat. Leto je fuc.a ja ze co ta zmena!?ale to mas pravdu, u nas sme uz obcas aj prikurili
Lihard Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Pánové, to pívo je opravdu skvělé. Chuti India Pale Ale jsem propadnul dávno, ta nádherně hořká chuť, ke konci až do grepu...ale tohle teda vede, těsně následováno Ipou od Primátora.J.W. 12yo Black je klasika, která nezklame a ještě navíc jako bonus mi k tomu pivku pěkně chuťově ladí.Jo a ty Armidy nedám...nikdy...ledažeby....ale ne...nikdy...ledažeby chronobundus. No zatím myslím, že nikdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Lihard
ivan_989 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 a ja ze co ta zmena!?ale to mas pravdu, u nas sme uz obcas aj prikuriliRozmyslam ze tento rok uz fakt zavolam kominara. To sporadicke krbove prikurovanie predsa len po sebe nieco zanecha. Jo a dam si cuvee cierne Pereg.
Liqid Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 007 style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Boruvkovy Mojo..moc dobry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Plznička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Harrach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 ja celu noc vsetko a teraz som zreli zapadnut do perinky....uz je vonku svetlo, Boze....
Jettero Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Hele já byl včera za homosexuála a dal jsem si tohle.Složení: absinth hills, el jimador blanco, slivovice, finlandia vodka, curacao blue, lime juice monin, syrup, sprite, cukr a led Heh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se