cema Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Myslím, že jsem to viděl v jednom stánku na Míráku na vánočním trhu.
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 další vzorek .... tentokrát z Panamy ....to je dobrota ..... měl sem bejt pirát
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 tak eště kostarika .... pyrátskej den
tommi_d Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Mladý Sauvignon od Mariána Čajkoviča... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Ypo, ty si ale davas "vzorky" edit: myslim obsah tekutiny v pohariku Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem eskimak
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ypo, ty si ale davas "vzorky" edit: myslim obsah tekutiny v poharikuno ... ten druhej mi trochu ujel no
ivan_989 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ypo ako ti chutia ? Vies ich nejako porovnat s diplomatico, pyrat, millionaire...?
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ypo ako ti chutia ? Vies ich nejako porovnat s diplomatico, pyrat, millionaire...?chutnají mi velmi ...... porovnávat je nemohu, neb jsem výše zmíněné asi nikdy nepil .... noa i kdybych s tím měl zkušenost, tak je to neobjektivní, páč každýmu chutná něco jinýho
ivan_989 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 chutnají mi velmi ...... porovnávat je nemohu, neb jsem výše zmíněné asi nikdy nepil .... noa i kdybych s tím měl zkušenost, tak je to neobjektivní, páč každýmu chutná něco jinýhoja som necakal nic objektivne tak ich aspon skus prosim subjektivne zoradit podla toho ako su sladke resp. aromaticke. Fakt SUBJEKTIVNE dmoc
tommi_d Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Novozélandský Saviňónek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 ja som necakal nic objektivne tak ich aspon skus prosim subjektivne zoradit podla toho ako su sladke resp. aromaticke. Fakt SUBJEKTIVNE dmocvšechny sou sladký a maj vocas .... prostě gay chlast .... nemám rád dyž mě něco pálí v hubě
decebal Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Višňovku vlastní výroby. Pozor, nezaměňovat s griotkou. Tu mám ale taky:-).
ax38 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Zítra v Lidlu:Majestat XO Brandy de Jerez Gran Reserva 299,- Už jste to někdo zkoušeli? Má to cenu, za tu cenu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 To bude pecka, jdi do toho. tvl, fakt. Slusny prvy ci druhy prispevok na hodinkove forum.
roura74 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Když už jsme u těch letáků tak od středy je v Makru klasický Diplomatico za 761,- včetně daně.
Gustaf Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 dnes v lidlu koupeny Konrád vratislavský ale....
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Chutný francouzský Sauvignon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 dnes v lidlu koupeny Konrád vratislavský ale....Chutná ti? Pro mě to bylo zklamání. Kupoval jsem ho tam někdy z kraje léta a už ho nezopakuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se