Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 @Tatratea 52 - jak to chutná, resp. dá se to k něčemu přirovnat? V recenzích proti tomu byla párkrát zmíněna Becherovka nebo Magister. Je to tedy chuťově spíš do bylinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Zaklad tvori bylinny a cajovy extrakt. Je to prijemne hořké, zaroven je tam citit neco sladkeho vonaveho, asi bych rekl jerabiny, muskat? Ma to volty... To je tezko určovat kazdej ma svoji recepturu, magistr sem nemel, fernet je hořkej jak svina, becherovka mi krouti hubou sama o sobe, jagermaister je jemnej a sladkej. Premyslim kam bych to zaradil a asi fakt netusim. Ve vuni u me cítím jen caj a lih, pali do nosu. Asi zitra koupim dalsi lahev, je běžně k dostání v kauflandu ve vsech variantach za cenu 4 stovky +-... To zkus, ja myslim ze to za to stojí a udelas si vlastni dojem a budes vedet co a jak... 24.12. kdyz sem psal ten post sem si rikal hodne dobry, ale jegr je jegr... Ted po co sem dva dny pocucaval se to otocilo, ta chut je jemna, drsna zaroven... To se mi líbí Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Já se ptal právě proto, že kdyby to bylo spíš do toho Bechera / Magistra / Ferneta, tak to neni moje gusto. Jégr mi nevadí, ale zas ho úplně nevyhledávam. Zejtra sjedu do Kaufu a prubnu to. Díky za reakci! Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Z te trojice to podle me neni. Spis sem tak zauvazoval, jak je ta karpatska hořká, ram by mohl byt základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Já se ptal právě proto, že kdyby to bylo spíš do toho Bechera / Magistra / Ferneta, tak to neni moje gusto. Jégr mi nevadí, ale zas ho úplně nevyhledávam. Zejtra sjedu do Kaufu a prubnu to. Díky za reakci!kup ten základ 52vok, ochutnej a nebudeš chtít jinak....je to fakt nej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Tak ja tatratea nemozem ani citit, obzvlast 52. Ak uz tak 72 sa da, alebo teraz nove 38 (zelena a hneda), tie chutia ako jagermeister / unicum / fernet. Fakt som este nepocul zeby niekomu chutil ten 52 - ale aspon vidno ze 100 ludi 100 chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) jj, mě fakt ta 52 jede. A Unicum má taky něco kolem 50, tak s 38 to moc srovnávat nejde. Btw, Unicum mě přišlo hooooodně vostrý oproti Tatře... Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Havana Club je šit nebo ne?havana club je pití pro lidi co nakupujou v marketech ..... odpověď je tedy ..... šit ...... v nouzi se to dá prej lejt do petrolejky (to je taková lampa na rum x nezaměnovat za aladinovu lampu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Tak ja tatratea nemozem ani citit, obzvlast 52. Ak uz tak 72 sa da, alebo teraz nove 38 (zelena a hneda), tie chutia ako jagermeister / unicum / fernet. Fakt som este nepocul zeby niekomu chutil ten 52 - ale aspon vidno ze 100 ludi 100 chuti.52ka je jedinej pitelnej caj...a na cucani takhle vecer dobry. Kdyz neni dobrej rum, caj to jisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Tvl, ste ma tak zneistili ze tomu pri najblizsej prilezitosti dam este jednu sancu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Darek od Jeziska . Docela pitelny, lehce ovocny, ale ne tak moc, jako ten tuttifrutti cumel Don Papa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 mnam...pyrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Darek od Jeziska . Docela pitelny, lehce ovocny, ale ne tak moc, jako ten tuttifrutti cumel Don Papa.Jakože je Don Papa sladší rumajzl než Pyrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Jakože je Don Papa sladší rumajzl než Pyrat?Na me je Don Papa fakt cukrova vata, navic parfemovana bonparem. Pil jsem to dvakrat (jako 2 flasky) a nemusim to. Samo, ze jsou sladsi rumy, je mozny, ze mi na Don Papa vadi spis ta "umela" prichut ovocnyho ocasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Jedeme čtyřboj se sousedem. Ta čtyřka je pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Na me je Don Papa fakt cukrova vata, navic parfemovana bonparem. Pil jsem to dvakrat (jako 2 flasky) a nemusim to. Samo, ze jsou sladsi rumy, je mozny, ze mi na Don Papa vadi spis ta "umela" prichut ovocnyho ocasu.Taky se chystam na Pyrata, jako ekvivalent k Diplomaticu, které mi na celovečerní pití přijde (zatim) moc drsoň. /edit: Ještě jsem koukal na Puntaca Espléndido, ten bude asi třetí v řadě Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Taky se chystam na Pyrata, jako ekvivalent k Diplomaticu, které mi na celovečerní pití přijde (zatim) moc drsoň.Na takovyto denni domaci cucani doporucuju Puntacanu od Olivera - zakladni model (http://shop.rumako.cz/katalog/zbozi/nas-rum-oliver-oliver/puntacana_76/produkt/puntacana-club-esplendido). Pomer cena/vykon dokonalej a chutove neskonale prijemny. Pro me mnohem lepsi nez Zaccapa nebo Diplomatico. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) V tom případě Puntacanu šoupnu v seznamu před Pyrata Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Pak dej vedet . Ja za rok, co frcim v rumech, ochutnal snad vsechno od Olivera + par dalsich, a ve finale "zakotvil" u Plantation z Barbadossu (http://www.bestdrink.cz/eshop/produkty/plantation-20th-anniversary-0/), kterej kupuju tak jednou mesicne na svatecni chvilky. Jinak jen Puntacana a sem tam neco na test. Ale s klidem doporucim i UNHIQ XO rum, Quorhum 23 nebo Cubaney Centenario, to bylo asi uplne nejvic. Cena odpovida. Naopak na muj vkus prilis sladky a na dobehu moc cokoladovy je Puntacana XOX. Vsechno Oliver . Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Já v něm frčím jen pár měsíců, proto jsem rád za každý tip (ne že by jich tu bylo málo ). Ještě jsme se dneska bavili s otcem, že bysme prubli nějaký cognac. Jako laiky nás samozřejmě napadl jen ten jménem známý - Hennessy (Fine de Cognac). Plus ve vzpomínce na Světáky Courvoisier (V.S.O.P.). Dá se to? Nebo se dá sehnat lepší pitivo za ten peníz? (tak do litru) Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se